Tupkyně Kosovcová a spol z MS v Praze

 Pro širokou veřejnost, která nemá přesnou představu o tom, jak to v justici vypadá a jací lidé v ní pobírají 130 - 150 tisíc měsíčně, přinášíme tento názorný obraz hlupství nemajícího obdoby.

 

A to konkrétního senátu Městského soudu v Praze, konkrétně Vladimíry Kosovcové a spol. (jak oni sami často píší) ohledně stanovení nákladů řízení, pokud je žalovaným ministerstvo (ne)spravedlnosti.

Každý žáček základní školy by i sám přišel na to, že pokud je na něco státem placený úřad, asi nemůže chtít svoje služby - nota bene na tak mizerné úrovni, jaké pravidelně předvádí - zaplatit ještě podruhé. A to přímo od účastníka řízení.

Smiřte se s tím, že to, na co přijde žáček základní školy sám, je pro soudce nepřekonatelným problémem, který nejsou schopni vyřešit, a to dokonce ani po několika nálezech Ústavního soudu, dosvědčujícího to, na co i idiot přijde sám - totiž že pokud si platíme stát na daních, nemůže chtít dostat zaplaceno podruhé od občanů přímo.

Všimněte si - státní zástupkyně přímo cituje nález ÚS - a to I. ÚS 1011/2012 - který stanoví, že stát nesmí využívat služeb soukromých advokátů, zaměstnává-li vlastní kvalifikované pracovníky. Využije-li jich přesto, nemají pak tito nárok na úhradu nákladů řízení.

Chce se logicky konstatovat -  a tak byl bezesporu nález i myšlen - že nemají-li nárok na náklady advokáti zastupující stát, tím méně na ně mohou mít nárok sami státní úředníci, kteří dostávají od státu plat + všechny náhrady, které jim podle Zákoníku práce náleží (cestovné, stravné, apod.)

Tupství některých komunistických bab v talárech z Městského soudu v Praze ovšem jde tak daleko, že ani několik nálezů ÚS na naprosté samozřejmosti, na které by žádné nálezy vůbec neměly a nemusely existovat (protože každý soudce má být schopen sám aplikovat zákon i přirozené právo v duchu zákona i zákonodárce, tedy tak, jak to asi zákonodárce myslel) je nedokáže vyučit o tom, jak mají správně rozhodovat.

Nutno ještě k celistvosti obrazu doplnit, že zástupci MSp, placení z našich daní, na jednání - od počátku Babišovy éry - zcela přestali chodit, tudíž ani nemohou navrhnout, že vůbec nějaké náklady chtějí - komunistické důchodkyně z MS v Praze jim je přesto aktivně a servilně - samy od sebe - přiznávají, ač samy vůbec nejsou schopny vysvětlit, za co vlastně ty náklady jsou - když se na soudy nikdo nedostavuje.

K dokreslení obrazu nutno ještě doplnit, že i ta státní zástupkyně je natolik inteligentní, že když už sama nezná soudkyně z MS, tak si může alespoň přečíst (správně) podané trestní oznámení - a nedělat z Vladimíry Kosovcové Vladimíra Kosovce, patrně využívajíc zákona o změně pohlaví.

Zneužití pravomoci úřední osobou - a to všemi třemi těmito potrhlými škatulemi s inteligencí houpacího koně - je zde zcela evidentní, porušení závazných nálezů Ústavního soudu rovněž - přesto vám husa ze státního zastupitelství napíše, že prý "se názory vyvíjí".

Ty se nevyvíjí, ty jsou dávno jasné - zdravého člověka s normálním rozumem by ani nenapadlo, aby si stát účtoval svoje - navíc zjevně neexistující - náklady. Ne tak ovšem tupkyně z justice, především pak komunistickou Sváčkovu chátru z Městského soudu v Praze. Horší najdete už jen v Plzni.

Suma sumárum : Obrovskými částkami si platíme potrhlé komunistické důchodkyně za neexistující odpovědnost, kterou nikdy neměly, nemají - a proto jsou tak sebevědomě drzé, a to dokonce v příkrém rozporu k závazným názorům, písemně dávno kodifikovaným, které vydal Ústavní soud ještě v době, kdy alespoň některé jeho nálezy nepostrádaly zdravý rozum a běžnou logickou úvahu.

