Babišova sabotáž na MSp

se jmenuje Pelikán, vulgo Pejsáček.

 

V pondělí, 4.7., názorně Babišovci předvedli, jak bude vypadat celá země, pokud by jí náhodou - nedej Bože - sami vládli. Jednoduše - zavřená.  Nefunkční státní úřady, napěchované jejich příbuznými a známými, válícími se za práci a peníze daňových poplatníků u vody. Ostatní pozavíraní.

S tím má přece Bureš své bohaté zkušenosti ještě z té první totality, kterou aktivně spoluvytvářel.

Válet se za cizí peníze - to lze ovšem samozřejmě pouze krátkodobě a ne pro všechny. To si Babišovci uvědomují - a proto své záměry a své masové rozkrádání svěřených ministerstev nedávají příliš okatě najevo.

Přesto - nelze ho přehlédnout.

To, aby ve všední pracovní, navíc i úřední den někdo (tedy ministr) zavřel ministerstvo - a otevřeně sdělil veřejnosti, že na svou práci kašle (na peníze za ni samozřejmě nikoliv) - to tady ještě nebylo. Nikdy a nikde.

V tom má Pejsáček naprostou prioritu, novum, unikum - které mu ovšem bude sotva kdo závidět.

Zejména až za to bude mít nést odpovědnost.

 

 

A co jsme napsali o Pejsáčkovi, v nemenší míře platí i o jeho nohsledech, které na ministerstvo přitáhnul s sebou a ministerstvo jimi zavšivil, v naprosté většině pak bez základní kvalifikace, bez zkušeností a praxe - to vše nahrazuje "kvalifikace" jediná - pověření Babišem nebo známosti s Pejsáčkem. 

O školačce na postu mluvčí ministerstva to pak platí především.  Ta už do práce pro jistotu nechodí dávno - proč taky, že ? Beztak to sotva kdo na výkonu upadajícího ministerstva pozná - a stačí zorganizovat jednu tiskovku měsíčně - o ničem - aby ji pak nikdo měsíc nehledal.

Řečí trestního práva flákání za cizí peníze přerostlo v otevřenou sabotáž.

A pro tu jsme také podali trestní oznámení - místně příslušnému státnímu zastupitelství na Praze 2 - a velice se těšíme na jeho vyšetření, a zejména pak výsledek.

 

 _________________________

                      

_________________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-07 16:59
svobodneforum.cz/.../

Česká republika se mi den ode dne jeví stále více jako obrovský blázinec, ve kterém jsou největší úchylové a mutanti řediteli a primáři, a normální lidi (pokud ještě nějací zbyli) pacienty.

V osobách, které jsou objekty úřednické či justiční šikany, lze zřejmě identifikovat ty, kteří jsou stále ještě normální. :sad:

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-07 18:33
Á propós : Včera jsem mluvil telefonicky s Vláďou Hučínem, potvrdil mi, že Šinágla platí Babiš (což jsme dávno věděli, resp. tušili s jistotou)a že prý vůbec nechápe, jak mohl soud v Bratislavě Babiše osvobodit, resp. prohlásit, že agentem nebyl, když on sám (Vláďa) viděl jeho svazek - a to prý bychom koukali !! Řekl jsem mu, že nekoukali, protože ten to má napsaný na čele - takže ani svazky vidět nepotřebujeme - a je nám naprosto jasno. :-)
0 # Saxána 2016-07-07 19:27
Zajímavý název zákona :) :
Zákon České národní rady o zřízení ministerstev a jiných ústředních orgánů státní správy České socialistické republiky
www.zakonyprolidi.cz/cs/1969-2/zneni-20160101
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-07 20:53
Potrhlá feministka se nezapře ... :P

Žena má mít možnost umělého oplodnění bez souhlasu partnera, uvedla Marksová

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-08 06:50
Nedávno jsem se nad ČT zasmál, když se vyjádřil někdo na obrazovce, že Juncker je takový unijní Jakeš....

Že by variace na to, jak jsme na K 213 dávno dříve referovali, že to jsou osoby na úrovni Jakeše či Bilaka?

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-08 06:53
Co peklo schvátí - to už nenavrátí... :eek:

Co by ho nestíhali, že ?? Vykazují si úkony, dokazují, jak jsou bdělí a snaživí, přitom je to vůbec nebolí, nikdo po nich nestřílí, nikoho nemusí hledat, nic vyšetřovat - a FURT MAJÍ CO DĚLAT !!
Pak čím jsou přetížení, že ??

