Třasořitky posílejte do Jedličkova ústavu, ne k Policii ČR

Třasořitka, co nevydrží ani dívčí obětí, nemá u Policie ČR co dělat. Stejně jako pachatel trestného činu křivého obvinění.

 

____________________-

 

Vážený pan

Miloš Trojánek

ředitel pražské policie                                                                                              This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vážený pane řediteli,

 

V návaznosti na Vaše vystoupení v pořadu 168 hodin ohledně případu údajného zranění policisty Filipa Dleska Kateřinou Krejčovou ze dne 1. 7. 2015 si Vás dovolím poopravit, pokud jde o Váš názor, že nesouhlasíte se zprošťujícím rozhodnutím odvolacího soudu, neboť jakékoliv zabránění v dokončení úkonu policisty údajně neschvalujete.

Dovolím si Vás upozornit, že Kateřina Krejčová nebyla obžalována ze „zabránění v dokončení úkonu policisty“, ale z útoku na úřední osobu s následným zraněním s pracovní neschopností 10-ti dnů – a to se zjevně nestalo.

Takže nesouhlasíte – s čím vlastně ?  S tím, že soud zprostil obžaloby osobu obžalovanou za něco, co se nestalo?!! To ale pak vyzýváte k vydávání křivých a ničím nepodložených rozsudků, případně ke zcela nezákonnému lynči osob, které jsou Vám – nebo policii – z nějakých důvodů nepohodlné.

Pokud něco takového činí policejní ředitel, je to jistě na pováženou, zda dorostl na funkci, kterou právě zastává.

Ohledně policisty Filipa Dleska Vás chci požádat, zda byste mi mohl poskytnout materiály o jeho přijímacích fyzických testech, protože policie, přijímající lidi, kteří jsou zraněni po dívčím obětí, nemůže prostě policie zaměstnávat, takové třasořitky nechť si zaměstnává Jedličkův ústav, a ne policie, kde lze očekávat, že přijdou při výkonu povolání do styku s mnohem drsnějšími situacemi než je objetí křehkou dívčinou. Pokud nezvládnou ani to, pak je samozřejmě otázkou, na co si takovou policii stát platí.

Na rozdíl od odvolacího soudu se nedomnívám, že by v dané popsané situaci nebyl spáchán trestný čin. To totiž rozhodně byl, akorát že ne Kateřinou Krejčovou, nýbrž policistou Dleskem, a to trestný čin křivého obvinění s cílem přivodit někomu trestní stíhání, a to ještě v kombinaci se zneužitím postavení úřední osoby, čehož si musel být policista dozajista plně vědom.

Žádám Vás proto dále, abyste celou věc NEPRODLENĚ předal státnímu zastupitelství pro Prahu 1, zabývajícím se trestnou činností policistů, k sepsání a podání obžaloby pro křivé obvinění, zneužití postavení úřední osoby a křivou výpověď před soudem.

Trestní odpovědnost „znalce“ Petra Korbeláře pak bude řešena v samostatném řízení, ke kterému Vy již podnět dávat nemusíte, ač jste se o něm zcela jistě rovněž v souvislosti s výkonem své funkce dozvěděl.

Rád to udělám za Vás.

 

S pozdravem                                                                                                                           

 

 Ing. Jiří Fiala

             předseda o.s. K 213 

V Praze, dne 3. května 2016         

____________________

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/216452801100501/obsah/468670-nevinna

____________________

 

___________________

             

___________________

___________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-03 09:08
Neměli bychom zapomenout ani na státní zástupkyni Galkovou, tu krávu, která na záběru viděla "páčení ramene". Možná by nám to mohla znovu sama ukázat na tom videu.

Názorná ukázka přistižených státních "orgánů" na hruškách.

Klasicky zmanipulovaný a uměle vytvořený "soudní případ" - na ochranu a odreagování těch debilů, co sami nic neumí - a teď mají pocit, že můžou vládnout ostatním. :P

Dobrý je tam taky ten chytáček, vratka, typická "hlava 22" - jak doktor popsal to, co mu řekl "pacient" - a pacient se pak odvolává na lékařskou zprávu - kterou sám nadiktoval.

Takhle ty státní debily můžete chytit naprosto na čemkoliv, to je jeden případ vedle druhého, čistých 100% - akorát že běžně to nikoho nezajímá, takže u soudu pak má pravdu Galková, která viděla "páčení ramene" a blbeček s čírem na palici, vydávající se za "státní orgán", který "utrpěl bolestivé zranění". :P

Krejčová měla tu kliku, že se o to začala zajímat televize - asi jen díky tomu, že ti demonstranti, co je nechtěla Krejčová pustit, začali se šibenicemi a provazy - a dotáhla to - vzácně - až do konce. Jinak by dostala ne měsíc, ale rok na podmínku za napadení fízla...

