Víš, co bylo gestapo ??

No - jistěže. Akorát mnozí netušili, že si ho platí na daních dál...

 

 Velmi názorná ukázka "činnosti" naší policie a jejího "vyšetřování". Vypatlaní debilové, kteří neumí vypátrat a usvědčit civilizovanou cestou jediného pachatele, to háží na každého, kdo se jim zrovna připlete pod ruce.

Aneb : Koukejte se na policajtské večerníčky - a v dobré víře jim pomáhejte !! Třeba tím, že "jste poznali pachatele" !! Nejlepší cesta, jak se dostat do kriminálu za něco, o čem nemáte ani tuchy.

Připomeňme, že úplně stejně jako níže popisovaný dopadl také  Nečesaný v Hořicích. Ten přece také šel dosvědčit, že byl asi jedním z posledních, co přepadené holičství navštívili - a už si to také notně odseděl. Fízlové neměli pachatele - tady se jeden nabízel sám - a už se vezl !!

 

Níže popsaný příběh je zajímavý hned z několika pohledů :

Především vypovídá o tom, co se NAPROSTO BĚŽNĚ NA POLICII DĚJE . Jinými slovy - nulové kontrolní mechanismy + odevšad posbíraní debílkové s najednou vsugerovaným pocitem neomylnosti a beztrestnosti.

Na níže popsaném příběhu je navíc zajímavé i to, že přesto, že "už měli pachatele", kupodivu skutečně vypátrali toho pravého. Což bych kvitoval jako malý zázrak. Nebo spíš velký.

Příští stupeň dozajista bude, že i když skutečného pachatele dodatečně najdou, zmlátí ho taky a vnutí mu, ať drží hubu a krok, protože už "pachatele" mají - a přece nebudou přiznávat, že "usvědčili" nepravého.

McCrae že by o tom mohl vyprávět ?? No - samozřejmě, že mohl - a taky vyprávěl !!

 

Viz dřívější článek "My jsme nová Bartolomějská" - kde popisoval přibližně totéž. Psychické ponižování i fyzické násilí - dodnes samozřejmě nevyšetřeno a nepotrestáno.  

http://www.k213.cz/JOOMLA/732-archiv-726

 

_____________________________

https://www.novinky.cz/krimi/408832-vis-co-delalo-gestapo-soud-potrestal-policisty-za-vymyslene-priznani-muze.html

A co úmrtí poškozeného v době trestního stíhání pachatelů v policejních uniformách? Nemělo případně potlučení poškozeného těmito gaunery s jeho úmrtím souvislost?
Ať se poučí justice a policie z krvavého zločinu v Dallasu. Na počátku bylo zneužití  moci policisty a  - a stačí pochybení, neřku-li nespravedlnost, nepotrestání nebo krytí zločinu policistů justicí - stačí, jakmile se dostane do policejní uniformy osoba s defektem inteligence a se  sadistickými sklony - a orgány (ne)spravedlnost její řádění kryjí anebo dokonce ještě se snaží postihnout oběť.  Následkem toho jednoho dne násilná reakce nedá na sebe čekat - a postižení jsou i nevinní, tedy i třeba ti z řad policistů, kteří vykonávají svoje povolání poctivě a v opravdovém zájmu bezpečnosti občana, právě tak, jak se stalo v Dallasu.  Jestliže se žalobce v českém případě odvolal proti podezřele alibistickému rozsudku, pak dobře učinil....

Jistě i pan McCrae by mohl podat o něčem takovém své svědectví...

Freeeurope 

_____________________________

                    

_____________________________

Otevřete JEDINÉ NOVINY  - a co se nedočtete !! Policie napřed vymlátí doznání z nevinného, ten pak následkem brzy zemře - takže proti nim nemůže svědčit u soudu ... Divné úmrtí, že ?!! Prostě měl smůlu .. Chtěl jenom podat policii vysvětlení - jako řádný občan - a pomoci k objasnění loupeží v domech.

A hned z kraje - Rozkrádání léků ve velkém ve vězeňské nemocnici na Pankráci. Kdo tam kdy byl, ví dobře nejen jaké je to hrůzné zařízení a jaké poměry v něm panují - ale i to, jakým problémem je tam dostat i obyčejný aspirín, natož nějaké speciální přípravky. A zatím se vesele objednává - na kšeft - ve velkém -  a hlavně : Za státní.

Dodejme, že za ty státní prostředky, určené na péče o vězně.

Pak můžou různí idioti šířit přitroublé vtipy o tom, jak se tam vězni mají jako v ráji a válí si tam šunky nebo hrají volejbal. Názorná ukázka - pověstná špička ledovce - toho, kam ty prostředky na vězně většinou míří a kde skončí.

 

 

Mimochodem, noviny (papírové) čtu, jen když mi je dají v autobuse. Cestou zpátky jsem si vzal Lidovky - to je neskutečné, jakým způsobem tento plátek zdegeneroval - až na úroveň slaboduchého inzertního plátku. Z toho Práva se aspoň něco dozvíte - z těch Lidovek už vůbec nic. Babišovi to zjevně stačí.

K ohlupování lidí dozajista. Beztak ti inteligentnější čtou zprávy jenom na internetu - tak co si dávat nohu za krk, že ?

Je to ale neuvěřitelná ostuda, kam se mohl propadnout národ Peroutkův a Havlíčkův - v době, kdy mu v publikování kvalitních článků konečně oficiálně NIC nebrání.

