Co neumím, neexistuje ...

 Prastará zásada všech hlupáků. V současné ČR, vzhledem k absolutní degradaci úrovně inteligence, nabyla nebývalých hloubek... 

 Popřít všechno, co neumím. Prostě to neexistuje, takže se tím nemusím zabývat... Natož se to učit. 

Tak třeba Syndrom zavrženého rodiče. Do smrti nezapomenu, když mi 4 docenti Karlovy univerzity s vážnou tváří před soudem tvrdili, že prý  SZR neexistuje - a brali za to stopadesát tisíc (o který stát dodnes okradli). A to s vědomím a krytím současného rektora univerzity Zimy. Tehdy jím ještě nebyl. Řekněme, že zvolili hloupého z nejhloupějších. Asi jakoby někdo úředně a oficiálně popíral existenci chřipky. Žádná neexistuje. Tu si vymyslely zahraniční centrály... 

 

O tom, že česká justice NEUMÍ ŘEŠIT OPATROVNICKÉ KAUZY, mimo jiné hlavně proto, že pro ně nemá pražádné, ale ani to nejzákladnější vzdělání, je důvodem současného státního mrzačení nejmladší generace a životní reality, odsouvající ČR hluboko nejen z civilizovaného světa, ale ještě i za svět rozvojový, který takové problémy nemá. 

Česká opatrovnická justice je tak jakýmsi reliktem komunistických snah o rozvracení rodin, skloubeným s militantním feminismem často naprosto nevzdělaných soudkyň. 

Málokdy se ovšem povede získat o tom úřední potvrzení, jak se říká, černé na bílém. 

Opatrovnictví neexistuje. Tečka. Proto ho nemusíme umět, proto se jím nemusíme zabývat. A jsme královsky placeni za mrzačení dětských osudů. Jako v tomto případě - pohlavního zneužívání, kde je to, co předvedla česká justice obzvláště odporné a drastické. 

A právě odtud máme toto potvrzení... 

_____________________

____________________

Kde jinde mohlo vzniknout, než v severních Čechách, domovské to oblasti presidentské kandidátky Lenky Bradáčové ??!! 

 

 

 

______________________________

 

 

 

______________

______________

KSZ v Ústí

pobočka Liberec - Mgr. Tomáš Ruta

K č.j. 2 KZT 93/2021 - 12

                                    Věc :  NEEXISTUJÍCÍ OBOR  - opatrovnictví

Státní zástupce,

            Konečně se mi dostalo do rukou (Vaše) usnesení, ze dne 7. dubna 2021, které mělo být zasláno v prvé řadě mně osobně.

            Cituji z něj větu, která je pro Vás - a pro současnou justici - velice symbolická a díky které tady musíme trpět justiční chlív, terorizující nejmladší generaci, a to na úrovni, za kterou by se styděly i mnohé rozvojové země :

                        „…opatrovnictví jako takové žádná odbornost není…“

Jistě, pro Vás a pro drtivou většinu soudců ne.

Bezpečně je pak v praxi poznáte podle toho, že z toho oboru, jinde samozřejmého, také vůbec nic neumí - a Vy jste toho názorným příkladem, ostatně stejně, jako soudkyně OS v ČL Mgr. Zuzana Bohatá Koldovská nebo tamní státní zástupkyně   Mgr. Štěpánka Milerová.

Jejich vzdělání je proto pro kauzy nezletilých zhola nepoužitelné, což bylo markantně vidět právě ve věci rozhodnutí, kterého se toto Vaše usnesení týkalo.

Vaše starost o „dostatečnou odbornost zastoupení poškozené nezletilé“ skončila tím, že ji zastupovaly naprosto nekvalifikované osoby, které na její obhajobu a v jejím zájmu, s prominutím, nekvákly ani slovo, a pokud vůbec něco kvákly, tak jedině to, co jsem jim před jednáním řekl já.

Víte o tom, že tady byli kdysi jistí „novátoři“, kteří prohlašovali kybernetiku, veškerou výpočetní techniku, či dokonce i statistku za „buržoazní pavědu“ ?  Nebyli to náhodou Vaši rodiče ???

Jistá, stejně hloupá soudkyně, původem také ze severních Čech, nějaká Kloudová, mi kdysi tvrdila, že žádný syndrom zavrženého rodiče neexistuje - a to v době, kdy si jiné státy dávaly do trestního zákoníku tento syndrom jako trestný čin psychického týrání dítěte, včetně podrobně rozpracované metodiky, jak ho rozpoznat a hlavně jak s ním bojovat.

Dělat ze zaostalosti, ba programové zabedněnosti, ještě ctnost, a vydávat ji za blíže nespecifikovanou „odbornost“ -  to je hloupost povýšená na druhou.

Jste hlupák, jakému mimo státní zastupitelství rovno není, a protože jste státním zástupcem, který má v rukou obrovskou a naprosto nezaslouženou moc, jste hlupákem vysoce nebezpečným.

Zaměřím svou pozornost na to, aby se podobným hlupákům co nejdříve snížila tato moc natolik, aby nemohli svou hloupostí ohrožovat širokou veřejnost, děti a mládež pak především.

            S pozdravem

                                                                                                          Ing. Jiří Fiala

                                                                                   zástupce otce, zmocněnec o.s. SPRAVEDLNOST

 

 

 

 

______________________

______________________

Poučení : Ruta... 

Aneb : Ruta je sám o sobě tím nejlepším poučením. O nekonečné hlouposti české justice... 

 

 

 

 

 

 

_______________________

_______________________

 

 

 

__________________________

__________________________

 

 

 

 

____________________________

____________________________