Hlavní poštu v Jindřišské je třeba bránit

Pokud je pravdivá zpráva o přípravě prodeje budovy hlavní pošty v Jindřišské ulici, pak je potřeba se rázně postavit na odpor. 

Protože to už není vláda, ale banda zločinců, co přišla rozkrást národní majetek. 

Považoval jsem zprávy o hlavním smyslu zrušení poboček pošty jako šance ve velkém rozprodat národní majetek - a tím se výrazně obohatit - za pomluvy. 

Ale když jsem si přečetl, že se takto připravuje k prodeji i budova hlavní pošty v Jindřišské, přešel mě smích, i pochybnosti. 

To by si nedovolili ani Babišovi populisté, co si dovolují tihle - údajně prý pravicoví - grázlové. 

Nutno připomenout, že pravice - to znamená především úcta k tradicím a tradiční morálce. Tohle je ale její výsměch. 

Banda neumělů, co neumí vlastně vůbec nic, a nejméně pak pravicovou politiku, postavenou na pevné měně, opřené o nízkou inflaci (případně nulovou), vyrovnaném státním rozpočtu a podpoře všeho pracovitého a znalého. 

Z toho tady nemáme nic - a tak banda neumělů se snaží o to nejhorší - alespoň rozprodat národní majetek a obohatit sama sebe. 

Horší representanty už ani nemůžeme mít. 

Je to, mimochodem, totéž, jakoby chtěli prodat Národní muzeum, Pražský hrad nebo svatovítskou katedrálu. 

Pokud hlavní poštu, spojenou s historií poštovnictví u nás, a to nejméně 200 let zpátky, skutečně prodají, bude ji jednou - a dosti brzo - stát zase za velké peníze, patrně mnohem větší než získá z prodeje, zase vykupovat zpátky jako národní kulturní památku. 

A pak se můžete divit, že u nás má pravice tak špatné jméno. 

Vždyť tu ještě nebyla. 

A ta pakáž, jinak to ani nelze vyjádřit, co se za ni vydává, tu má veřejnost právem spojenu jenom s výprodejem národního majetku a zjevným chaosem, navíc ještě spojeným s poklonkováním našim spojencům, namísto rovného, přímého vystupování rovný s rovným. Tím může naše mezinárodní postavení a závazky veřejnosti jedině znechutit, ne podpořit. 

Pamatujme si, přátelé : Vláda skutečné pravice - je navenek neskutečná pohoda.

Vypadá asi takhle : Státní aparát plynule a hladce funguje, ke všem stejně. Problémy na úřadech se řeší - snadno a rychle. Úřady se k Vám chovají slušně, vždycky hledají spíše smírné řešení než aby Vás stůj co stůj honily, penalizovaly, snažily se přistihnout při něčem, co ani nekalé nemusí být, ale okamžitě to za to vydávají s podezíravostí zločinců. Měna je pevná, inflace mizivá nebo žádná. Státní dluh neexistuje nebo je rychle likvidován.  Kdo chce pracovat, pracuje - a vydělá si na slušné živobytí. Kdo nepracuje, má zajištěno aspoň jídlo a ubytování, byť jednoduché - s tím, že když pracovat bude, bude na tom mnohem a mnohem líp. Nikdo ze státních úředníků si nedovolí lhát, natož krást či podvádět. Za to letí na hodinu a zůstane bez důchodu. 

Mezinárodní závazky se samozřejmě plní, a to automaticky, a nikdo o nich nepochybuje - což ale neznamená patolízalství ke kde komu, ať už z Bruselu či Washingtonu. 

TAKHLE VYPADÁ PRAVICE.

A tahle banda ukňučených, patolízalských neumělů, rozhazujících ve velkém často i to, co jim vůbec nepatří, nemá žádné právo se za pravici vydávat. 

To je potřeba mít denně na paměti. 

A V PRODEJI POŠTY V JINDŘIŠSKÉ  těmto grázlům zabránit stůj co stůj. Je to národní poklad, který nám může svět závidět, na ideálním místě, v centru Prahy. Samozřejmě, že takové parcely stály -a budou stát - majlant, ovšem historii máme jen jednu - a tu si znovu už nikdy nekoupíme.

 Každý inteligentní národ to ví, měla by to vědět i tahle košťata. 

 

________________________

________________________

 

 

 

___________________________

___________________________