Exekutoři a hlad

 Exekutoři umírající hladem !!  Zlý Ústavní soud nezrušil snížení jejich odměn. Chudáci, "pracují" za "snížené odměny". 

 

 Pojďme se podívat, jaké...

Protože TOHLE  za podívání rozhodně stojí. 

Dovoluji si posloužit jedním - posledním - případem z vlastní zkušenosti.

K ilustraci toho, jakým brutálním způsobem manipulují současná - zjevně zaprodaná  - média drastickou skutečnost, nemající jinde srovnání a obdoby - totiž že takový byznys, jako čeští exekutoři, nemá v současnosti nikdo na světě - a to včetně prodejců (a pašeráků) zbraní a drog, tradičně považovaných za nejvýnosnější, byť poněkud riskantní, byznys. 

Na tomhle případu současně chci - zjevně zmanipulované a dezinformované - veřejnosti demonstrovat nejen neuvěřitelnou sprostotu a hrabivost této chamradě, která nezná žádné limity, ani hranice a srovnání v žádném směru, ani oboru, ale také druhý, neméně drastický blud, ve kterém média ohlouplou veřejnost - včetně poslanců a senátorů - dlouhodobě udržují - a sice, že tyto exekuce snad pocházejí z nějakých nezodpovědně uzavřených půjček.  

Ale nejprve k exekuci samé - na první pohled viditelné. Shrnu : 

Vymáhaná částka : 

300,- Kč 

 

Náklady exekuce : 

6.855,- Kč

Tedy : 23-ti násobek vymáhané částky. Míra čistého zisku : 2.300 %

O tom se skutečně nesnilo ani Al Caponemu, ani sicilské Camořře, prostě každý historický mafián je tady jen nepovedeným břídilem. 

A to - pozor -  PO SNÍŽENÍ TARIFŮ  !! Předtím by to bylo ještě o třetinu více

Jestli někdo nemůže "vyžít" se ziskem 2.300 % (židovští lichváři by bledli závistí), pak je buďto zcela nesvéprávný, anebo naprostá lidská svině, která je schopná zapřít i nos mezi očima a odřít o poslední sousto i vlastní mámu na smrtelné posteli. 

Mimochodem, když jsem dotyčnému - jisté exekutorské hovado jménem Edvard Kubečka - napsal - právě výše uvedené, totiž že je neskutečné hovado a prase - tak mi ještě poslal - jako "vylepšení" - další exekuční příkaz - a to na "pokutu" za 5.000,- Kč - neboť jsem ho - prý - urazil neslušným textem.  

Takže jsem - ze tří set (!!) údajného dluhu - na 12 tisících !!! Doslova za nic. 

A teď ještě k té "oprávněnosti" pohledávky. 

Ty tři stovky - to jsou tzv. "náklady řízení" ministerstva spravedlnosti. Tedy za to, že mi zamítli - naprosto důvodnou - žalobu na náhradu škody, způsobené soudcem (a to soudcem v Hradci Králové - jistým justičním idiotem Vergarou Schmuckem), jenž mě bezdůvodně vyhodil z veřejného hlavního líčení, kde jsem byl coby veřejnost - protože jsem se mu prostě nelíbil a odmítnul mu dát občanku. 

Soud (odškodňovací) konstatoval, že k chybnému postupu soudu sice došlo, ale že mi prostá omluva předsedy krajského soudu musí stačit. Takže mi žalobu zamítli - a protože ji zamítli - tak idiotské MSp má ještě tu drzost chtít po mně 3 stovky - za to, co dostalo dávno zaplaceno na daních. Tedy že se obtěžovalo napsat "vyjádření" - v pracovní době, na počítačích, placených daňovými poplatníky. 

Chce tedy zaplatit 2x - a protože je to Babišovo ministerstvo - má na to - prý - nárok.  

Já jsem mu napsal, že tuhle "pohledávku" jim v životě nezaplatím, ani kdyby se rozkrájeli - už proto, že - podle jejich soudu a dnes platného rozsudku - škoda se zásadně nenahrazuje, stačí omluva - a omlouvat se já nemám za co - a tak to předali  exekutorské svini a lidské zrůdě Kubečkovi. 

Takže ŽÁDNÁ NESVĚDOMITÁ PŮJČKA - ale velmi svědomité, opodstatněné a oprávněné (a to, prosím, i podle nich !!) - bránění zákona i osobních práv návštěvníka soudu. 

A teď si sami udělejte obrázek, jaká neskutečná prasata jsou exekutoři - alespoň v tomto případě (a ve stovkách dalších, jež jsem měl možnost zkoumat či vidět na vlastní oči) - a jak "nemohou vyžít", chudinky malý, z té "almužny", co jim MSp údajně "přizná"... 

No more comment. 

 

 

 

 

PŘECE  !! Jeden "comment" bych ještě měl : A sice - je potřeba  zveřejnit jména všech těch senátorů, kteří tuhle stížnost - na záchranu exekutorských zlodějen - podali. Protože - že to nebylo zadarmo, o tom není pochyb.  Tahle "míra výnosnosti podnikání" samozřejmě umožňuje rozsáhlé "investice" v "oblasti zájmů" exekutorů - a tak si zkorumpovaností těchto senátorů, jakož i jejich nulovou lidskou hodnotou, buďte naprosto jisti.

Nic ostudnějšího než podpis pod takovouhle peticí, či stížností, si totiž ani nelze představit. 

Což je zpráva hlavně pro jejich voliče v příslušných senátních  obvodech. 

_________________

_________________

 

 

 

__________________

__________________