Program antifízl

Protože jsme byli upozornění, že nemálo pracovníků Městských úřadů je tak blbých proto, že to jsou bývalí fízlové, tedy že aparát městských úřadů obecně slouží jako odkladiště neupotřebitelných fízlů - a sami jsme se o tom opakovaně přesvědčili - spustili jsme program ANTIFÍZL. 

Tedy aby, když už, o nás rozhodovali alespoň přibližně průměrní, běžní občané - a ne prodloužené ruce fízlů, snažící se zavděčit, pokud možno, až za hrob. 

Tento týden mi přišlo rozhodnutí z Krajského úřadu (nakolik je brát vážně, když sama hejtmanka je jednou ze stran sporu a údajnou poškozenou, toť otázka - ovšem na druhé straně, tohle je věc pouze procesní - a říká, že Blbá Bedřiška, jsou smrtelně uražena mým přípisem, se vyloučila a její starosta rozhodl, že se vylučuje celý úřad - načež Krška (z Kraje) rozhodl, že věc se překládá do Poděbrad, které jsou prý nejblíž. 

No, a protože poděbradský městský úřad nemá pověst o nic lepší než ten nymburský, tedy - přesně, jak řečeno  - coby úložiště nepotřebných a neupotřebitelných bývalých fízlů, kteří jsou na tom tak zle, že k výsluhám si museli přibrat ještě vedlejšák na městském úřadě - tak jsem se rozhodl s tím "něco dělat" - a zjistit si předem, "s kým mám tu (pochybnou) čest".

A proto - program Antifízl - a dotaz : Řekněte jasně : Co máte společného s fízly. Jestli cokoliv, koukejte se rychle vyloučit. A jestli lžete, že nic,  tak si ponesete důsledky.  A Městský úřad s Vámi. 

_________________

 

 

 

 

________________________

________________________

 Koledovala si - pak to nemohla rozdýchat... 

 BB - Blbá Bedřiška (k213.cz)

 

 

_________________________

_________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-25 18:54
též bývalí vojáci jsou zaměstnanci městských úřadů

Moc se o tom neví, ale policie má ve všech větších firmách své lidi, většinou bývalé příslušníky, kteří občas zařizují agendu v šedé zóně. Například dodávají policii informace, zprostředkovávají různé výměnné obchody a podobně.


dfens-cz.com/…ho/

dfens-cz.com/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-25 19:00
Tam je nejake rozhodnuti KUSK. Je to snad pomsta hejtmanky Peckove?
Kdo je ten pan Krska, z jakeho odboru KUSK?
Z
__________________

Od začátku jsem namítal podjatost krajského úřadu, když má rozhodovat ve věci vlastních silničářů. Tím to přece celé začalo. Blbka z MV mi napsala, že se úřad nevylučuje, protože prý to je jeho věc, ale malá a případná škoda je bagatelní.

Tak teď už jasně vidíme, kdo měl pravdu. Z "bagatelního případu" je případ pro půlku Středočeského kraje, kde počet obvinění, ale i údajných poškozených, roste geometrickou řadou, takže brzy se budu soudit s každým městem a jeho potrhlými úředníky minimálně v půlce Středočeského kraje. A ze "zanedbatelné škody" jsou jenom pokuty za 70 tisíc...

Inu, blbka z MV. Čekal by snad někdo něco jiného ?
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-25 19:04
Jo, a Krška je samozřejmě z odboru správních činností. Vlastně odvolací orgán pro všechny přestupky v celém Středočeském kraji. Posledně jsme tam seděli půl hodiny za stolem - viz reportáž z 21.3. - a výsledkem bylo sepsání zápisu, že neumí česky, a tudíž nemůže nikde v žádné státní službě nic dělat (když nám neuměli ukázat, v čem spočívá a kde mají údajné vyhrožování -

k213.cz/.../...)
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-25 19:05
Ochranka vždy s presidentem :

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-25 19:07
Ta dnešní mládež zjevně nic nevydrží :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-28 14:42
Fízli : Jako vždy - na straně zlodějů.
Zmlátili okradené, čímž měli pořádek za sjednaný : Aby každý věděl, do jakého právního řádu se dostal.

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.