Může někdo veřejnosti vysvětlit, proč tyhle potrhlé důchodkyně s komunistickou minulostí dávno netrčí - za pár šupů na minimální stravu - v domovech důchodců - a namísto toho zaclání za 150 tisíc měsíčně za neexistující odpovědnost na odvolacím soudě v hlavním městě ??

________________

________________

"Vyřízení" trestního oznámení z OSZ Prahy 2 - klasickým způsobem : Trestní oznámení posuzujeme ne podle skutků, ale podle osoby pachatele. Je-li jím komunistická důchodkyně z Městského soudu v Praze, pak se nikdy žádný trestný čin nestal, i kdyby v jiných stejných případech za to seděla půlka státu.

 

Nutno dodat, že stejní tupci a tupkyně, jako je tento senát z MS v Praze, představují bez výjimky všichni soudci OS pro Prahu 2, kde se vskutku nenašla jediná výjimka schopná aplikovat zdravý rozum na úvahu, zda státní úředník má nárok ještě navíc i na náhradu (neexistujících) nákladů, spojených s (ne)dostavením se k soudnímu jednání.

Pokud pro tyto soudce použijete proto výraz jako např. tupí idioti, nemůže to nikdy být urážkou soudce nebo soudu, ale vždy jen konstatováním holé skutečnosti, navíc podložené platnými nálezy ÚS, o které se můžete opřít.

________________

________________

 

 

 

 

 

 _____________

Závěrem nutno i dodat, že tupost a následný rozvrat celé justice se neobyčejně urychlil za "působení" Babišových "odborníků", tedy pejsáčka a spol. Podobný stav rozpadu nebyl ani za ODS možný.  

______________

 

 

 __________

___________

 

 

 

 

______________________

             

______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-30 18:55
Jirko, je to 10 let co jsi vyhrál ve Štrasburku. Tam bych hledal cestu ven z toho komunistického marasmu. O. :sad:

_____________

Kdyby Štrasburk řádně fungoval, tak by to tady dneska nemohlo tak vypadat. JF :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-30 20:22
Dobrý večer,

můžete ještě napsat té transsexuálce Krupové z OSZ Pha 2, že např. Nejvyšší správní soud ve své judikatuře - viz str. 6 rozsudku sp. zn. 7 Afs 5/2015 - to určil jasně: zástupci státu nemají nárok na paušální náhradu hotových výdajů v soudním řízení dle paragrafu 151 odst. 3 o.s.ř.

A Kosovcová a spol. vykonali svoji pravomoc způsobem odporujícím zákonu, kdy tak spáchali trestný čin zneužití pravomoci úřední osoby!

PR
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-31 05:28
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-31 15:06
Česko překvapilo vysokým stupněm moderního otroctví

echo24.cz/.../...
______________

Překvapilo ? Asi jak koho. :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-31 15:06
Soud: GIBS chybovala při vyšetřování blokády kácení na Šumavě

tyden.cz/.../...
______________

Bylo by jistě snazší vypsat, kdy nechybovala.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-31 15:07
Nezávislost GIBS je iluzorní, uvedl soud. Sedí v ní členové staré inspekce

zpravy.e15.cz/.../...

No, to je teda objev jako stehno !! Koho by to bylo napadlo, že ?!!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-31 15:08
novinky.cz/.../...
____________

No, ten se teda rozjel !! :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-31 15:09
Přichází cenzor chce oslovit prezidenta, zkusí i stížnost k ústavnímu soudu

lupa.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-31 15:11
Chátra v současném Senátu :eek:

Socani nepřestanou okrádat lidi.

Aneb dnešní Lidovky: "Tým senátorky Sykové si nechal platit za léčbu, která je ze zákona zdarma".

Jak by 150 litrů mohli nechat ležet ladem, kleptomani, haha?

Syková samozřejmě X placených funkcí, k tomu ji ta chátra z médií dávala prostor k zviditelnění.

A dementní populace ji zvolila do Senátu za ČSSD jen, že je údajná odbornice a doktůrka. Lol.

Ještě, že nekolaboruji, nevolím od 1992, narozdíl od české chátry. PR
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-05-31 15:13
Roman Janoušek?

Zeman udělil druhou milost. Dostal ji vážně nemocný člověk, řekl Ovčáček

zpravy.idnes.cz/.../...
______________

Proč by to jinak tajili, že ?? :eek:

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.