Pejsáček zavřel ministerstvo

Mohlo by se to vysvětlit i tak, že si Pejsáček vzal k srdci naše slova - a šel do sebe. Slova o tom, že než takové ministerstvo - to radši nic. A prostě ho zavřel.

 

Kdo jste tam dnes - tedy v pondělí, 4.7. - chtěli přijít a něco vyřídit, vítala vás cedule na zamčených dveřích o tom, že pro veřejnost je dnes ministerstvo uzavřeno.

Nutno dodat, že bylo uzavřeno asi i pro ostatní, ne jen veřejnost, protože přes zamčené vstupní dveře by se dostal asi jenom duch. Krom toho - nikde ani živáčka.

Názorná ukázka toho, jak si Babišovci představují službu veřejnosti - válet se u vody za státní (tedy vaše) peníze.

Připomeňme jen, že pondělí, 4.7., byl v ČR nejen pracovní, ale i úřední den, kdy se naopak mají veškeré úřední věci vyřizovat a kdy má čile probíhat styk občanů se státní (volenou) mocí.

Trochu mi do toho nejdou zprávy o vzrůstu preferencí hnutí ANO, prý by je volilo až 28% voličů - pokud je to pravda, pak tu máme prokazatelně 28% zlodějů (a je třeba na to myslet při tvorbě zákonů), flákačů a budižkničemů všeho druhu, kterým nesmírně vyhovuje anarchie, již tu Babiš a jeho pakáž masově začínají šířit a prosazovat.

Těch 28% si zjevně myslí, že zbytek národa na ně bude dělat a zadarmo je živit - a oni budou ležet u vody, jak právě předvedl Pejsáček a spol.

Nutno připustit, že už drze a okatě se flákající tisková mluvčí MSp, prokazatelně neplnící své základní povinnosti (mezi jiným třeba i vůbec chodit do práce...) dávala tušit, odkud vítr fouká a že s Babišovci přišla anarchie, kterou jsme si doposud nedokázali představit.

V úřední dny zavřené celé ústřední státní orgány pod správou Babišovců - to tu ještě nebylo. Nikdy a nikde. To je opravdu Babišova nefalšovaná invence, která nemá ve světě obdoby a viditelného srovnání.

Řečeno jazykem práva, kterému bude jistě Pejsáček alespoň trochu rozumět - přesně TOHLE JE SABOTÁŽ

Jestliže pověřený člen vlády, který dostal správu resortu na starosti, jej spravuje tak, že prostě zavře celý barák a přestane - za státní peníze - chodit do práce - pak tu máme co činit se sabotáží.

A v tomto směru také podá naše sdružení OSZ na Praze 2, kde se ministerstvo nachází, trestní oznámení pro tento trestný čin, za který se za komunistů běžně a bez váhání popravovalo.  

________________________

                   

________________________

________________________

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-04 20:07
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-04 20:08
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-04 20:10
svobodneforum.cz/.../

V pohledu na současné dění v Evropě, zejména ve vztahu k aktivitám Ruska, má pan Shapiro pravdu. Jenže nic není černo-bílé: Po léta svého působení ve funkci pan Shapiro ve svých hlášeních o ČR psal, jaká je v zemi bezchybná chvályhodná demokracie, zatímco se (údajně vědomě, neboť by prý nemohl psát, jak skvělá je v ČR demokracie) nezastal vlastního amerického občana pana McCraee proti bezpráví. Anebo se staral o pochody teploušů a leseb.

Freeeurope :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-04 20:31
Prostě to zkusil, plyne z rozsudku nad Dalíkem :P


novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-04 20:37
Šokující historie. Norský pár utekl s dětmi do Polska, stíhá je Interpol.

Norský pár, jemuž před časem byly ihned po porodu odebrány děti, se po jejich získání rozhodl utéci do Polska. Jelikož rozhodnutí o vydání dcerek nebylo konečné, byli Norové obviněni z jejich únosu a je po nich pátráno mezinárodním zatykačem.

Kauza pobouřila v Norsku veřejné mínění a odrazila se širokým echem v zahraničních mediích.

Natasha Olsen Myra v říjnu 2015 porodila dvojčata, děvčátka, jejichž otcem je Erik Olsen Myra. K překvapení obou sotva narozená dvojčata rovnou z porodního sálu sebraly úřednice Barnevernetu, čili norského Úřadu Ochrany Práv Dítěte. Dle zpráv rodičů se těmto nedostalo žádného zdůvodnění. Teprve později byli informováni, že důvodem tohoto rozhodnutí byla diagnóza „slabomyslnosti” vystavená matce před jedenácti lety na velice pochybném základě.

Aktivity Barnevernetu byly ostře zkritizovány, vytčeno jim přitom bylo, že diagnóza obsahuje pochybnost, která nebyla vzata na zřetel a jako celek byla interpretována v neprospěch matky. Přesto rozhodnutí o odebrání dětí rodičům padlo sotva pár hodin po porodu.

