Idiot (Plíšek) z TOP 09

Ledva (levicová) koalice alespoň částečně  vyeliminovala tragické dopady Pospíšilova (pravicového) zpřísnění trestů za neplacení výživného, které mj. musel řešit - kvůli přeplněnosti kriminálů - i Klaus svou jinak pochybnou amnestií, objevil se další idiot.

 

 Aneb : Volby se blíží.

PR agentury nám (tj. idiotům Plíškova typu) říkají, že před (feministickými) obrazovkami se válí hlavně tzv. samoživitelky a ty pak jdou k volbám, nutno proto - usoudil idiot Plíšek - trochu přitvrdit a přiživit se na (levicové) polívčičce.

Vymáhání výživného, stejně jako svěřování dětí matkám je - totiž - viditelný symbol výhradně levicové politiky. Ta pravicová dobře ví, že do rodin zasahovat nemá, když už je to nezbytné, tak minimálně, a určitě ne masivně, natož pak prostředky trestního práva. Natož pak způsobem vedoucím k nevratným následkům obvykle do konce života jak dětí, tak i rodičů.

Z pohledu dětí, jimiž se tito idioti ohánějí především a stále dokola, je pak výživné (jakož i peníze obecně) skutečně tím posledním, co je zajímá a co je zajímat má. Peníze jim samozřejmě nenahradí - a nikdy nemohou - lásku rodičů, natož pak pocit moci se pochlubit se svým tátou, kterého mi budou všichni ostatní závidět.

Čas od času se přesto objeví - nazvěme to otevřeně - hňup, který se za každou cenu snaží vytřískat body z levicového populismu, neboť vymáhání výživného ničím jiným nebylo a není - a začne, zejména v předvolebním období - hlásat tyhle bláboly, netušíce, kolika hlasy řádných voličů bude muset vykoupit těch několik málo od různých rajd, které mají čas se před tou televizí denně válet.

Kalousek dělal v uplynulém období všechno možné, aby prezentoval sebe - a svou stranu - jako pravicovou, ba, co víc, jako jedinou pravicovou. A vcelku se mu to úspěšně dařilo. Natolik, že kdo by ho neznal, musel by uznat, že alespoň pokud jde o to, co to je pravicová politika, ví, o čem mluví.

Tenhle hňup mu to rázem jediného blábolu je s to zničit natolik, že pravicový volič, který u nás - logicky - nemá koho volit, raději zase zůstane doma.

Tohle přece slyší denně od komunistů i socanů a musí to být zatraceně nesmysl, když už i socani sami toho raději nechali - a zcela otočili.

Načež se najde ubožák ze strany, vydávající se za pravicovou, aby toto umolousané, oválené a vyplivnuté sousto zase z prachu zvednul - a nabízel voličům jako prvotřídní lahůdku.

Děkujeme, již jsme zvraceli.

TOP 09 vřele doporučuji jeden ze dvou kroků :

1) Vyloučit idiota Plíška z TOP 09 a rázně se distancovat od jeho blábolů v tisku s tím, že nebyly schváleny vedením strany, že se tak stalo bez jejího vědomí a že se jedná o úlet jediného - již vyloučeného - poslance.

2) Přestat se vydávat za pravicovou stranu, vyloučit naopak Kalouska - a požádat o spojení s KSČM, neboť - v jednotě je přeci síla !!!

K věci samé pak nutno dodat, že pokud už musí stát do rodiny zasáhnout, tak vždy v tom směru, aby přiměl rodiče řádně vychovávat své děti (tedy vychovávat je osobně, ne na ně platit výživné) nebo děti starat se o své rodiče.

A NIJAK JINAK !!

 Je smutnou vizitkou tzv. pravicových stran, že ta nejhorší levicová zvěrstva napáchal v rodinné politice údajně pravicový buzerant Pospíšil - a následně se pak ještě najde stejně údajně pravicový idiot Plíšek, jehož idiotismus je o to dramatičtější, oč fatálnější bylo Pospíšilovo fiasko se zvýšením trestů za neplacení alimentů.

Neboť jedině idiot udělá stejnou chybu dvakrát, navíc tak blízko po sobě.

Plíšek jistě ví, o čem je řeč ...

Mimochodem, víte, jak se - především - pozná levicový politik od pravicového ?

Pravicový má totiž předem jasný program i kroky, jak ho dosáhnout - a jde za ním bez ohledu na to, jestli se to někomu líbí, nebo ne. Ti, co ho volí, to dělají proto, že se jim ten program líbí také a přejí si ho uskutečnit - a současně věří, že právě tento muž ho uskutečnit dokáže.

