Recept na lásku, zavřený v ústavu ? Jistě !!

Zavřený v tenatech komunisticko-feministické justice a jí nápomocných médií. Přesto - jedině správný a jinde ve světě dávno osvědčený, vyzkoušený - a hlavně : fungující.

 Vyjděme ze dvou základních psychologických předpokladů zdravého dítěte :

Dítě má své OBA  rodiče přirozeně rádo. 

Pokud tomu tak není, signalizuje to již poruchy ve výchově a je třeba hledat, proč a kde jsou.

Má-li dítě své rodiče rádo, chce se s nimi také stýkat, a to co nejvíce a co nejčastěji.

Opět - není-li tomu tak, je už někde chyba a je nutno ji hledat a odstranit.

Zdá se - podle prvotního popisu - že o to se v článku zmíněná znalkyně právě snaží. A pokud tomu tak je, je u nás stále vzácnou bílou vránou a je třeba jí držet palce a poskytnout všestrannou součinnost a podporu, neboť ve světě ohlupovaném feministickou propagandou (viz níže uvedený článek) je velice vzácnou výjimkou.

To,  o čem hovoří matka dítěte - tedy že má dítě moc (nebo příliš) ráda, není láska, protože láska není sobecká. To, o čem mluví matka, je zjevně opičí láska vedoucí jedině ke škodě dítěte, snažící si dítě výhradně si přisvojit oproti celému okolí - a na úkor práv zejména druhého rodiče - který je z výchovy programově vytěsňován, což se projevuje právě tím, že se s ním pak dítě nechce stýkat (aniž by vědělo, proč vlastně).

Je-li indikován takto škodlivý vliv matky, je jedinou správnou terapií, kterou je nutno v zájmu dalšího rozvoje dítěte neprodleně aplikovat, dítě z tohoto - závadového - prostředí vyjmout, a to alespoň dočasně, aby si od tohoto štvaní, od této tzv. "lásky" matky alespoň na čas vydechlo - což umožní navázání nebo rozvoj kontaktu s druhým rodičem. Bez vytržení z tohoto - závadného - kontextu výchovy není další zdravý psychický rozvoj dítěte možný, což srdceryvné scény, kterých jsou matky divadelně a programově schopny (a na které feministická média žádostivě čekají), na dané skutečnosti nic nemění, ale naopak ji podtrhují.

Dítě, které nemá svého rodiče (kteréhokoliv) bezdůvodně rádo, není již zdravé dítě, a tak je nutno se na ně také dívat. A psychicky nemocné dítě potřebuje lékařský zákrok - adekvátní svému stavu.  

Je s podivem, že putuje-li pacient např. se zápalem slepého střeva na operační lůžko pod skalpel chirurga, nikdo se nad tím nepozastavuje, ba ani mu to nepřipadá zbytečně drastické (že pacientovi bude rozřezáno břicho), protože všichni ví, že je to jediná možnost, jak mu v dané chvíli zachránit život.

Je vizitkou neskutečné zaostalosti naší - feministkami manipulované a ohlupované - společnosti, jestliže - pokud se podobný zákrok (dosud velmi vzácně) chystá u psychického úrazu - zvedne se ječení těchto čarodějnic, rozlezlých po všech médiích a redakcích a obvykle neustane, dokud se vyděšený - a značně ještě nezkušený - lékař svého zákroku raději nevzdá - a nechá dítě postupně duševně odumírat v závadovém prostředí opičí lásky (což je cílový stav ječících čarodějnic).

Říkáme proto otevřeně :

To, co se chystá v Brně, je velmi vzácným projevem pokroku, kterému je nutno zatleskat a všestranně ho podpořit, neboť je dosud velmi výjimečný. Na ječení čarodějnic vůbec nedat, ať si ječí po redakcích dál, případně jim naordinovat diazepam - a přestat je poslouchat.

Přejeme jak znalkyni, tak i soudkyni dostatek sil a teoretických znalostí, aby ve svém netradičním a pokrokovém - a hlavně - jedině správném - postupu vytrvaly a budou-li potřebovat jakoukoliv odbornou radu, nebo mediální podporu, nechť se s důvěrou obrátí na naši redakci.  

Jsme si současně naprosto  jisti, že pokud by se k podobnému zákroku odhodlala feministická justice v případech všech těch, kteří následné vyhráli své pře se státem ve Štrasburku, žádné pře by nebyly a stát by nebyl ostouzen na mezinárodním fóru - a neměl by co prohrávat, ani zač se stydět.

Ty děti by dnes vyrůstaly (nebo už vyrostly) jako psychicky zdravé děti s pevným vztahem k oběma svým rodičům - což je základní předpoklad dalšího životního úspěchu.  

Veřejnosti pak doporučujeme jediné : Podobné feministické úlety, jaké přináší níže uvedený blábol z Novinek (a tedy Rudého práva), ignorovat jako somatický výron odumírajícího feminismu a nepřikládat mu žádnou pozornost.  

_____________________

                  

_____________________

https://www.novinky.cz/domaci/410809-recept-uradu-na-rodicovskou-lasku-zavrit-dite-do-ustavu.html

 

 

___________________