Program antifízl

Protože jsme byli upozornění, že nemálo pracovníků Městských úřadů je tak blbých proto, že to jsou bývalí fízlové, tedy že aparát městských úřadů obecně slouží jako odkladiště neupotřebitelných fízlů - a sami jsme se o tom opakovaně přesvědčili - spustili jsme program ANTIFÍZL. 

Tedy aby, když už, o nás rozhodovali alespoň přibližně průměrní, běžní občané - a ne prodloužené ruce fízlů, snažící se zavděčit, pokud možno, až za hrob. 

Tento týden mi přišlo rozhodnutí z Krajského úřadu (nakolik je brát vážně, když sama hejtmanka je jednou ze stran sporu a údajnou poškozenou, toť otázka - ovšem na druhé straně, tohle je věc pouze procesní - a říká, že Blbá Bedřiška, jsou smrtelně uražena mým přípisem, se vyloučila a její starosta rozhodl, že se vylučuje celý úřad - načež Krška (z Kraje) rozhodl, že věc se překládá do Poděbrad, které jsou prý nejblíž. 

No, a protože poděbradský městský úřad nemá pověst o nic lepší než ten nymburský, tedy - přesně, jak řečeno  - coby úložiště nepotřebných a neupotřebitelných bývalých fízlů, kteří jsou na tom tak zle, že k výsluhám si museli přibrat ještě vedlejšák na městském úřadě - tak jsem se rozhodl s tím "něco dělat" - a zjistit si předem, "s kým mám tu (pochybnou) čest".

A proto - program Antifízl - a dotaz : Řekněte jasně : Co máte společného s fízly. Jestli cokoliv, koukejte se rychle vyloučit. A jestli lžete, že nic,  tak si ponesete důsledky.  A Městský úřad s Vámi. 

_________________

 

 

 

 

________________________

________________________

 Koledovala si - pak to nemohla rozdýchat... 

 BB - Blbá Bedřiška (k213.cz)

 

 

_________________________

_________________________