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-08 15:38
Klasický feministický blábol - o "chudých dětech", co na ně partner neplatí.

Nutno dodat : Tenhle aspoň s těmi dětmi chodí po zříceninách ... Ten, co mu byly urvány a tráví léto bez nich, je pak často zříceninou sám...

To ale feministky samozřejmě nijak nedojímá ... :sad: Z toho prachy zjevně nekápnou. :D

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-08 16:15
Je pro děti dobré vyrůstat v gay rodině? Na to se nesmí ptát. :sad:

echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-08 16:16
Další pohroma pro rodinu na obzoru - Dienstbierova nová legislativní iniciativa.
neviditelnypes.lidovky.cz/.../...

Nejvyšší patra policie jsou prorostlá zločinem, tvrdí zpráva nejvyššího žalobce Zemana.
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-08 16:17
Tomský - Angličané se vzbouřili, zvolili suverenitu a demokracii. :-)


neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-09 07:54
Dnes je první den summitu NATO, kolem nás vyjí neustále sirény policejních aut, bezpečnostní opatření, vyklizené ulice - když vezli Obamu....

Ale co je důležité: Nejen posílení východních hranic - zde se Rusům povedla roztržka mezi Německem a USA v NATO, počatá výrazně Schröderem a dovedená až na dno východoněmeckou estébačkou "Erikou", což vážně nabourávalo pozici a akceschopnost NATO - její hlavní za studené války bylo právě spojenectví Západní Německo (Bonn)- USA.

A kde vypadlo Německo, pod vedením estébačky "Eriky", nabírající stále více úlohu Putinova trojského koně, dostává se na pozici oné osy spojenectví právě Polsko.

Prezident Lech Kaczynski si už tehdy před lety vytkl za cíl právě upevnit onu osu NATO s aktivní rolí Polska, to byla jeho vize, a správná.

Už po útoku Ruska na Gruzii a ¨anexi jejích provincií Abcházie a Osetie v r. 2008 prohlásil otevřeně ..."Dnes Gruzie, zítra Ukrajina a Balty, a pak třeba i moje země, Polsko..."

Právě toto úsilí vadilo i Putinovi i východobněmecké estébačce, nebylo západními politiky chápáno ani trochu.


Muselo dojít na Ukrajinu, a celou řadu provokací ruských stíhaček nad plavidly NATO nebo nad dopravními letadly nebo jejich přelety nad skandinávskými státy a dokonce Británií (nebo i Tureckem, kde Turci ruskou stíhačku sestřelili):

Tyto provokace lze chápat z vojenského hlediska jako přípravu války - qui bono?

Testuje se reakce protivníka, rychlost jeho reakce, studuje se tím jeho logistika...Nehledě na ruské manévry, četnější a obsazené početněji než manévry NATO, které navíc NATO dopředu ohlašuje...

Varování Lecha Kaczynského se tedy naplnilo maximální měrou. Doba mainstreamovými médii léta osočovanému a dehonestovanému Lechovi Kaczynskému dala za pravdu.

Dnešní summit totiž byl výsledkem mezinárodně politických snah vlády, které dali voliči loni na podzim tak mocný mandát.

Dnes Britanie i USA uznávají Polsko jako důležitého spojence....A najednou největší odpůrkyně dislokace vojsk NATO v Polsku, v Baltech či Rumunsku a Bulharsku, východoněmecká estébačka "Erika", musela souhlasit, že tento krok je důležitý. Je ovšem vysoce pravděpodobné, že ji přinejmenším zde v Polsku nikdo nevěří a že tento její obrat si vynutila situace. :sad:
A že navíc Brexit jako nebezpečné varování před rozpadem EU je - také její zásluha, protože to byla především ona a její lobby, která s pomocí dalších socanů v EU dosadila za předsedu Evroské Komise ožralu Junckera, či za předsedu ER zcela nemožného bývalého a zkrachovalého polského premiéra D. Tuska, jehož klaka, kterou si do ER přivedl, doposledka brojí proti dnešní polské vládě.

Jenže - co udělala pro NATO a pro bezpečnost Evropy ona? A co současná polská vláda?,



Freeeurope

__________________

Začínám chápat, proč - i za Obamy - Amerika své spojence odposlouchává, protože chtějí včas vědět, co Erika zase peče ... :eek:

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.