Pytlouna nevydávat !! Nevidím, neslyším, vůbec tady nejsem...

Kdysi Gestapo honilo lidi za napomáhání parašutistům. Kdo mu skutečně pomohl, po válce skončil u zdi nebo v oprátce... A - právem. 

 

Kdo zná naši opatrovnickou justici - a kdo zná azylové domy - musí mít velmi vážné pochybnosti o tom, zda by se měl zachovat jako "řádný občan" - a na výzvu policie reagovat. 

Doporučujeme - Nereagujte !! 

Kdybyste je náhodou uviděli nebo potkali - pak platí : NEVIDÍM, NESLYŠÍM, VŮBEC TADY NEJSEM...  

Asi sotva jim bude u otce hůř než v azylovém domě. 

Neznáme sice podrobnosti případu, ale známe opatrovnickou justici, její "dokazování" a její "starost" o dobro dítě. 

A severočeskou justici zvláště !! 

Ani pohlavní zneužívání není na překážku, aby bylo dítě ponecháno v péči matky, nebo dokonce do ní čerstvě svěřeno - vyšetřováno není buďto vůbec, nebo velmi laxně - a tak, aby se nic nevyšetřilo .

Pokud by se někdo odvolával na "pravomocné rozhodnutí soudu" - tak mu řekněte, ať se s ním vyfotí před tím soudem - a Vám vleze na záda. 

A zvláště pak pokud máte zkušenosti s tím, že i Vy jste kdysi měli pravomocná rozhodnutí soudu, podle kterých jste měli vídat svoje děti - a co dělala tehdy policie ?? Smála se vám do xichtu, s tím, že přece "nemůže nic dělat" a že se máte obrátit na soud. 

Tak právě teď máte vzácnou příležitost jí to vrátit - a nahlas zopakovat. 

___________________________

___________________________

 

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policie pátrá po sourozencích z Liberce. Nevrátili se po procházce do azylového domu | iROZHLAS - spolehlivé zprávy

 

__________________________

__________________________

 

 

 

______________________

______________________