Pomozte s volbami !!

S kandidaturou do Senátu PČR je spojena celá řada nákladů, na které jen těžko sháníme finance

 

 

- (tištění plakátů, letáčků, četné jízdy po regionu - a v neposlední řadě také současně požadovaná volební kauce ve výši - pro senátorského kandidáta - 20 tisíc korun) - proto se chceme, ba musíme - obrátit na sympatizující veřejnost : Můžete-li nám s volbami pomoci a přispět na jejich financování jakoukoliv částkou, budeme velmi rádi a velmi vděčni.

Organizací této sbírky byl pověřen člen výboru p. Jiří Komárek, na jeho účet u České spořitelny můžete zasílat příspěvky - a abychom poznali, že je to na volby, dejte do poznámky slovo VOLBY. 

Jeho účet má č. 000000-0359464143/0800.

Za každý příspěvek budeme velmi vděčni. 

_______________

         

_______________

_______________

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-02 06:40
Věru zajímavá zpráva z Polska pro české a slovenské čtenáře:
¨ niezalezna.pl/.../

Polské ministerstvo financí zkoumá příčiny obrovského vzrůstu exportu některého zboží do ČR. V Polsku si všimli, že za čtyři měsíce tohoto roku Polsko poslalo do ČR "radiopřijímače se systémem RDS" za 60 mil zlotých (1 zlotý je cca 6 Kč), zatímco ve stejném období minulého roku - za 11 tisíc zlotých.

Může to být spojeno s úniky DPH. /V Polsku je nyní aktuální zátah na podvodníky s úniky DPH/.

Polské ministerstvo průběžně analyzuje údaje týkající se vývozu do ČR.

Ministerstwo analizuje - ujišťuje náměstek polského ministra financí a generální inspektor finanční kontroly. Pokud úředníci vidí prudké skoky v obratech, subjekty, odpovědné za tyto vzrůsty, kontrolují a uvalují procedury jejich prověrek.

Podobné aktivity se týkají i importu. - Údaje z prvních čtyř měsíců t.r. týkající se obchodní výměny s ČR, ukazují, že jsou branže, ve kterých máme s velkým vzrůstem obratů co do činění. Kontrolujeme, kdo je odběratelem zboží, a zda máme co činit s podvody, anebo také i s růstem obchodní výměny, dodal Jasiński.

Názorem náměstka ministra otázka, zda máme co do činění s daňovými kolotoči, může prozatím být poněkud předčasnou. Jasiński dodal, že v případě branží, ve kterých obrat prakticky nebyl, způsobí uzavření jedné velké transakce velmi velký procentní nárůst. Tak tomu bylo v případě drůbeže - obraty vzrostly o několik tisíc procent.

Náměstek upozornil, že v případě některého zboží, např. paliv, odpovídá za velké obraty s ČR struktura logistiky - palivo napřed totiž se dostane do Polska, a pak je distribuováno na český nebo slovenský trh. Na druhé straně - jak poznamenal - jsou v únicích paliva také využívána.

Finanční inspektoři si např. všimli, že pachatelé je vyvezou do ČR, kde transport zaregistrují na českých elektronických mýtných branách, a potom je vrátí zpět do Polska.

*****
A tolik zprávy v Polsku. Celní správu má v ČR fakticky v rukou Babiš, a ...ač nechci být škodolibý, ČR vykazuje mj. vysoký růst exportu - takže není ledacos ke zkoumání také v ČR? :-)


Freeeurope

_________________

Bylo by jistě zajímavé zjistit, že z tzv. vykazovaného hospodářského růstu je půlka podvodů s DPH a druhá půlka podvody ve statistice. Kdo to ověří ? :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-02 20:06
bývalý kriminalista, který později patřil k nejbohatším lidem v Moravskoslezském kraji – se ocitl na druhé straně barikády

Podnikatel Zátorský je ve vazbě v Polsku
bruntalsky.denik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-03 19:59

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.