Valehrach : Lepší slovo pro blbost ???

Zažil jsem už tři soudce, které zbavili následně taláru. 

Dvě věci měli společné : 1) Byli to chudáčci. 2) Záměrně neškodili. 

Byla to jen nemehla, s pomalým myšlením, i konáním. 

Jiná nemehla, stejná nebo větší,  na soudech bohatě zůstávají - v tom měla soudkyně Sedláková, která je jednou z těch tří - a která se vehementně cpala po letech zpátky, že ji dokonce museli vyvést násilím z jednací síně, pravdu. 

Druhým byl soudce Bobek. Ze Zlína. Taky taková - chudinka. Nic rozhodovat neuměl, ani nechtěl, odevšad ho vyhazovali, až - jako obvykle u těchto lidí - skončil na opatrovnickém oddělení zlínského soudu, tam jsem se potkali. Nic o tom nevěděl (což jiní také), kopíroval návrhy OSPODu, asi to měl za nejjednodušší a nejspolehlivější alibi, vlastní hlavu nepoužíval, asi se i bál... Možná by to mohlo být nebezpečné. 

Třetí je teď - Valehrach. 

I toho jsem bohatě zažil. Tehdy to byla žaloba na Bulovku, která vystavila nepravdivou zprávu ohledně mého zdravotního stavu po operaci oka. 

Přitom, při dokazování vyšla pravda snadno najevo, doktoři si nedovolili lhát natolik, aby popírali, že doba nutná pro zotavení po operaci, je minimálně 3 týdny. V těch 3 týdnech se konal odvolací trestní soud, kam jsem nešel - s touto omluvou. Že mám po operaci oka.

Když vydala zjevně polodementní soudkyně Maříková na KS rozsudek, ve kterém mě odsoudila (za pohrdání soudem), namítnul jsem neplatnost jednání. 

Dovolání - to už mě mezitím policajti stačili přepadnout a odvléct do basy - už se vyřizovalo z basy, dovolací soud se dotázal na Bulovku, jak to bylo s mou pracovní neschopností. A tam, nějaká husa, která o tom nic nevěděla, napsala, že jsem na soudě chvíli posedět mohl. Houby věděla, co to je odvolací trestní jednání, na které se musíte taky připravit, ne jen tam přijít a sedět jako v kině.

Na základě tohoto jediného blábolu dovolání zamítli - a právě mě poslali policajty přepadnout, s tím, že jsem jen simuloval. 

No, a když to měli pak - už zase jiní doktoři, protože tahle rychle zmizela na mateřskou - u soudu vysvětlit, tak se primář horem dolem omlouval, že nemohli tušit, jaké to pro mě bude mít důsledky, navíc je NS svým dotazem zjevně uvedl v omyl, když byl formulován tak, jako že o nic nejde, pacient prostě chvilku posedí na soudě, a to je to celé... 

Jasně pak unisono řekli, že pracovní neschopnost byla minimálně 3 týdny od operace - do kteréhožto období odvolací jednání přesně spadalo. 

Co myslíte - nařídil někdo obnovu řízení ? 

Poslali mi snad omluvu za přepadení ?? 

Nebo snad Valehrach - neboť on to soudil - rozhodl, že mám pravdu, a Bulovka mi musí zaplatit odškodné a náklady řízení ?? 

Ani náhodou !! 

Až pak jsem se dozvěděl, že Valechrach je mj. pravidelným (a nedobrovolným) návštěvníkem kárného senátu na NSS - což se, mj., projevovalo tím, že byl neobyčejně zbabělý a servilní. 

Takže : Žaloba zamítnuta, nahradit náklady Bulovce - jedna z těch exekucí, co na mě jsou, je určitě z tohodle, plus mi ještě odvolací soud dal pokutu, že jsem byl drzý. Tuším, 20 tisíc nejmíň. 

Domáhejte se spravedlnosti. Tohle dostanete. 

Ale - co chci zdůraznit hlavně : Za to, že je to křivák a zbabělec - Valehracha nikdo nevyhodil. Vyhodili ho - za průtahy... 

Kapitolou samou pro sebe je pak bezesporu psychopat Blázna. Ten se naposledy zviditelnil tím, že odsoudil Nečase za křivou výpověď před soudem. 

Zatímco Valechrach, Bobek i Sedláková byli jenom vcelku neškodní ňoumové, kteří se v tom plácali jak hokejový nováček na kluzkém ledě, Blázna byl - a zjevně je i nadále - lidská svině. Sadista, kterého bavilo a baví týrat lidi. 

Brožová to tehdy velmi dobře odhadla - a pohnala ho před kárný senát, aby ho z justice vyhodili. Nepochodila. Nepochopila totiž, že sadisty - justice vítá. Je na nich dokonce postavena. Že to tudíž není žádná nežádoucí úchylka, ale vyhledávaný benefit... 

Takže - zatímco vcelku neškodné ńoumy - Sedlákovou, Bobka a Valechracha - z justice vyhodili - prý pro průtahy v řízení (ve skutečnosti pro totální neschopnost a hloupost), tak Bláznovi jen ofoukli ramínko, slušně se omluvili - a zařadili ho zpátky do řady... A to dokonce 2x po sobě !! 

To jen abyste věděli, pokud je řeč o justici, s kým máte tu čest - a co máte čekat. 

Váhavost a nerozhodnost se neodpouštějí - sadismus ve všech podobách - vřele vítán... 

Valehracha rozhodně jako soudce škoda není, byl naprosto bezcenný. Ale takových jsou tam desítky - a ty tam kupodivu bez problémů zůstávají nadále... 

Za platy, které jinak vydělá celá vesnice dohromady. 

________________________

________________________

 

Pražský soudce Martin Valehrach přišel o talár kvůli průtahům

https://www.ceska-justice.cz/2023/06/prazsky-soudce-martin-valehrach-prisel-o-talar-kvuli-prutahum/

 

 

 

___________________________

___________________________

 Adriana Pilařová z Prahy 8 - další adeptka : 

 

Kárný senát projednává žalobu na pražskou soudkyni Pilařovou, hrozí jí odvolání | ČeskéNoviny.cz (ceskenoviny.cz)

 

 

___________________________

___________________________