Když po tom jde někdo nestranný - jako v tomto případě - tak vidíte naráz to zděšení : Najednou "znalec" neví, co by odpovídal - a proč by vlastně odpovídal :-) (už jenom za tuhle odpověď by mu měli okamžitě sebrat znaleckou doložku - tak třeba proto, aby si obhájil před veřejností ty svoje cancy, blbeček tupej, prodejnej, zaplacenej ,fízlovskej), Galková blábolí cosi o viděních, která kromě ní nikdo neviděl - a nikdy neuvidí... - fízl se radši "nebude vyjadřovat" - a odkazuje na tiskovou mluvčí. :-)

Ta snad utrpěla zranění ?? Ta snad byla u doktora ?? Ta snad měla vykloubený rameno ?? :eek:

Vypatlanec vypatlaná - klasický fízl.

A óbrfízl nad nimi - za vším pochopitelně stojí, všechno je v pořádku, jak jinak, že ?!! :eek:

Až tyhle křivý a zákeřný debily pozavíraj do vazby, teprve začne být vidět, co to je právní stát a jak má vypadat. :-)

Soudit je ani nemusí, řekl bych, že muklové si to tam s nima už vyřídí sami. :-) JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-03 09:08
Jirko,
děkuju Ti za odbornost a mimořádnou aktivnost .
Vážím si toho.
Taky k zítřejším narozeninám je to pro mne významný dárek.

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-03 09:12
Radši jim ty zbraně vůbec nedávejte, mohli by si i vážně ublížit ...

Policista Adam (†26) se omylem zastřelil novou zbraní :eek:

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-03 09:15
Mach žaluje stát. Chce náhradu škody za vybrakovaný spis

ceskapozice.lidovky.cz/.../...
0 # Tomáš Jadlovský 2016-05-03 10:39
Policistu, kterého surově napadl demonstrant, a potom vesele pokračoval v zákroku a zranění se projevilo až později, jsem poprvé viděl asi před 10 lety v Bělorusku. Tehdy Lukašenkovy kádry likvidovaly demokratickou opozici a hodilo se jakékoliv svědectví. Pražská státní zástupkyně by proti podobné praxi nebyla ani u nás, Městský soud výjimečně projevil zdravý rozum. Nátlak té holky na policistu byl asi jako v tlačenici v MHD a na jeho místě bych se styděl vůbec pobrekávat o zraněné ruce a nalehnutí celou vahou.
0 # Kalan 2016-05-03 19:15
Rekl bych, ze se policie uz delsi dobu chova jako za totace (to uz neni selhani par jedincu). Rozdil je v tom, ze se o tom ted muze vic mluvit, proto je to i vic videt. Bohuzel zadna kritika nema dopad na zmenu jejiho jednani a to prave proto, ze dlouhodobe je to jejich "selhavani" nebo "dokonceni ukonu do konce" zametano pod koberece a dosud je az na vyjimky kryto. Poskozuji obecne i image CR v zahranici. Napr. BBC ukazala obcanum UK ceskeho policistu, jak likviduje auta v Praze...., to se pak sotva muzeme divit, ze nalepka "vychodu" Cechum v jejich ocich zustava. Dival jsem se na video "zakroku". Te divce se vubec nedivim, ze se snazila zachranit sveho mileho, ti policiste jednali spise jako kriminalni gang, nez strazci zakona. Nic je neopravnovalo tak surove zachazet s tim klukem (natoz mu vyrazit zub!) a to kleceni na krcni pateri, to je dalece za hranou. Tim lze snadno zabit nebo dozivotne zmrzacit (ochrnuti vsech ctyrech koncetin). A ten policista?! s cirem pankace,no comment.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-03 20:03
Komunistické soudy - v Kolíně a KS v Praze - dělají, co mohou, aby sabotovaly usnesení ÚS - a nenařizují jednání, aby nemusely vrátit Mašínům ukradený statek v Lošanech.
Stačí přece ještě pár let loupež protahovat - a paní umře a nebude komu co vracet ...

A tahle pakáž nám káže o "dobrých mravech".

Zdena Mašínová statek zatím nezíská, soud líčení odročil

tyden.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-04 13:57
Napadení policisty? Pořád jsem doufala, že se na video někdo pořádně podívá, říká Krejčová

lidovky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.