Jakmile vybuchl skandál, a o kauzu se vzala media, prodělala matka dva nové psychologické testy, které potvrdily, že její duševní schopnosti jsou v normě. Po krátkém čase Barnevernet rozhodl děti rodičům vrátit, ale za určených podmínek. Děvčátka byla umístěna v náhradní rodině, a biologičtí rodiče s nimi mohli pobývat ve speciálním středisku. Tam měli po dva měsíce, do konce června, projít tréningem rozvíjení dovednosti v péče o děti. Přibraná matka, které byla formálně svěřena péče o dvojčata, se měla též tohoto kursu pravidelně zúčastňovat.

Po tomto období měl Barnevernet znovu zjhodnotit schopnost rodičů ve vykonávání péče o dvojčata, aby eventuálně jim definitivně přiznal právo péče. Rodičům byl čas pobytu s děvčátky postupně prodlužován. Avšak na počátku června 2016 obdrželi rodiče signál, že třebaže do konce pobytu ve středisku ještě zůstalo několik týdnů, že i tak měl již být vydán rozhodnutí o definitivním odebrání jejich práva péče o vlastní děti.

Norský pár se rozhodl nečekat a rozhodl se spolu s dětmi utéci do Polska. Ve světle zákona, nemajíce formálně přiznáno právo péče o dvojčata, se dopistili trestného činu únosu dětí. V současné je po nich pátráno mezinárodním zatykačem. Norská policie na základě elektronických stop zlokalizovala utečence v malé lokalitě v Polsku.

Zdroj:
niezalezna.pl/.../


******************************¨¨¨
Můj dovětek: Zprávu jsem vybral především proto, že i v českých zemích nabylo téma Barnevernet ozvěny, a to ponejvíce dík kauze dětí Michalákových, nicméně zřejmě nejen té.

Jak vidět, OSPOD má své obdoby v Norsku, nebo v Jugendamtu merkelovského Německa, a pokud jde o Polsko - teprve nová vláda, vzešlá z říjnových voleb 2015, se vší rozhodností odsoudila a ihned zrušila cynickou praxi postkomunistických držitelů moci: I v Polsku se našli úředníci, kterým stačilo, když oba rodiče přišli o práci, tedy skončili na pracovním úřadě anebo jako sociálně slabí - a už jim byly odebírány děti (byť ne vždy a všude, ale tak řídké výjimky to nebyly). I když, i za minulé vlády to reflektovala polská media, podobně jak dnešní zpráva píše o norském Barnevernetu. Dnes Bohužel i v některých ze zemí, které jsme zvyklí považovat za Západ, kde demokracie a vysoká úroveň civilizace je samozřejmostí, se k moci dostávají pomocí peněz, či úplatků, a/nebo masových mediálních manipulací ať už lokální anebo i ve větším měřítku, případně i ve státě, různá levicová či levicově liberální a především proti křesťanské morálce aktivní levicová či levicově liberální seskupení - a výsledkem jejich vlády pak je paskvil a nemorální rozhodnutí různého druhu. I pokud jde o ta rušení rodičovských práv, jaká jsou většinou protiprávní a především amorální. Nezbývá nám, než nedat se ovládat emocemi, a snažit se odhalit co nejvíce na vědomí nezávislých fakt, a nejlépe i z více různých, ba i protichůdných zdrojů...A až pak teprve věc zhodnotit pomocí "zdravého selského rozumu".

Freeeurope :roll:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-04 20:40
Policisté cvičí ‚surový‘ MMA. Hodí se to na ulici, tvrdí jejich trenér Peleška

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-05 08:24
Tiskové prohlášení Ministerstva spravedlnosti k rozhodnutím Evropského soudu pro lidská práva ve věcech Štulíř a ostatní proti České republice a Meissner a ostatní proti České republice

portal.justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-05 08:27
Ti co maji vydelano, tak odjizdeji na chatu jiz ve ctvrtek.
Ti co maji strach pred obcany, tak zacinaji pracovat az v utery!
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-05 08:29
Další příběh z Kocourkova.

novinky.cz/.../...

J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-05 08:37
24. 6. 2016: Robert Pelikán navrhl prezidentovi republiky 33 nových soudců a soudkyň, chce posílit nejzatíženější soudy

portal.justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-05 09:33
Otevřená data české justice

data.justice.cz/SitePages/DomovskaStranka.aspx
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-05 09:44
Dvacet stížností radnice ignorovala. Za frustraci a roky čekání soud přiznal desetitisícové odškodné

domaci.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-06 07:34
Supercentrum s daty o daních i občanech má zelenou. Vyjde na 280 milionů

ekonomika.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-06 07:34
Byznys kolem pochybné vědy se uchytil už i v Česku

euro.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.