Upřímné blahopřání k procitnutí

Exprimátoři Hudeček a Svoboda jsou v šoku při setkání s justiční realitou. 

 Prý se ničím neprovinili, přesto dostali podmínky, a to ne zrovna zanedbatelné, zejména, pokud si uvědomíme, že by mohly být jednou skutečně proměněny v tresty natvrdo a bez pardonu.

Pan exprimátor Svoboda se v šoku diví, nemohouc pochopit logiku soudce, který jedním dechem říká, že věří, že chtěli problémy řešit a vědomě se ničeho nedopustili, současně je ale stejně odsoudí .

Pan exprimátor s naivitou prvňáčka recituje, že za selhání v politice trestá volič nezvolením v příštích volbách, a ne trestní soud.  

Pane exprimátore, gratuluji k procitnutí !!

Sice jste nic neudělal - ale podmínku jste stejně dostal - a po pravdě - naprosto správně. Ne sice za to, že jste nic neudělal, ale za to, že jste léta v politice a o justici zjevně nemáte ani tu nejzákladnější představu, kterou jste - jako politik - povinen mít.

Tak  ZA TO  Vás naprosto správně potrestali, protože i blbost je trestná, je-li přesažena určitá tolerovatelná mez.  

Když pronásledovali, trestali - a také zavírali - jiné, bylo Vám to srdečně jedno, ještě jste k tomu přispěl vyčpělými bláboly o "nezávislé justici" a o tom, že se každý může před soudem obhájit.

Tak - že jste se teda obhájil !!

Berte to jako školení na státní útraty - o tom, kde žijete. A co je tady - nemalou zásluhou strany, jejímž jste členem - realitou a běžnou praxí - viz Váš buzerantík Pospíšil, kterému za stav justice můžete poděkovat především.  

Soudí se u nás lidi, kteří někomu něčím vadí nebo na které má někdo pro něco pifku. To Vám už doufám konečně došlo.

Takže pohádky o tom, že odsouzení znamená konec v politice, si nechte pro vnoučata do postýlky - a raději začněte šířit pravdivou zprávu o tom, že jednotlivá odsouzení - jsou jako zářezy na pažbě lovce.

A brzy bude počet těchto zářezů zcela prestižní záležitostí, naopak nutnou ke vstupu do politiky. Protože kdo žádné nemá, znamená to, že je natolik bezvýznamným a neškodným, že nikomu mocnému dosud nedokázal zkřížit cestu, jeho názory nemohou nic podstatného nikdy přinést, natož změnit - tak ať si je klidně plácá beztrestně dál, hlavně, že nedělá nic horšího - a neplete se skutečně mocným do cesty.  

Kdo si na Vás ten proces objednal, to sice nevím, ale berte to jako jistý druh dodatečné pocty a ocenění Vaší práce.

A zdůvodnění rozsudku, že jste nic neudělal, ani udělat nechtěl - a přesto dostáváte podmínku ? No, tak to je typický výraz zbabělce, který - když už se mu někdo dostane pod sekyru - tak přeci musí seknout, neboť dav si žádá krev, a proto se přece celé to představení konalo.

A pak - ještě pro něco.

Přece proto, aby justice ukázala, kdo tady má  VE VŠEM  poslední slovo a současně i nejvyšší pravdu, kdo může rozhodovat i o tom, co je a co není obchodní riziko, jaké posouzení a pojetí smlouvy je správné a jaké už trestné, ač sám nemá o ekonomice ani základní ponětí, o obchodních jednáních a zvyklostech teprve ne -  a než se stal neomylným bohem přes všechno, tak sotva s bídou prolízal základní školu s odřenýma nejen ušima, ale i zadnicí.

Páni primátoři, vítejte v Praze !!

V té Praze, kterou jste po léta vedli a přitvářeli k obrazu svému.

Asi jste zapomněli, že v ní je i nějakých 15 soudů. O tom, co se tam děje, jste neměli dodneška ani potuchy, bylo vám to fuk a obětem soudní zvůle jste se připošklebovali.

Konečně vás někdo probudil !!!

Přijměte proto naše nejhlubší a nejupřímnější blahopřání.  

____________

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1900787-byvali-primatori-svoboda-a-hudecek-dostali-za-opencard-podmínky

 

http://www.denik.cz/z_domova/soud-uznal-svobodu-a-hudecka-vinnymi-v-kauze-opencard-20160908.html

__________________

           

________________

________________