Nový vynález Městského soudu : Vražda s podmínkou...

Aneb : Když soudce se stane advokátem obžalované. Byla aspoň hezká ?? 

 

Je až k neuvěření, s čím jsou soudci schopni dnes přijít. Vražda s podmínkou !! 

Když si přečtete popis děje - obžalovaná sama konflikt vyprovokovala - prý si "chtěla promluvit" - "promluvit" si přišla s velkým kuchyňským nožem. Sama přiznává, že byla "hubatá" a zavražděného vyprovokovala. 

Načež ho bodla nožem - o čemž prý ani neví ... Prý jen máchla nožem - a nevěděla, co se stane. 

K neuvěření !! 

S tímhle "souzením" by napříště už každá vražda skončila nutně s podmínkou, protože pak už je každá vražda jen neúmyslným zabitím - kde se ovšem dává trest od 3 do 10 let, samozřejmě že nepodmíněně - jak Kydalka vymyslel, že to může skončit podmínkou, to zůstává rozum stát. Jemu možná zůstal stát nejen rozum.  

Kydalka je mimochodem "známá firma", jednak opakovaně řešená kárným senátem, jednak - z doslechu od těch, co je soudil - naprostý idiot, který jinak za neprokázaných skutečností soudí s nejpřísnějšími tresty. Pravda, když se nejednalo o ženský.. 

Jak vidíte, těchto právních nýmandů a lidského i právního odpadu je pražský městský soud pln. A nestačíte se divit, s čím vším ještě dokáží přijít, protože to mozek soudného člověka nikdy nemůže vymyslet, co napadá je. 

Těm se skládáme na dvousettisícové platy, aby byli "nezávislí". Jak vidíte, tak především na zákonech. 

Nejhorší na tom bezesporu je - že tenhle rozsudek může do budoucna sloužit jako návod. 

Až budete chtít někoho zabít, najměte si na to ženskou. Ta prohlásí, že se "cítila ohrožená", případně že ji znásilnil - a hůř než s podmínkou nemůže od soudu odejít. 

Nad rozvratem právního státu, který tu denně předvádí zvrácená justice v přímém přenosu, nezbývá než lkát - nebo je jít vyházet. Nic jiného na ně zjevně platit nebude. 

Jenom pro srovnání : 

Za pouhý dotaz na soudce, jestli se náhodou nezbláznil, jsem nedostal žádnou podmínku, ale 5 měsíců natvrdo. Prý za pohrdání soudem. 

Co k tomu chcete dodat ?? Co je tak asi pro společnost nebezpečnější ?? 

_____________________

_____________________

 

Za ubodání spolubydlícího potrestal soud dívku podmíněným trestem (ceskenoviny.cz)

 

 

__________________________

__________________________