Kdo dřív ?

 Rozsah zločinného spolčení na Krajském soudě v Praze se jeho - dnes již bývalá - předsedkyně ani nesnaží popírat...

 Ostatně, by to stejně nemělo žádný smysl.

Z jejího dopisu vybíráme :

 

 

 

_

 _______________________

 

KS v Praze

 

JUDr. Ivana Švehlová

 

                                                                                                                                     K č.j. Spr 64/2017

 

 

 

Paní Švehlová,

 

               Vaše odpovědi (z 31.1.) jsou vcelku o ničem a jestli mají nějakou cenu, tak hlavně pro budoucího vyšetřovatele, zjišťujícího rozsah zločinného spolčení na vašem  soudě.

 

Připomeňme, že můj podnět se týkal skutečnosti, že soudkyně Jíchová rozhodovala v exekuční věci, kde vystupuje jako exekutor její příbuzný Jícha, že potvrdila postup evidentně jsoucí v rozporu se zákonem, kdy se exekutor snaží prodat dům, aniž by zohlednil práva nájemníků a nájemní smlouvy k němu váznoucí a že jí dokonce ani nevadilo „oceňování“ domu z ulice, bez jeho faktické prohlídky, ač této prohlídce nic nebránilo, majitel byl i s nájemníky na místě a připraven tuto prohlídku umožnit a hlavně – ač byl k tomuto postupu předtím vyzván usnesením exekutora, kde mu bylo vyhrožováno nejen padesátitisícovou pokutou, pokud by tuto údajnou povinnost nesplnil, ale také vloupáním se do domu za účasti policie. Jestliže následně, když majitel domu svou povinnost splnil, k ničemu z toho nedošlo a dům byl „oceněn“ z ulice v době nepřítomnosti kohokoliv z povolaných osob, lze totéž vyzvání považovat za zneužití pravomoci a nebezpečné vyhrožování ze strany exekutora.

 

NA NIC Z TOHO VÁŠ DOPIS NEODPOVÍDÁ, NIC Z TOHO NEŘEŠÍ, pouze konstatuje, že jsem udělal dobře, když jsem podal trestní oznámení.

 

A Vy jste v tom případě co ? Divák z ulice, nebo předsedkyně soudu, kde se to všechno děje ??

 

Navrhla jste Jíchové alespoň kárné řízení nebo postavila ji mimo výkon funkce, aby nemohla dále škodit ? Sotva, že ?

 

Je jistě nejen symbolické, ale hlavně vypovídající, že Váš dopis přišel současně s předvoláním k trestnímu řízení – tedy odvolacímu jednání – v další zjevně vykonstruované kauze, kterou má váš soud na svědomí a kterou rukou společnou a nerozdílnou organizuje.

 

Začíná to vypadat jako závod o čas : Kdo koho dřív zavře. Ti vaši zločinci mě, nebo půjde třetina vašeho soudu přímo z jednací síně v želízkách  na Ruzyň ?

 

Uvidíme, jak tento závod dopadne, ale už teď si Vám dovoluji předpovědět, že pro Vás a pro Vaše společníky to rozhodně nebude na pár měsíců, ale že za mřížemi s velkou pravděpodobností už dožijete.

 

 

 

                                                                                                                                                    Ing. Jiří Fiala

 

________________________

________________________

________________________

Zleva : Fremr, Jíchová, Škubalová.

Posledně jmenovaná se jednání tehdy neúčastnila - zato ti první dva ano, jejich rozhodnutí bohatě vydá na zneužití pravomoci veřejného činitele se sazbou kolem deseti let.

_______________________

_______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-02-12 18:02
www.k213.cz/JOOMLA/2602-kdo-driv
V Polsku se pachatelé justiční zvůle cítili do změny vlády stejně tak beztrestní, a dokonce někteří ještě i cítí...někteří se chovají vyzývavě vůči současné vládě a vystupují proti ní v roli politiků...Jiní se už bojí, že budou muset v svléknout taláry, anebo - skončí i za mřížemi (za zahlazování stop např. obrovské celopolské zlodějské aféry Amber Gold, nebo za Smolensk...). Je to otázka času, a v Polsku již určitého. Jedině ti, co vedli vše korektně,  se pochopitelně nemusí bát ničeho, naštěstí tací také jsou...

