Bareš : Aktuální obraz nemocné společnosti...

Vydírání výživným se stalo národní zábavou a sportem - tak, jako v Anglii koňské dostihy... 

Ty jsou ovšem označovány za sport ušlechtilý, o vydírání vlastních rodičů oficiálním státním aparátem, natož jejich dětmi, se už totéž říci nedá...

Jen o pár článků dříve jsme psali o nemocné společnosti, zaměřené na výživné a jeho vymáhání. Nic není lepší ilustrací tohoto naprosto zvráceného a nemravného stavu nežli výživné na děti slavných či bohatých osobností. Přitom - otevřeně řečeno - nic odpornějšího a zvrácenějšího by si nevymysleli ani dnes tolik odsuzovaní stavitelé koncentračních táborů a jejich dozorci z Osvětimi.

Řepka se rozvádí - je to sice primitiv, zastávat se ho nehodlám - ale to ještě neznamená, že by měl sloužit jako droga pro plebs pro posílení závisti, vzteku a nenávisti ke všemu úspěšnému. Kdejaký pivní žvanil, který sám nikdy nic nedokázal, kdejaká husička z domácnosti, jež se místo o domácnost stará o televizní program, případně dýchánky u přítelkyň, teď napjatě a závistivě sledují, jak mu to "ta jeho" před (feministickým) soudem nandá... A kolik milionů z něj vykřeše... A jak ho oškube.

Ona by taky ráda škubala, leč není koho... O to blaženěji bude sledovat zprávy z bulváru, jak se to jiné huse daří.

Golfista Čejka. Bulvár ho málem nezatratí, že dluží "svým dětem" - darebák jeden -  37 milionů na výživném - aniž by  kohokoliv napadlo se zeptat : A na co asi potřebuje nezletilé dítě k životu 37 milionů ??? Co by s nimi tak asi dělalo ?? Za co by je utratilo ?? Za tuny šunky, másla, hvězdné války a programy o Šmoulících ???

Poslední, na kom si národ ukájí své nejodpornější pudy, je herec Igor Bareš.

Herec se - po vyměření nového výživného -  hroutí, nemůže hrát, ze šatny ho odváží sanitka - no, to je přece něco pro krvechtivý plebs !! Všivák jeden !! Denně ho slyšíme z rádia - tak ať mu teď taky nandají, s náma se taky nikdo nepáral !!

To je možná i pravda, jenže tahle krátkozraká pštrosí politika ještě nikdy nikomu nepomohla. A nelze než vzpomenout prutů Svatoplukových - že jeden se zlomí snadno, spojený svazek už mnohem a mnohem hůř...

A opět : Herec se hroutí, jsa vydírán oficiální justicí - a nikde nikoho nenapadlo se zeptat : A k čemu madam dcera potřebuje 18 tisíc měsíčně ?? A co že jí 12 tisíc, což je pro mnohé měsíční plat, nestačí ??!! Krom toho, živit ji má samozřejmě i matka, nejen (rozvedený) otec.

A jaké to tak asi zanechá do budoucna stopy na vztahu otec - dcera, jestliže otec kvůli ní zažívá - za oficiálního posměchu médií a zparchantělé části veřejnosti - likvidační trauma, kdy nejen že neuživí současnou rodinu, ale ještě ani nezvládá to hlavní - totiž svou profesi, na kterou bezesporu potřebuje klid a soustředění se ??

Psali jsme o tom, že tahle společnost je nemocná. Dodejme - je nemocná programově. Tenhle typ zvráceností nikdy nikde oficiální stát nepodporoval, natož aby oficiálně šířil jako státní doktrínu rodinné politiky.  

Co z té dcery asi tak bude ? A jak dlouho asi bude studovat, když ji nic nenutí studia ukončit a úspěšně završit - naopak, dokud studuje, dostává tuto královskou rentu, která - až jednou skončí a dcera se ocitne bez ní - bude to pro ni hodně tvrdé přistání na nerovné ploše pracovního trhu.  

 

 

 https://www.super.cz/480476-kvuli-penezum-prisel-malem-o-praci-ted-chysta-odvetu-jeden-z-nejlepsich-ceskych-hercu-bojuje-s-expritelkyni.html

 

 

________________

________________