Je to ta samá ostuda jako s justicí a policií. A divím se, že to nikomu z čelných politiků nijak nevadí.

Protože noviny a tisk - to je duše národa.

Kdo se podívá na ty současné, musí smutně konstatovat, že národ žádnou duší nemá.

Což je také nejblíže pravdě...  

________________________

 V pankrácké věznici mizely léky včetně viagry. Inspekce chce poslat k soudu lékaře a sestru

________________________ 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-11 21:49
to je právě ono. z koho se rekrutovali největší sadisti za války. ze zakomplexovaných úředníčků, kteří v běžném životě nemohli nic dokázat. ve válce neplatí pravidla a oni mohli dělat jakékoliv sviňstva...jde o podstatu člověka. lidé chtějí většinou to, co nemají. boháči si chtějí vyzkoušet jaké je to být chudý a naopak, ředitelé společností končí v sado-masochistických salonech jako podřízení atd. ti zakomplexovaní policisti v ČR jednají přesně podle tohoto pravidla. konečně mají nějakou moc, konečně se cítí důležití....a vy (my) jim to kazíte. nestydíte se? PT :D
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-12 16:05
Ovšem, stalinský nejvyšší prokurátor Lev Vyšinskij to byl, kdo vymyslel počátkem třicátých let minulého století základní postulát bolševického práva: "Nejvyšším důkazem je přiznání". Čili - i dokonce vynucené, třeba i mučením, ponižováním oběti. Vynucené přiznání k něčemu, co "vyšetřovaný" nikdy neudělal. :sad:
Právo přirozené, jaké je atributem demokracií, uznávalo a uznává a musí uznávat za nejvyšší důkaz objektivní, na vědomí - a vůli - (kohokoliv) nezávislou skutečnost.

A dále platí: Kdo obviňuje, je zatížen automaticky tzv. důkazním břemenem.

Je to tedy vyšetřovatel, prokurátor, soudce atd., kdo je při sdělování podezření, neřku-li obvinění či usnesení o obvinění, povinen představit onen na vědomí kohokoliv nezávislý důkaz, jenž je toho podkladem.

Nikoliv naopak - např. tak, že někoho obvinějí, a obviněný - aby představil důkaz, že to, z čeho je obviněn či podezírán, neexistuje.
Takže: Bolševický vyšetřovatel, soudce či prokurátor - anebo i jen propagandista z medií - se tedy pozná dle toho, že v reakci na pouhé distinguovaně podané upozornění na takovou povinnost odpovídá dehonestací, řvaním, vyhrožováním, nebo i fyzickým napadením - anebo k zneužití své moci k psaní protokolů, ve kterých úmyslně konstruuje umělé důkazy neexistujícího činu atd....

Potřeba je takové jednání takových činitelů dokumentovat, a domáhat se rázného a nekompromisního potrestání a eliminace takovýchto činitelů a z policie či justice vůbec. I za cenu společenského kolektivního organizovaného odporu.

Freeeurope :sad:

___________

I my si to myslíme a taky to léta děláme. Bohužel, sami. Ukazuje se, že při uplatnění základních objektivních kritérií na chod justice a policie by tam 90% dnešního stavu nemohlo vydržet déle než do první prověrky jejich činnost a jejich výsledků. Tudíž - obrovský odpor všech těch, co jsou existenčně ohroženi jakoukoliv změnou. A těch je !! A mají velkou - nekontrolovanou - moc. Navíc spojenou i s mocí mediální. Tohle jsou jediné stránky - a vlastně i jediné médium masově čtené - které jí nepodléhá. Taky za to draze platí.
Naposledy přece smazáním celých stránek právě před rokem. Výsledek 10-ti leté práce vniveč.
Není to tedy snadné se jim postavit - a proto to prakticky nikdo nechce riskovat. Zvlášť pokud má relativně slušný a klidný život, rodinu a děti. O všechno by mohl rázem snadno přijít...

To, jak má justice média pod palcem, bylo nejlépe vidět, když měl jít Blázna před kárný senát. V tu ránu se z těch jednotlivých redakcí začali ozývat poskoci s objednanými články na jeho podporu - ač to bylo (a je) hovado, od kterého se každý normální člověk musí rychle odtáhnout, jakmile ho blíž pozná... :sad:

Konečně, provázanost masmédií s justicí je vidět vlastně denně : Kde se kdy objevila nějaká kritická reportáž o justici ?? Kdy které velké médium podrobně referovalo o nějakém zmanipulovaném případu, justiční kauze - ač jich jsou minimálně stovky ?!!

O praktikách policie ?

O křivých a nepodložených rozsudcích ?

O odškodňování obětí (či spíše vysmívání se jim), když už se stane ten zázrak - a někdo někde musí uznat chybu ??!!

Nebo kdy vyšel kde nějaký kritický článek proti naprosto nehorázným platům soudců - v mnoha případech skutečně za nic ?!!

No - a výsledek pak je, to, co denně vidíme. :sad:
________________

________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-13 20:05
Jirko, u policie PČR jsem sloužil a mohu potvrdit že takový se tam vyskytují, viz: Zajíček OO PČR Křinec. O. :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-13 20:07
UŽ TO ZAČALO -

bohužel jinde ::


novinky.cz/.../...


+F+

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.