SY : SPRAVEDLNOST zproštěna

Já taky. Pravomocně. Asi po desáté... 

Aneb : S RANCEM NA ZÁDECH... 

 

"Stížnosti se zamítají". I TAKHLE  může vypadat zprošťující rozsudek... 

Ač to na první pohled vypadá spíše jako potvrzení (odsuzujícího) rozsudku - po kterém, v trestní věci, následuje už jen "nástupák" - tentokrát se jedná především o stížnost státní zástupkyně.

Nevidí se často, že ji odvolací soud zamítne. Tady to udělal. 

A - nenechte se, prosím, zmást tím, že se zamítají i stížnosti moje a o.s. SPRAVEDLNOST  - ty totiž byly zejména proti znění zdůvodnění, a - jak nás učí právní teorie - "proti zdůvodnění usnesení se odvolat nedá"...

Usnesení tedy platí. Usnesení soudu 1.stupně. Připomenu jen, že to bylo usnesení o zastavení trestního stíhání... 

 SY : Úředně vystavená právní degenerace okresního formátu (k213.cz)

 

 

 

No - takže  DESÁTÝ  zprošťující rozsudek je TADY - takže nás už čeká jenom "radostná událost" - sehnat ranec, nebo rovnou nůši - a běžet na MSp pro ten balík odškodného, co nás tam jistě čeká... Že ?? 

A daňový poplatník - tedy i náš čtenář, každý zvlášť -  zaplatí. Jako vždy. Jistě rád. Za blbost státní zástupkyně. Karin. 

Ta už jistě také šetří, jistě měla bohaté rodiče, neboť hloupost se může i prodražit - a ti teď budou solit, až se budou prohýbat... 

Jednu věc ještě rozhodně NEPŘEHLÉDNĚTE... 

Usnesení, jak vidíte, nese razítko 14.9. 

Ve Svitavách jsme byli natáčet patnáctého, tedy o den později. Vzpomínáte, a všimli jste si, jak se tam všichni vymlouvali, že nemohou komentovat nepravomocně skončenou věc ??? Ač už MUSELI VĚDĚT, že právě pravomocně skončila ?? 

To jen nechtěli komentovat - a hlavně přiznat - vlastní blbost... A ZODPOVĚDNOST. 

Lhali nám do očí. Včetně, samozřejmě, Karin... 

________________________

________________________

 

 A ještě něco si neodpustím : Již někdy v roce 2012, myslím, že po tom nejdelším věznění, v r. 2011, jsem psal presidentu republiky - tehdy ještě Klausovi s Jaklem - aby pomohli prosadit do trestního řádu, případně vydali vlastním nařízením, jednoduché pravidlo. Znělo by asi takhle : Osobu, která se může vykázat dvěma a více zprošťujícími rozsudky, lze trestně stíhat JEDINĚ SE SOUHLASEM PRESIDENTA REPUBLIKY. 

Stejně, jako třeba soudce. Přitom to jsou gauneři často takoví, že by k  tomu ani toho souhlasu nemělo být třeba. 

Vysmáli se mi. Že jsem se asi zbláznil. 

Tak tady pak vidíte výsledek : Kdejaká přitroublá husička, která sotva opustila školu, neví vůbec, která bije a s kým se vlastně baví - si zahájí trestní stíhání, protože  se cítí jaksi dotčena či uražena - a když to pak, logicky, neustojí - tak to holt zaplatíte vy. Daňoví poplatníci... 

A jí se ZASE NIC NESTANE...  

 Mimochodem, chtěla mě stíhat - prý za křivé obvinění... Není snad teď už nad slunce jasnější, že se ho dopustila sama ????? 

_____________________________

_____________________________

 

 OSZ Svitavy - a Vy... (k213.cz)

 

Zvláštní škola Svitavy (k213.cz)

 

Svitavská šlechta. Mimo zákon. (k213.cz)

________________________________

________________________________