Pejsáček zavřel ministerstvo

Mohlo by se to vysvětlit i tak, že si Pejsáček vzal k srdci naše slova - a šel do sebe. Slova o tom, že než takové ministerstvo - to radši nic. A prostě ho zavřel.

 

Kdo jste tam dnes - tedy v pondělí, 4.7. - chtěli přijít a něco vyřídit, vítala vás cedule na zamčených dveřích o tom, že pro veřejnost je dnes ministerstvo uzavřeno.

Nutno dodat, že bylo uzavřeno asi i pro ostatní, ne jen veřejnost, protože přes zamčené vstupní dveře by se dostal asi jenom duch. Krom toho - nikde ani živáčka.

Názorná ukázka toho, jak si Babišovci představují službu veřejnosti - válet se u vody za státní (tedy vaše) peníze.

Připomeňme jen, že pondělí, 4.7., byl v ČR nejen pracovní, ale i úřední den, kdy se naopak mají veškeré úřední věci vyřizovat a kdy má čile probíhat styk občanů se státní (volenou) mocí.

Trochu mi do toho nejdou zprávy o vzrůstu preferencí hnutí ANO, prý by je volilo až 28% voličů - pokud je to pravda, pak tu máme prokazatelně 28% zlodějů (a je třeba na to myslet při tvorbě zákonů), flákačů a budižkničemů všeho druhu, kterým nesmírně vyhovuje anarchie, již tu Babiš a jeho pakáž masově začínají šířit a prosazovat.

Těch 28% si zjevně myslí, že zbytek národa na ně bude dělat a zadarmo je živit - a oni budou ležet u vody, jak právě předvedl Pejsáček a spol.

Nutno připustit, že už drze a okatě se flákající tisková mluvčí MSp, prokazatelně neplnící své základní povinnosti (mezi jiným třeba i vůbec chodit do práce...) dávala tušit, odkud vítr fouká a že s Babišovci přišla anarchie, kterou jsme si doposud nedokázali představit.

V úřední dny zavřené celé ústřední státní orgány pod správou Babišovců - to tu ještě nebylo. Nikdy a nikde. To je opravdu Babišova nefalšovaná invence, která nemá ve světě obdoby a viditelného srovnání.

Řečeno jazykem práva, kterému bude jistě Pejsáček alespoň trochu rozumět - přesně TOHLE JE SABOTÁŽ

Jestliže pověřený člen vlády, který dostal správu resortu na starosti, jej spravuje tak, že prostě zavře celý barák a přestane - za státní peníze - chodit do práce - pak tu máme co činit se sabotáží.

A v tomto směru také podá naše sdružení OSZ na Praze 2, kde se ministerstvo nachází, trestní oznámení pro tento trestný čin, za který se za komunistů běžně a bez váhání popravovalo.  

________________________

                   

________________________

________________________