Pavlova druhá nominantka děsí...

Druhá Pavlova nominantka do Ústavního soudu přímo děsí. Veronika Křesťanová. 

Tykadlo nejdrzejší soudcovské spodiny. Tím se bezesporu stal lampasák Pávek, alias prý demokratický president Pavel. Prý druhý Havel... Estébák Havlem - kam až jsme to došli... 

Veronika Křesťanová děsí. Je hodně podobná té nominantce první, totiž Daniele Zemanové. Závratná - a naprosto ničím nezasloužená - kariéra už doteď, nyní ještě k tomu - stejně nezasloužený a ničím nepodložený - start do výšin. 

Obě jsem zažil, Křesťanovou osobně ve sporu. 

Byla to tehdy žaloba na Bulovku. Že ta vydala nepravdivou zdravotní zprávu, na jejímž základě mi nejen zamítli dovolání, ale rovnou mě přepadlo policejní komando se zatykačem, rozkopalo mi dveře a vniklo do domu. 

Šlo o účast u odvolacího jednání, narychlo nařízeného v létě r. 2014 - a v době, kdy jsem měl po operaci oka. Šlo o to, zda jsem byl schopen se jednání účastnit (jak tvrdil soud - a později i zpráva Bulovky), anebo ne - jak se později jasně prokázalo. A to jedinou odpovědí - ošetřujícího lékaře. 

Ten řekl, že doba léčení po tomto typu operace je minimálně 3 týdny. Tahle jediná věta stačila. Odvolací trestní jednání se totiž konalo v těchto 3 týdnech. Kdyby to bylo bývalo napsáno v té zprávě, znamenalo by to neplatnost jednání - a samozřejmě i rozsudku, jak jsem tvrdil já. 

Jenže zprávu napsala - jak se u soudu rovněž prokázalo - nezkušená husa, která mě jednak neošetřovala, jednak se nechala zblbnout dovolacím soudem, který jí v podstatě dal rovnou instrukce, co chce slyšet - totiž že posedět u soudu žádná námaha není, a tudíž to zvládne každý, i po operaci ...  Tedy že v podsteatě o nic nejde. Jistě, šlo jim "jenom" o to, jestli budou muset rozsudek zrušit - a dát mi zapravdu - anebo ne. 

Že se k tomu soudu musíte taky 70 km dostat, že se na něj musíte připravit - a i na něm rozhodně nebudete  jen "sedět", když jde o to, že pokud nic nepředvedete, budete sedět hned po něm. 

Po návratu z vězení a po žalobě na Bulovku pro nepravdivou zprávu se právě tohle prokázalo. 

Vzdor tomu mě - dnes již taláru zbavený soudce Valehrach - odsoudil k zamítnutí žaloby a náhradě nákladů. 

Odvolání dělala Křesťanová. 

Spadlo do období jiné operace, tentokrát kolene. 

Včas jsem tam zaslal omluvenku, s tím, že jsem operován, i na co. AŤ  to odročí, že na účasti trvám. 

Výsledek ? Nestačil jsem se divit - soud to klidně "projednal" beze mě, beztak byl předem rozhodnut, jenom bych jim to hatil... 

Odůvodnění ? Prý jsem nedoložil, kde přesně ležřm... Autorka - Křesťanová. 

K tomu ještě pokutu - tuším 30 tisíc - za to, že jsem byl na Valehracha drzý.

Kdo by nebyl, za daných okolností, že ? Prokážete, že máte pravdu, stejně je mu to jedno - žalobu zamítne, a Vy to máte ještě všechno zacálovat... 

Tohle byla jedna z mála žalob pro zmatečnost, kterou jsem vyhrál. 

Vrátili to soudu odvolacímu, musel to projednat znovu. Takže tam jsem pak tu pizdu viděl naživo. 

Dělala všechno pro to, aby to opět mohla projednat beze mě - včetně toho, že jednání nařídila na druhý den poté, co mě propustili z vězení (kdo to někdy zažil, jistě ví, v jakém se asi nacházíte stavu - stačí si představit příchod domů po půl roce absence) - a ještě se hlasitě divila, že mě vůbec pustili ( z čehož jsem pochopil, že soudcovská lobby už měla hotový plán, jak mi tam pobyt prodloužit - a z nějakého důvodu jim, kupodivu, nevyšel). 

A pak se najednou dovím, že je místopředsedkyní Městského soudu... Čili - má kontrolovat a motivovat ostatní soudce. Co pak od takového soudu můžete chtít ?? 

Tedy : Pohrdání základními procesními právy i člověkem jako takovým, drzá, namyšlená svině, která vychází z absolutní beztrestnosti za cokoliv - a dělá vše pro to, aby s Vámi zametla, zvlášť pokud žalujete stát, nebo nějakou instituci. 

V tom jsou si se Zemanovou neobyčejně podobné. 

Relativně mladé, minimální praxe, natož pak nějaké právní úspěchy - k čemu to, že ?? Právo je přece to, za co je prohlásí ony. 

A přesto - se cpou do nejvyšších posic - a ty jsou jim záhadně otevřeny... 

Člověk se diví, a žasne : Kdo za tím stojí ?? Kdo to tady řídí ?? Kdo tahá tyto drzé, namyšlené, nafoukané a okolím pohrdající figurky nahoru ?? Doslova za nic. Žádné profesní úspěchy, žádné zajímavé názory nebo koncepce - prostě - NIKDE NIC   za nimi není vidět - jen tupá, drzá palice, bojící se, aby nedostala někde na ulici po hubě - a přesto : Kariéra, jak kdyby to byly právní einštajnky. 

Někdo, kdo rozhodně nemá zájem na tom, aby stát dobře fungoval, aby se prosazovala úcta k občanským právům, a tím i k občanům... 

Někdo, kdo tady určuje mocenské elity - a vybírá je výhradně z drzé spodiny, která se nestydí za nic - a musí být zatraceně vděčná za udržení postů. 

Zeman byl pohroma, jeho soudci jí dodnes jsou. A Pavel ?? 

Proč se ty volby - s velkým humbukem - vlastně konaly ?? 

_______________________

_______________________

 

Pavel nominoval do Ústavního soudu Křesťanovou
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-pavel-nominoval-do-ustavniho-soudu-krestanovou-40435693

 

 Tahle kočička v taláru udělala z knihy o Kramném druhý Mein Kampf! Zakázala ji! Nepochopíte proč...  

https://www.extra.cz/tahle-kocicka-v-talaru-udelala-z-knihy-o-kramnem-druhy-mein-kampf-zakazala-ji-nepochopite-proc

 

 

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3595680-pavel-na-ustavni-soudkyni-navrhl-krestanovou-z-mestskeho-soudu-v-praze

 

fotky Pavla

 

 

https://www.epravo.cz/_dataPublic/photo/9959506e26d99459462bac62617f8c1e/veronika_krestanova.jpg

_________________________________

_________________________________

 

 

 

________________________________

________________________________