O nespravedlnosti v Parlamentu

poreferuje usvědčený podvodník a zloděj. Známý jako Král kradených sýrů... 

Když někdy uvažuji nad tím, co je největší chybou a smůlou polistopadového režimu, někým vydávaného za demokracii, někým za mafiánský kapitalismus, tak je to především to, že zcela průměrní až podprůměrní lidé se dostali - a zastávají - do vysoce nadprůměrných pozic a postů - které tím jenom kompromitují v očích ostatních. 

To platí o současné vládě - vydávající se za pravicovou, ve skutečnosti bandu mantáků, plácajících se ode zdi ke zdi, bez koncepce, bez zkušeností a bez vize - to platí stoprocentně o celé justici, často o většině státního či městského aparátu - prostě lidská bída a spodina na místech naprosto neadekvátních, čímž je jenom kompromituje a znevěrohudňuje (jako současná vláda všechno pravicové a pravicovou politiku pak především). 

Bohužel to platí i o řízené opozici, či organizace za opozici se vydávající, a typicky - Spolek Šalamoun. 

Bohužel, mediální síla je tak obrovská, že pokud se dotyčný subjekt dostane do povědomí médií, nikdo už nezkoumá, co je vlastně zač. 

A tak se Spolek Šalamoun, dnes vedený panem Peričevičem, jinak usvědčeným podvodníkem, vzmohl na to, aby v Parlamentu referoval - o nespravedlnosti... 

Ano, nespravedlnost v této zemí je veliká, justiční excesy časté natolik, že přestávají být excesy a stávají se běžným denním pravidlem - ovšem pokud o nich referuje usvědčený podvodník, řekl bych, že to jen nahrává skutečným justičním mafiánům, jako tento spolek ostatně obecně a trvale - a znevěrohodňuje utrpení a oběti skutečných obětí, které si takové referenty prostě nezasluhují. 

Rozhodl jsem se o tom napsat mimo jiné také proto, že se na mne obrací různí lidé a ptají se, jestli na ten seminář půjdu, případně proč ne. 

Nepůjdu - protože k jeho organizátorům nemám sebemenší důvěru, protože vím, jak fungují, a že s justicí - touhle zvrácenou a zvrhlou justicí - žijí de facto v symbioze, kdy justice jim sama přihrává markantní přešlapy (těch má týdně stovky, takže výběr jistě bohatý) - a oni na nich vydělávají a zviditelňují se a vydávají se pak za hrdiny. 

Několik přímých důkazů pro výše řečené. 

Předně : Spolek Šalamoun nikdy neměl sebemenší potřebu vyslovovat se i ke zjevným nespravedlnostem, pokud z toho nekoukalo něco kápnout. Tedy - ani peníze, ani mediální sláva. 

A pak : Spolupráce justice se Spolkem Šalamoun je tak evidentní, že mám někdy dokonce podezření, jestli náhodou některé hodně okaté křivé rozsudky, zejména na známých lidech - viz Parkanová - nejsou vytvářeny jenom proto, aby se mohl Šalamoun zviditelnit. A nabalit si kapsy. 

Jako typický příklad zde může sloužit např. přístup do věznic - a kde jinde hledat nespravedlivě odsouzené, že ? 

Předchozí článek popisoval, jaké naschvály činila valdická věznice v podání ředitele Macha mně, když jsem tam chodil na schválené návštěvy za nevinně odsouzeným McCraeem. 

Generál Mach (k213.cz)

Ve stejné době si tam spolek Šalamoun chodil jak na přehlídku, bez prohlídek, kdykoliv se jim zamanulo... 

Správa věznice mi na to tehdy řekla, že "se Spolkem Šalamoun přece spolupracují..."

Když jsem se zeptal, proč teda nespolupracují se mnou, nebo s naším sdružením - nastalo hluboké ticho... Prostě - vysvětlení neexistovalo. 

Resp. - existovalo, všechno má své vysvětlení, akorát že by ho ani věznice, ani Šalamoun zřejmě zveřejňovat nechtěli. 

Takže - kdo chcete, a máte na to žaludek - běžte se podívat do Parlamentu - jak Vám tam bude referovat usvědčený zloděj sýrů o nespravedlnosti v naší justici. 

A zaštiťovat to bude - no, kdo jiný, než hnutí ANO, to o nespravedlnosti přece něco ví, vždyť paní Válková dokonce na ní spolupracovala s panem Urválkem, když společně vytvářeli koncepci sociálního "dohledu" nad propuštěnými politickými vězni, zvaného "ochranný dohled" (chránit měl samozřejmě komunisty, nikoliv jejich oběti) - tak, aby se nemohli po svobodě pohybovat příliš svobodně a museli se pravidelně hlásit, včetně svých kontaktů -  a být úřadům "k dispozici". 

To jsou bezesporu ti praví ochránci spravedlnosti... 

A k nim i Spolek Šalamoun... 

Zaštítěný disidentem Johnem Bokem. Na kterého se ten "ochranný dohled" uplatňoval... Vzácná selanka, nemyslíte ?? 

____________________________

____________________________

 

 Král (kradených) sýrů (k213.cz)

 

 Válková v KSČ měla pomáhat šikanovat disidenty. Nebylo to politické, brání se - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

___________

 

Návrh pozvánky psp

 

 

 

______________________________

______________________________