EXE Dozor a dohled MSp : K čemu je - a co "vyšetřil"

Kolik lidí se tím "zabývá", kolik lidí je za to (královsky) placeno - a co dokázali "vyprodukovat". 

Z každého jazyka si rád vybírám to, co je stručné, jasné a výstižné. Zde mě napadá angličtina - nic výstižnějšího není : Výraz BIG SHIT  je natolik mezinárodně známý a srozumitelný, že lepší v žádném jiném jazyce nenajdete. 

Když je tak moc potřeba šetřit - ušetřete celé MSp, tu bandu ničemů, na nic a k ničemu dobrých a zadarmo drahých - jinde v takové "kvalitě" nenajdete. 

Podívejte se, co dokázali vyprodukovat za dva měsíce - a co se nestydí veřejně tvrdit : 

________________________

________________________

 

 

 

 

 

____________________________

 

 

 

 

_____________________________

 

 

 

_____________________________

_____________________________

 

 

Skalková. Když se podíváte na ty zmalovaný drápy a celkovou vizáž, tak je vám hned jasný, přes co je tam asi ředitelkou... 

Kateřina Skalková - ředitelka odboru dohledu a kárné agendy - Ministerstvo spravedlnosti České republiky | LinkedIn

______________________________

______________________________

Aspoň jsme se dozvěděli neobyčejně zajímavou novinku : Souhlas se zveřejněním obsahu spisu ještě prý neopravňuje exekutora k jeho zveřejnění, protože - POZOR  !!! - by mohla být dotčena práva věřitele ... 

 

Takže aby se veřejnost nedozvěděla, co za svinstva si soudy vytvořily k tomu, aby mohly terorizovat pokojnou občanskou společnost. UMĚLÉ DLUHY . 

Jestliže někdo má důvod se stydět za pravdu - tak to asi znamená, že ta pravda skutečně ostudná je... 

 

 

_______________________________

 

___________________________

___________________________

 

MSp – odbor EXE dozoru a dohledu

Mgr. Kateřina Skalková

Mgr. Adriana Tutterová

                                                                                                                      MSP-150/2023-ODKA-SEU/7

 

               Vážení lemplové,

                              co neumíte ani složit dopis do podlouhlé obálky, a to už tradičně (pořiďte si na to samostatný ústav, se 4-letým studiem, nejlépe v Kroměříži, jak se skládají dopisy do obálek),         

               takovou kupu hovadin, co jste vyprodukovali za 2 měsíce, by si nevymyslel ani námořník Syndibát za 5 let, namísto věcného vyšetření a hlavně : Zjednání nápravy.

               Z čeho jsem asi usoudil, že se mám dostavit osobně ?? Asi z toho, že tam byla uvedena adresa, kam se mám dostavit, ne ? Vy někomu uvádíte adresu, když chcete, aby Vám zavolal ?? Nestačí v takovém případě napsat : Zavolejte nám ?!!

Krom toho : Volal jsem, a to až z úřadu. Výsledek byl stejný - totálně k hovnu. Nic jsem se nedozvěděl, hovor byl násilně - ze strany EXE kašpara - ukončen, aniž odpověděl na jedinou otázku. To jste si nevšimli ??

               Krom toho : Co to je za úřední styl komunikace - zasílání anonymních SMSek ?? Takhle komunikuje úřad ? Co jste to za bandu hňupů, když nemáte jasno ani v tomhle ?? Kdo vám rozdal VŠ tituly a za co, když neumíte doslova vůbec nic, dokonce ani nevíte, jak se vede úřední komunikace a jakými prostředky ??

Věcnou správnost exekutor neposuzuje ?? Tak k čemu má mít právní vzdělání, když nic a nikdy neposuzuje ??

A jak jste tady, coby dohledový orgán, zohlednili, že „výkon spravedlnosti nikdy nesmí být v rozporu s dobrými mravy“ ?? Kdo to má posoudit, když ne ten, kdo to vykonává ??

               Chcete snad říci, že jste konečný výkon spravedlnosti svěřili nesvéprávným idiotům, kteří za nic neručí, nic neumí a nejsou schopni cokoliv posoudit, akorát jsou schopni bezmyšlenkovitě zmasakrovat toho, na koho jim soudní sebranka ukáže ??

Když jsem zprostil exekutora mlčenlivosti, neznamená to (podle vás), že exekutor může sdělit vše ???                „Ve vztahu k oprávněnému by tak mohlo dojít k zásahům do jeho práv ???“ 

A jaká práva oprávněného máte na mysli, když „oprávněnými“ jsou vždycky a výhradně soudy - to tam i ze strany exekutora zaznělo naprosto jasně - a soudní moc se u nás vykonává zásadně veřejně??

Jaká práva a jak by mohla být narušena tím, že by exekutor zveřejnil, za jaká svinstva po mně soudy chtějí statisíce korun z uměle vytvořených dluhů ??

Snad že by se veřejnost konečně dozvěděla, že za nemalou částí „dluhů“ nestojí žádná finanční negramotnost, ba ani žádné neuvážené půjčky, ale stejná soudní zvůle, jaká bezdůvodně zavírá lidi do vězení, jim také vytváří druhý druh trestu - dluhy doslova za nic a z ničeho ???

Jak nám byl asi pracovník exekutora k dispozici, když ani nebyl schopen sepsat úřední záznam z jednání, nebyl schopen poskytnout jediný exekuční spis, o který jsem ho žádal, natož k němu sepsat vyjádření, na což mám jako účastník řízení právo ??

Jedinou informaci, kterou nám byl schopen poskytnout, bylo to, že se proti mně vede 7 exekučních řízení. Vy najednou píšete 8 - takže ani tuto informaci nelze brát za bernou minci, tedy nám věrohodného a věcného neposkytnul vůbec nic.

V podobě, v jaké jste stížnost „vyšetřili“, je to naprosto bezcenné sdělení, jehož jediným smyslem je krýt exekuční bordel, za který by všude jinde letěli ministři spravedlnosti (natož takoví kašpaři jako vy) z postů na hodinu, jenom u nás to parta mafiánských grázlů kryje a umožňuje pořád donekonečna - dokud na to osobně nedoplatí sami, což se mnohým patrně brzy stane.

Za základní neznalosti úředních postupů a úředního jednání jste na ministerstvu - a jakémkoliv jiném úřadě - zadarmo drazí a pokud nevypadnete dobrovolně, bude nezbytno vás odtamtud silou vyházet. I pro výstrahu všem ostatním.

Pochopení u mě rozhodně nehledejte, pro grázly jsem je nikdy neměl. Možná je najdete u příštích spoluvězňů stejného druhu a stejné provenience.

 

               S pozdravem

 

 

                                                                                                                                     Ing. Jiří Fiala

 

 

 

 

_________________________________

 

 V exekuci. HOMOLA. (k213.cz)

 

____________________________________

____________________________________