Elektronické náramky pro opatrovnické soudkyně a Maxovou

Kde jinde než v estébáckém hnutí ANO můžete najít poslankyni, jež chce - prý "neplatičům výživného" - namontovat náramky, aby se prý dali sledovat.

Hloupost tohoto nápadu koresponduje s inteligencí jeho autorky.

http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/domaci/vetsi-kontrola-dostanou-neplatici-vyzivneho-elektronicke-naramky.html

Nejúčinnějším prostředkem pro zabránění neplacení výživného je pochopitelně to, že se výživné vůbec nevyměří - a to umožňuje především střídavá péče. Tam, kde je nařízena - a není důvodu se domnívat, že by to nebylo v drtivé většině případů - není - až na pranepatrné výjimky - žádný důvod výživné vyměřovat, děti se podílejí na životní úrovni svých rodičů tím nejpřirozenějším způsobem - tedy jejím sdílením v době, kdy s rodiči žijí, byť i s každým zvlášť.

Maxov_-_ANO

Ač na přednostní nařizování střídavé péče již skoro rok budeme mít závazný nález Ústavního soudu, v praxi soudů 1. stupně se nezměnilo skoro nic - a soudkyně si dál jedou po svém - neb je to pro ně - a na ně napojené právničky a znalce - úžasně výnosný byznys, o který pochopitelně nehodlají - kvůli nějakému přiblblému nález ÚS - přijít. Jsou přeci ve svém rozhodování "nezávislé"!

HLavně tedy na platných zákonech a závazných rozhodnutích nadřízených justičních orgánů.

Ne tedy neplatící otcové, ale především tyhle soudkyně jsou nepravými a nefalšovanými rušiteli zákona a narušovateli pokojného právního stavu, především pak ve vztahu k výchově příštích generací, za jejichž mrzačení tak nesou rozhodující díl odpovědnosti. 

Ne tedy neplatící otcové, ale především tyhle zkorumpované soudkyně nesou hlavní díl viny za neplacení výživného, když už ho - naprosto nelegitimně - vyměřily!

DOHLÉDNĚME SI NA NĚ!  Elektronické náramky by takovou kontrolu ideálně umožnily!

Ať víme, kde je můžeme potkat, ať víme i v samoobsluze či u řezníka nebo v divadle, že před námi stojí právě ony - a můžeme jim tak klást otázky po příčinách jejich programové sabotáže platných a pro ně závazných nálezů Ústavního soudu.

Ať víme, s kým a kde se stýkají, od koho pak berou provize za křivé a předem objednané - a hlavně předem zbytečné - znalecké posudky!

Ať je nemusíme hledat s kamerou jen na soudech, kde se obvykle zamykají do svých kanceláři nebo za hradbu justiční stráže - ale můžeme je kdykoliv vyzpovídat v ulicích a na náměstích.

Proč mrzačí budoucí generaci občanů. A co a od koho za to dostávají.

Elektronické náramky - bezva nápad.

Paní Radka Maxová by měla jít rozhodně příkladem.

I tu si nemalá část veřejnosti jistě ráda najde, když bude informována, kde se zrovna nachází...Smile

Nutno doplnit, že od členky estébáckého hnutí ANO by se ani jiný druh projevu nedal čekat.

Inspirace samotným velkoestébákem Babišem je evidentní. I ten by měl nejradši všechny v jednom velkém kriminále - jako už to bylo za komunistů, dokud ještě byli u vlády, kdy celý stát připomínal svými hranicemi jeden velký koncentrační tábor.

Paní Maxové se po tom neobyčejně stýská.

Umožněme ji, aby se tam vrátila!! Smile

____________________

Paní Maxové je po těchto časech a způsobech velmi smutno... Stejně jako velkému estébáku Babišovi...  Frown

Zelezn_opona

SealedMoney mouthTongue outYellFrown

____________________

 

 

 

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.