Pejsáček a Mikuláš

Rozhodnutí o udělení letoší ceny předáno - ode dneška má pan ministr již plnohodnotný zástup .

 Může libovolně kamkoliv odjet na libovolně dlouhou dobu - včetně jím oblíbeného období mezi svátky, např. 4.7., kdy rád zavírá celé ministerstvo - Pejsáček to vše na plně srovnatelné úrovni obstará za něj.

A hlavně : Pro daňové poplatníky vyjde mnohem levněji...  

 

 

 Úvodní vstup v hale ministerstva :

https://youtu.be/s29yn6ZCpQA

 

_____________________

A v podatelně : Jdeme podat Rozhodnutí o udělení Mikulášské ceny + 1 Pejsáček - jako živý...

https://youtu.be/iZzyrMZ9iU8

_____________________

Jak naši čtenáři jistě ví, sdružení K 213 každoročně uděluje cenu "Bílá vrána české justice ", případně "Rypák roku", a to při příležitosti Dne lidských práv, 10. prosince.

Bohužel, jako již po několik posledních let, cenu Bílé vrány není - při propadajícím se stavu justice - komu udělit, cenu "Rypák roku" MSp a zejména jeho současný ministr Pelikán dostali již loni.

Takže - co s nimi ??

Rozhodli jsme se proto, že namísto opakovaného udílení téže ceny neudělíme letos cenu žádnou - a namísto toho přijdeme - ve srovnatelně blízkém období - s mikulášskou nadílkou.

Neboť nadpozemské bytosti přece u nás každoročně hodnotí chování svých pozemských smrtelníků - a takovou příležitost si nelze nechat ujít ani v resortu spravedlnosti...

Čtenáři sami posoudí, nakolik letoší mikulášská nadílka uspěla a vyjádřila i jejich pocity a zkušenosti s tímto resortem. 

_____________________

_____________________

Nepřehlédněte ani kouzelné, pečlivě vyplněné podací razítko, stvrzující, že přílohou je "1 plyšový pes..."

_____________________

_____________________

_____________________