Koukejte dělat, zač vás stát platí ...

je prý znevažující, hrubě urážlivou větou, jíž chtěl autor zesměšnit a znevážit adresáta (neveřejného a soukromého) dopisu - policajta z inspekce, (ne)vyšetřujícího bezdůvodné napadení při práci v aleji - a tudíž naplňuje skutkovou podstatu přestupku.

 

Tenhle "právní názor" vyslovila nejprve přestupková komise v Nymburce v podání právně zcela nevzdělané pí Černé, následně potvrdil Krajský úřad v Praze - a dnes potvrdila soudkyně Dalila Marečková na KS v Praze zamítnutím správní žaloby, která se domáhala zrušení těchto nesmyslů.

Pro orientaci nutno doplnit, že návrh na přestupek podal fízl z inspekce Bc. Jiří Petřík z Kutné Hory - a to až poté, co neuspěl s trestním oznámením pro útok na veřejného činitele, kteréžto odsouzení by zjevně tento primitiv viděl daleko radši.

Kolektivní obranou neschopných - to kdysi nazval autor Ústavy, soudce Cepl starší.

Tady to názorně předváděli jeden za druhým, až po správní soud, jasně vzkazující veřejnosti : Sice víme, že jsme tupá a drzá pakáž, ale co stím naděláte ?!! Klidně si nás žalujte - uvidíte, jak dopadnete. Od toho přece máme soudy, aby nás kryly, ať už spácháme cokoliv - jsou to přece naše soudy, k tomu jsme si je zřídili.  

Naprosto nevzdělaní tupci z přestupkových komisí tak rozhodují o lingvistických záležitostech podle svého - zjevně naprosto neexistujícího - jazykového citu a smyslu - a dospěli až tak daleko, že výzva, aby dělali, zač je stát platí, je pro ně znevažující urážkou, za kterou se platí 3 tisíce korun pokuty - tedy v tomto případě celý měsíční příjem  pokutovaného.

Zajděte se podívat na jakoukoliv žalobu proti státu nebo státnímu či městskému orgánu : Naprosto k smíchu. Dokazování se většinou vůbec neprovádí, žaloby se zamítají jak na běžícím pásu - se zdůvodněními, nad nimiž zůstává rozum stát.

Abych jmenoval ty nejlepší - z Prahy 2 : "Zabavením veškerého majetku nevzniká žádná újma ..." potvrzeno Městským soudem v Praze ... (autorka - Martina Weissová) - kdybyste jí ovšem sebrali jenom propisku ze stolu, tak se zblázní vzteky a dostanete za to dva roky nepodmíněně. 

Chtít odškodné za nezákonný zatykač je prý v rozporu s dobrými mravy (najednou o nich ví !!) - autorka - přitroublá husička vypadající tak na mateřskou školku, Tereza Jachura Maříková  -

a teď, naposledy - další perla, od další hvězdy, pro změnu z krajského soudu - vyzvat státní zaměstnance, aby vůbec něco dělali - je na pokutu za celoměsíční příjem.  

Tahle přitroublá, tupá a sprostá pakáž, zamořující soudy po celá desetiletí, za tyhle nesmysly, zřejmé na první pohled i staré Blažkové, bere 130 - 150 tisíc měsíčně - a běda, kdybyste ji vyzvali, ať doloží, co za ty peníze - kromě těchto blábolů - vlastně dělá.  

To je přece útok na státní orgán - to jistě každý musí uznat...

Do stejné kategorie bezesporu patří i rozsudek pro "ublížení na zdraví" nad subtilní studentkou, kterou přepadl a zmlátil policajt při demonstraci v Praze.

__________________

Pomáhat a chránit
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10117034229-168-hodin/216452801100424/

__________________

Jedno je jisté : Tahle chátra ve snaze přežít ve svých funkcích a krýt sama sebe za každou cenu je zcela nenapravitelná - a zatím neodvolatelná. A - jak každý ví - co nejde po dobrém, musí jít po zlém - po dobrém ostatně nikdy svoje koryta za statisíce s nulovou prací a nároky na vzdělání neopustí - co by  taky asi potom dělali, že ?!!

Někde uklízeli stoly za pár stovek ?!! Nebo myli nádobí ?!  Nic jiného by jim někdo normální nesvěřil... A žádnou jinou práci by také nemohli vykonávat.

Dokud je z těch soudů nevykopeme, budou nás terorizovat pořád.  

Protože si to většina nechává mlčky líbit.

_________________

            

_________________