Taťka nepouští bázlivého kloučka ani na krok

bez dozoru. Natož pak na takovou vzdálenost, jakou je česko-moravské pomezí... !!!

 Komická dvojice z hnutí ANO zavítala tentokráte do Králík - lobbovat za ženskou věznici u místních obyvatel...

Moc nepochodila.  

Ale z čeho mohlo být snadno politické fiasko - z toho současně může ještě být i silvestrovský trhák !!

Vidět už tyhlety dva kašpárky pohromadě, to samo o sobě vydá za vtipnou scénku, a co teprve když se začnou projevovat !!

Všimněte si, jak bedlivě doprovází Babiš to své zjevné nedochůdče všude, kam se hne - a zejména pak do věznic, aby se tam - ministr spravedlnosti (!!!) - z protekční komunistické rodinky - snad - náhodou - nebál, nebo nedošel úhony.

A té může dojít nejen fyzicky, ale zjevně hlavně politicky - protože co kdyby se ho chtěl snad někdo z veřejnosti na něco zeptat ??? A on musel - sám - odpovídat !!

Chápu Babiše, že se bojí, co by toto nedochůdče samo kde vyvedlo, chápu, že mu musí poskytovat mužnou oporu, aby se nebál - a chápu, že se svým profilem nemá nikoho lepšího pro ministerstvo nespravedlnosti nežli tohoto směšného šmudlu.

Co nechápu, je důvod, proč si taťka Babiš myslí, že by si to měli občané nechat líbit a že by se s takovým ministrem měli spokojovat.

A tak aspoň tajně doufá, že odlesk jeho popularity u alespoň dílčí části obyvatel dopadne i na toto nedochůdče -  a veřejnost mu bude - na danou chvíli - milostiva.

Dovolím si připomenout, že ministerstvo nespravedlnosti není žádným zaopatřovacím ústavem pro nedocvičená nedochůdčata, která si svoje sebevědomí musí napravovat pilotními průkazy - ale že má mít v čele ráznou a rozhodnou osobu znalou poměrů a schopnou je také účelně měnit k lepšímu.

A tyto záruky klouček, co se bez doprovodu taťky z ANO nikam nehne, rozhodně neskýtá.

Je na občanech, aby si to naplno uvědomovali - a spočítali to ve volbách nejen kloučkovi, ale hlavně taťkovi, který ho tam nainstaloval. A který ho tam uměle trvale udržuje...

 

Je plyšový, štěkací - a nepotřebuje taťku Babišku coby doprovod... Nevyšel by - při stejném výkonu - levněji ???    

__________________

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10118379000-udalosti-v-regionech-praha/217411000140124-udalosti-v-regionech/obsah/518104-zenska-veznice-v-kralikach

 

_________________

http://www.k213.cz/JOOMLA/2548-pejsacek-a-mikulas

_________________

_________________