2 případy zrůdné justice,

za které nese plnou odpovědnost : Smrtící šikana stařečků a vražda dítěte. 

Za oběma níže uvedenými případy hledejte prakticky výhradní odpovědnost justice. Zhýralé, amorální, bezcitné, zdegenerované. 

Hlavně, že "procesní postupy" jsou vždycky v pořádku. Tedy to, co běžného občana zajímá samozřejmě ze všeho nejmíň. A pokud jsou soudci vychováni jenom k tomu, aby si dbali "procesních postupů", pak jsou vychováni naprosto špatně, nedostatečně a v konečném důsledku jsou pro společnost nepoužitelní. 

 

I.   Vystěhování stařečků v Tachově

a dopis předsedkyni soudu v Tachově. 

Odpovědnost justice je zde naprosto neoddiskutovatelná a její selhání, jak celku, tak i jednotlivých aktérů, zcela mimo diskusi.  

 Osmdesátiletí manželé z Tachovska odmítají opustit dům, soud na ně poslal exekutory - Novinky

 

 _________________

 

 

__________________

 __________________

V rámci akce nenecháme nikoho padnout vyhodime 80-tniky na ulici ....

 

https://www.novinky.cz/…682

Je mi jich opravdu líto, řekl soudce

„Je mi jich opravdu líto. Oběma je už přes osmdesát a já se obávám, že už nejsou schopni pochopit, co se vlastně děje. Jsou přesvědčeni, že dům jim patří, že o něj přišli neoprávněně. Nevidí důvod, proč by z něj měli odejít. Bohužel dřív nebo později je ale vystěhují,“ řekl při odůvodnění rozsudku tachovský soudce Miroslav Vajgant. Podle něho je pravda, že se senioři pojistili v darovací smlouvě klauzulí o tom, že je nechá dcera v domku dožít.

„Jenže problém je v tom, že tento závazek nebyl při převodu nemovitosti v katastru zapsán jako věcné břemeno. To znamená, že se neváže k novému nabyvateli nemovitosti, který ji koupil v aukci,“ dodal Vajgant.

 

 

Asi jako když dozorce v koncentráku nažene stovku dětí do plynové komory, otočí kohoutek a řekne, že je mu to líto, bohužel je to nařízení vůdce ....

 

Základní pravidla slušného chování empatie lidskosti logického uvažování - to je povinností soudce, nikoliv ohnout zákon, kdy se mu to hodí, někomu ublížit, ale když by mohl udělat správnou věc a vyložit zákon v souladu moderní humánní společností, tak to neudělá ......

Halt to nejsou mladí zdraví práce se štítící jutubeři, kteří rádi provokují a ještě si nechají za pokuty platit od diváků ...a to víte .. bezstarostnej coool mladíček, co si nepamatuje ani co se stalo včera, natož v divokých devadesátkách a že Wonka není jen vymyšlená filmová postavička, není pro systém zločinců nebezpečnej . .těm se domy neberou . těm se dotuje luxusní bydlení v Praze, i když mají majlant na platech ....

A co paní exekutorka a její poskoci .. ti budou bulet jak želva až se dočtou jak špatně dopadli manželé po vystěhování a tím to jako je srovnané ten hyenismus nejhoršího zrna?

 

Taky znám jednoho, kterýmu to je prej líto .. že neudělal nic, když měl možnost a pravomoc zasáhnout včas před zničením zdraví... copak pan soudce není vázán přesvědčením? Najednou ne? Nebo aha on vnitnřně trpí ale udělá sinvstvo jenom proto že je přesvědčen že udělat svinstvo je dle zákona správné? No hlavně že jemu přijde 150 klacků i z daní manželů na účet každej měsic .. to mu líto ani divně nastavené není ...

 

LS

 

 

__________________

 

 

 

 

II.                   Vražda dítěte v Mostě

  Italský otec si přišel pro svoje dítě před školu, načež byl napaden "druhem" matky. Ten namísto otce, bodnul nůž do dítěte - a zabil jej. 

Ještě že je u článku ta fotka, aby bylo zřejmé, co za burana to je. Ten vrah.  Tedy asi taky, co za matku. 

Nevím, jaký je otec, ale z takového prostředí by chtěl vytáhnout svoje dítě asi každý, kdo má všech pět pohromadě. 

V čem odpovědnost justice ? Ve všem !! 

V tom, že dítě do takového prostředí svěřila - a nechala ho  v něm. Ale hlavně - v tom, jaké právní vědomí buran měl. Dovolil by si to snad, kdyby měl práva otce za nezpochbynitelná a nedotknutelná ?? Asi sotva, že ? Namísto toho si myslel - jako většina buranů - že otec je od toho, aby živil jak matku, tak i jeho - a posílal jim výživné, přičemž jeho dítě bude šikanovat on. A dělat si z něj rukojmí. 

Zdegenerovaná justice, skládající se z degenerativních  a zcela amorálních soudců, tak zase nese své trpké a jedovaté ovoce. 

Otrávíme se z něj pak všichni... 

 

Po bodnutí do krku neměl čtyřletý chlapec v Mostě šanci přežít, řekla u soudu znalkyně - Novinky

 

 

____________________________

____________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________________

_________________________________