Zaplatí Severa

Podívejte se na ta hovada, co sedí na MSp : Za situace, kdy prokazatelně Lněničkův senát zavinil křivé odsouzení Tempela - a současně také milionové odškodné, nutně vyplacené postiženému, Severa "nevidí důvod", proč by měli cokoliv z jeho výše Lněničkovi přeúčtovávat... 

Na rozhazování státních peněz na soudce ostatně bylo MSp vždycky kabrňák, že ? A po nás budou chtít, abychom "šetřili". 

Myslím, že náhradu škody zaplatí Severa, protože tihle idioti to nikdy nepochopí dřív, dokud se jich to nedotkne osobně, případně dokud jim někdo neomlátí hlavu o zeď - aby ten "právní podklad" rychle pochopili. 

Vidíte z tohoto velmi jasného příkladu všichni, jaká hovada sedí na MSp (a samozřejmě i na soudech) a co za vymývací školu ty práva jsou ?? Výsledkem jejich "vzdělání" je, že co vidí ostatní - i naprosto nevzdělaní laici - na první pohled - to tahle sebranka tzv. "nevidí" vůbec, nebo pro to nevidí "právní důvod... "

Pokud Severa tvrdí, že Domovnice Benešová prý nedržela Tempela ve vězení, protože prý k tomu nemá pravomoc, tak jen připomenu, že má pravomoc komukoliv a okamžitě přerušit výkon trestu, což jsme po ní také chtěli a s odkazem na rozsudek ESLP jí to navrhovali. 

To, že svého "práva na přerušení výkonu trestu" za těchto - zcela zřejmých okolností - nevyužila, ač o to byla výslovně požádána (mělo jí to ostatně napadnout samu) -  tedy okolností, kdy už existoval rozsudek ESLP a bylo jasné, že Tempela budou muset propustit, a je jen otázkou času, kdy, přičemž čím dýl tam bude, tím vyšší odškodné mu bude muset stát vyplatit - je totéž, jako že ho držela ve vězení - protože pak už ho tam držela jenom ona. Bez ohledu, jestli na to má právo nebo ne. 

Slovíčkaření o ničem - to těmhle zadarmo drahým kriplům vždycky skvěle šlo. Na rozdíl od výkonu práva. To jim jaksi - nejde vůbec... 

Ovšem vždycky znovu a znovu žasnete nad tupostí a neskutečnou drzostí těchto justičních kriplů... Co se nestydí ani tohle napsat. 

On to byl jedině a jedině Lněničkův rozsudek, co Tempela do kriminálu poslal - a idiot z MSp dodnes "nevidí důvod", proč by měli Lněničkovi něco přeúčtovat.... 

___________________________

 

 

 

 

 

 

______________________________

______________________________

 

 Tempel : Jakou část zaplatí Benešová - a jakou poplatníci ?? (k213.cz)

 

_______________________________

_______________________________