Freeeurope :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-02-12 18:09
Jack Strong - výročí úmrtí polského hrdiny, informujícího CIA přímo z generálního štábu polské lidové armády.

dorzeczy.pl/.../...

„Jack Strong” pomohl  změně osudů světa.

13. výročí úmrtí plk.  Kuklińského

11. února zemřel v Tampě na Floridě  plk. Ryszard Kukliński,  v USA žijící pod jménem  Jack Strong.

V minulém roce byl Kukliński na návrh polského ministra národní obrany im memoriam povýšen do hodnosti brigádního generála. Polský prezident při udílení nominace zdůraznil, že to je v určitém smyslu historická spravedlnost. Jak dodal, plk. Ryszard Kukliński byl „rytířem polské nezávislosti”.


Ryszard Kukliński se narodil  13. června  1930 ve Varšavě.   V r. 1963  nastoupil do práce v Generálním štábu Polské armády.

V armádě to dotáhl na post náměstka šéfa operačního vedení a šéfa oddělení strategicko-obranného plánování.

V r. 1971 začal spolupracovat s CIA. A dostal  pseudonimum „Jack Strong”.
K rozhodnutí  spolupracovat s  CIA jej  přiměla účast polské armády na intervenci Varšavského paktu v Československu a rovněž  události na baltském pobřeží v prosinci 1970.

Důstojník pravidelně poskytoval Američanům strategické plány SSSR a Varšavského paktu, mj. plány útoku na státy NATO.

Plk. Kukliński CIA také informoval o plánovaném zavedení výjimečného stavu v Polsku.


– Jedna osoba, jeden člověk, osudy světa nezmění. Ovšem  plk.  Kukliński se přičinil o to, že závody ve zbrojení mezi Západem a Východem vypadaly tak, že tento poměr potenciálů byl jaksi vyrovnán, čímž se Moskvě vyvolání III. světové války, války atomové, zkrátka nevyplácelo. 

Plk. Kukliński přispěl velkým přínosem v rozpoznání potenciálu SSSR a ke zlepšení vlastního potenciálu Severoatlantické aliance, hlavně Američanů, neboť s nimi spolupracoval – hovořil o plukovníkovi prof.  Sławomir Cenckiewicz (IPN – Instytut Pamięci Narodowej).

V r. 1984 byl  plk. Kukliński vojenským soudem ve Varšavě degradován a za zradu odsouzen k trestu smrti. Tento rozsudek Nejvyšší Vojenský Soud zrušil teprve v r.1995.

Plukovník Kukliński zemřel 11. února 2004 na Floridě. Pochován je v Aleji Zasloužilých na vojenském hřbitově  na varšavských Powązkách (pozn. překl. - to je varšavská nekropole osobností, které se zasloužily o Polsko, krom vojenského hřbitova zaujímá i civilní, to jsou místa posledního odpočinku významných osob vlasti, vědy, umění - podobně jako na pražském Slavíně).

Freeeurope :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-02-12 19:48
Suďme komouše, neboť jich ubývá.... :-)

Podívaná na transparenty na polských fotbalových stadionech - to je pastva pro oči :-)

niezalezna.pl/.../
Vedoucí  fandů  Lecha Poznaň:  Vrahové mého bratra dostali ceny.  Soudy, to je fikce

Jde o transparenty na fotbalovém stadioně Lecha Poznaň...

Vlastenecký s obrazem nejvyššího polského řádu „Virtuti Militari“, vzpomínající na poznaňskou povstaleckou armádu

Sv. Paměti Piotr Majchrzak, Pamatujeme....(jde o  19-letého chlapce, bestiálně ubitého při červnovém povstání v Poznani
1956 speciálními policejními jednotkami ZOMO  ...postkomunistická justice doposledka chrání vrahy).

V polštině rýmovaný „Czerwone ścierwo.....“ = Rudá mršina dohořívá, suďme komouše, neboť jich ubývá

„Na hrdiny levičák nepamatuje, máme škůdce, ne prezidenta” , jde o grafiku zdůrazňující KOD jako toho škůdce – KOD, tzv. „Klub na Obranu Demokracie“, kraválistické  Sörösem placené dnes již dostatečně zprofanované uskupení, jehož vůdce Kijowski, známý dlužník alimentů na své děti, navíc defraudoval jeho peníze...


Freeeurope :-)

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.