Vládnou nám degeneranti

Je až stěží uvěřitelné, s jakými názory jakých lidí a v jakých pozicích se musíte denně vypořádávat. 

Ad 1) President Pavel. 

Kašpar, nemající na nic vlastní názor. Komediant, tahající bečku na Lysou horu. Přivydělává si ?? Takhle vypadá president ?? Jako laciný cirkusák ?? To mu taky někdo našeptal, nebo na to - dokonce - přišel sám ?? Jako že se předvede, jaké má železné zdraví ?? 

President by měl mít hlavně životní moudrost  a zkušenost, a ne ze sebe dělat železňáka a předvádět se jako nejlacinější kašpárek . Copak nevidí, že tím zesměšňuje celý stát ? Kde jsou ti pitomci, co ho doporučovali volit v 1. kole ?? Chvilkaři především !!  Že by teď za toho kašpara převzali zodpovědnost ! Nejlépe i trestní. 

President Pavel že nemá na nic žádný názor ? Pozor !! Na Mašiny - má. Kupodivu. Že prý by je nevyznamenal... 

Prý s tím má problém. I z hlediska vojenského. 

A to je, prosím, co za problém ?? Z hlediska vojenského by totiž zasloužili vyznamenání především, a to zcela bez diskusí - protože předvedli něco, za by se i mnohem déle a lépe cvičené elitní jednotky nejrůznějších commandos nemusely stydět ani omylem, naopak, se z jejich skutků a postupu mohou - a ještě dlouho budou moci - denně učit. 

Tak co má tenhle vyčůraný a zjevně zbabělý chameleon za problém s jejich vyznamenáním - z hlediska vojenského ? 

Kdyby řekl - z hlediska osobního - tak to plně chápu. Jeho kolaborantský tatínek z ČSLA by totiž asi byl jejich prvním cílem, který by bez rozpaků sejmuli, pokud by na něj narazili. Takže hledisko osobní beru - vojenské nikoliv. A měl by to náš Franta Kocórek blíže objasnit, co tím myslel... 

Vyznamenejte Mašíny, apelují v petici na prezidenta senátoři - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

Ad 2) "Pravicový" ministr spravedlnosti, mafián Don Pablo. 

U něj, myslím, že stačí označení "mafián" - a všechno ostatní je zavádějící nebo nadbytečné. Jaký "pravicový" ministr ?? Jaké "Spravedlnosti" ? Representant té mravně nejupadlejší části ODS, kde mafiány z jeho právní kanceláře honí a soudí po celém Brně a přihlehlém okolí. Mafián, který se diví, proč by v komisi na jmenování nových soudců neměli sedět staří kovaní komunisté - protože mu to přece žádný předpis nezakazuje... 

Je až neuvěřitelné, s čím tenhle kašpar dokáže přijít. Netušíc, že tím o sobě - i celé vládě - prozrazuje mnohem víc, než by chtěl a než by bylo zdrávo. 

MSp : Odpověď idiota (k213.cz)

Ad 3) Tzv. "Opozice" - zde především Rajchlovy kravály na Václaváku. 

Nesmírně mě udivuje, že jim někteří, ať už z kterékoliv strany,  věnují takovou pozornost - a stojí jim za to se neustále dohadovat, kolik že jich tam vlastně bylo a jestli jim oficiální televize ubrala ve zpravodajství 10 nebo 20 tisíc příznivců - jako by to nebylo jedno. 

Jedno totiž rozhodně není jednak to, kdo je vede a jedno není ani to, co mají za program. 

Program ? Žádný. Řvát a dělat bordel. 

Vůdce ? Podvodník a křivák Rajchl, co stačil vytunelovat tenisový klub jeho zakladatelům přímo před očima - a ti si to nechali mlčky líbit. Jak se na nich Rajchl napakoval - a nešel za to sedět. 

Takový křivák samozřejmě nemá komu co vyčítat - a je mi líto - a současně jsou mi k smíchu - ty tisíce naivů, co mu chodí na ty jeho kravály vyřvávat. Netušíce, jak jsou naivní a hloupí. 

Ze srazů outsiderů, vedené podvodníkem, NEBUDE MÍT NIKDY NIKDO ANI STRACH, ANI RESPEKT. 

A pokud mají vládnoucí elity strach - jako že zjevně mají - tak jedině z toho, pokud by podobné kravály začali organizovat - a chodit na ně - lidé hodní respektu, čestní a organizačně schopní,  a ne nemakačenkové z okraje společnosti. 

Ano - toho by se pak báli hodně. 

Rajchlova "opozice" by ovšem byla k smíchu i dětem z mateřské školky. 

Je mi líto - ale světlo na konci tunelu - zatím není vidět... 

_______

Prefabrikace pravdy vládní smečkou – D-FENS (dfens-cz.com)

(Tenhle si asi myslí, jak je strašně chytrej... A strašně nezávislej... Přitom hloupost a neinformovanost z něj čiší na 100 honů... )

_______________________

_______________________

 

 

 

 

 

 

____________________________

____________________________