Levicový nemá jasného nic a zmítá se jak třtina ve větru, jednou tam, podruhé tam, podle toho, jak zrovna dopadnou výsledky průzkumů veřejného mínění (beztak zaplacené vlivovými skupinami) - a jediné, v čem má skutečně jasno, je to, že se chce - za každou cenu - udržet u vesla.

 

______________________

 https://www.novinky.cz/domaci/405352-top-09-ostre-na-neplatice-alimentu.html

_____________________ 

               

_____________________

_____________________

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-02 15:14
Tapeta :

Takhle krásně - dvěma lodyhami květů - rozkvetla Clivie Dr. Bakaláře, kterou - coby pozůstalost - věnoval našemu sdružení.
To nebude samo sebou.
To přijdou lepší časy ...
0 # Kalan 2016-06-02 17:55
Další kapřík z českého bahňáku:-). Ale proč až za dva měsíce? Já bych navrhoval při rozvodu nebo rozchodu uzákonit rovnou:

1.)otci odebrat dítě
2.)zakázat mu styk
3.)zbavit ho veškerého majetku
4.) a především ho rovnou ho zavřít
5.) uvalit nucené práce

To bych tak řekl, že odpovídá mentalitě českého národa pod vedením jelit a více-méně i současné justičně-OSPODské praxi, tak to co zbytečně zaobalovat.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-02 19:09
Soudní znalec, který zpracoval posudek ve prospěch Kramného, je z rozsudku v šoku :-)

globe24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-02 19:09
Tajný plán policejního prezidia? Jsem šokovaný, říká vrchní žalobce Ištvan

lidovky.cz/.../...
0 # Kalan 2016-06-02 20:18
"Když pak doložíte, že je to manipulace soudem a vyrobení důkazů proti obžalovanému, tak to s tím systémem ani nehne!" štve Matlacha. "V tuto chvíli máme jedinou jistotu. Bez řádného vysvětlení můžete zavřít kohokoliv a na libovolně dlouhou dobu. To je přece šílené! Kde to jsme? Co je to za stát? Co je to za justici?" rozčiluje se Matlach.

Zdroj: globe24.cz/.../...

Banana Republica Czecha. Je to česká justice pane Matlach. Tedy parodie na právo, které by mělo sloužit spravedlnosti.
0 # Tom 2016-06-03 07:14
9x NS a 3x Parlament hned po ránu

900.PNG" >
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-03 23:07
Program z Izraele předvídá útoky teroristů. Místo dat vyhledává skryté významy (doporučuji).
archiv.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-03 23:10
Topolánek šokoval na Českém rozhlasu.
Aneb : República Bananera :-)


aeronet.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-03 23:11
Jak může vypadat "válečné zranění..." :eek:

Dítě počaté při znásilnění - "válečné zranění"?
hnutiprozivot.cz/?a=4&id=2548
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-03 23:15
Když čtu poslední dva články, chce se mi zvracet. Jsem rád, že jsem stár tak jak jsem, jsem rád za šťastné dětství, které jsem prožil, i když nebylo vždy vše ideální, ale vše co jsem dělal, jsem dělal rád. Za zničené klouby ve svém věku si můžu sám, ale nikdy jsem nebyl týrán a izolován od svých vrstevníků, vždy, když jsem měl problém, měl jsem možnost být ve společnosti svých vrstevníků, nikdo mi nezakazoval o čem smím mluvit, či nenakazoval, že věci z rodiny se nevynášejí. Navíc jsem znal i názor na sebevraždu mého otce. "Život jsem si nedal, tudíž nemám právo si ho brát."

Bylo to v době, kdy živiteli rodin byli otcové a matky v domácnosti, tudíž nebyly policistky, státní zástupkyně, soudkyně. Až na výjimky Horáková aspol.

Už tam se ukázalo, čeho jsou feministky v justici po vzoru fašistické ideologie schopné.

Mé dětství bylo bohudík v obklopení žen s velkým Ž, babičky, tety, sestřenice, ty krávy, o kterých neměl potuchy ani můj táta, jsem poznal později.

Bohužel ty krávy, o kterých neměl ponětí ani můj vzdělaný táta mají své spojence mezi úchyly opačného pohlaví a jsou všude kolem nás.

V jakém prostředí vyrostli zvrhlíci Pelikán, Pospíšil, Němec, Babiš, Chovanec, Sobotka, Kalousek, jejich předchůdci a spol.?

Zde je ten, který by měl být uveden jako pátá tvář do síně Plzeňského práva, v současné době loutka europarlamentu s vidinou kandidatury na úřad prezidenta. Věřím, že úchylů.




cs.wikipedia.org/.../...

J.K. :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-06-04 06:17
Medu a ovoce bude dost.

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.