Rozsah zločinnosti EXEkutorů

se vymyká představám běžného občana.

 S vydáním dražební vyhlášky na sídlo K 213 (viz předchozí článek - http://www.k213.cz/JOOMLA/2602-kdo-driv) se jako nefalšované hyeny začaly rojit vyhlášky VŠECH  exekutorů, co jich exekuce vede, ohledně údajných nákladů řízení.

Přišlo mi to hodně divné za situace, kdy exekuce neskončila a hlavně, kdy nic nevymohli, ve španělštině se tomu říká "házet účtem, aniž přišel host", a tak jsem - zcela logicky - proti těmto blábolům, mimochodem v řádech desítek tisíc korun, podal stížnosti.

A - poprvé jsem se divili i já - nymburský soud začal tyto nesmysly jeden po druhém rušit. Jako zcela nezákonné, neboť to, co jsem prostým citem tušil jako zjevný nesmysl, má dokonce svou zákonnou podobu, níže ocitovanou. Totiž že nelze vystavit účet na náklady řízení, aniž skončilo nebo aniž byla vymáhaná částka vymožena.

Ale - vemte si : TO jsou STÁTNÍ ORGÁNY ??!!  Že spoléhají na neznalosti občanů - a dělají si, co se jim zlíbí (tedy hlavně - kradou jako straky, skutečně ve velkém), ač na to mají jasné předpisy, jak mají postupovat ??

A opět - jako vždy - se jim nic neděje, v nejhorším případě - což je tento - to někdo "jenom" zrušil - a jede se dál...

Žádný trest, žádná odpovědnost, prostě - NIC.

Nefalšovaná, nepostižitelná, státem pěstovaná a tolerovaná zločinecká banda...

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________ 

A, mimochodem, když už mi ty náklady všech exekucí začaly masově chodit - tak jsem si naplno uvědomil, jaká přehlídka státní justiční zvůle to vlastně je, ty moje "dluhy".

Jedna jediná exekuce není pro slušné lidi uznatelná, všechno to jsou tzv. "náklady řízení", tedy - soudních řízení, hlavně pokuty za dotazy na kvalifikaci soudce, náklady za zamítnutá dovolání v trestních řízeních, jež nikdy neměla probíhat a byla zjevně nespravedlivá od samého počátku, pokuta za sebrání ulomeného patníku u cesty, který jsme využili při sázení stromků jako obal na stromek (jinak by to byl bezcenný odpad) - a další a další, jeden důkaz úředního hlupství, nadutosti a arogance za druhým...  apod.

Všechno neuznatelné nesmysly na první pohled.

A kvůli tomu se vám ta pakáž odváží klidně prodat dům, tedy střechu nad hlavou. Aby měl nějaký Rumták na další obrazy za desítky milionů a Jíchová na vilu v Karibiku...

A pak bude idiot Benda, a další poslanci za ODS (mimochodem hlavního sponzora a ochránce exekutorů), vykládat do médií, že "dluhy se mají platit!!"

Jo - to jistě mají. Ovšem dluhy uznatelné, ne na první pohled vykonstruované k pronásledování lidí.

A k plnění předvolebních kas zločineckých stran, jakou ODS bezesporu je.

__________________________

__________________________