Opruz má jméno Šinágl

možná znáte jistého přitroublého agenta sudeťáků, co se nechal zkorumpovat Babišem.

 Nezvládá základy české (ani jiné) gramatiky, přesto si dělá nároky radit ostatním, jak se správně píše a jak "se dělají stránky". Hlas tuposti a koupené manipulace, nedoučený strojní zámečník, co nezná základy české kultury, české gramatiky, historii vývoje české společnosti, o českých dějinách ani nemluvě.

Proč o tom slizu vůbec píšeme ?

Protože jednak nenechá na pokoji on nás - ač my si ho dávno nevšímáme, programově ignorujeme jak jeho stránky, tak jeho aktivity a hlavně : Nikdy a nikde nechceme s ním být spojováni - přesto - občas - jsme. Lidmi, kteří se zase tolik v internetu nevyznají - a mají pocit, že tzv. underground jsme my a tento omezenec.

Tentýž pocit asi měl i slovenský estébák Babiš, když se rozhodl si hlásnou sudeťáckou troubu koupit - právě proto, že měl pocit, že pro něj "zpracuje" underground.

A protože je za to Opruz placen, tak se po něm také chtějí výsledky.

Jaké bylo překvapení zadavatele, když - ke svému údivu - zjistil, že nejen že "nezvládl" underground, ale že dokonce jsou tu nějaké stránky, které zjevně podcenil, které jsou masově čteny - a na které nemá sebemenší vliv skutečnost, že si estébák Babiš zaplatil Šinágla právě za to, aby v tzv. undergroundu proti němu nic nevycházelo.

Nemáte, milí čtenáři,  zdání, co se mě tento buran naotravoval po každém článku proti MSp, ovládaném Babišovci, nebo i vůbec - kritickém k justici jako takové - protože za tu nese Pejsáček dnes dávno plnou odpovědnost.

Nezklamal ani tentokrát - jakmile byl zveřejněn dopis Sobotkovi s výzvou k odvolání Pejsáčka, v tu ránu tu byl Opruz znovu. A nabízí "svou nezištnou pomoc", jak stránky správně psát. Rozuměj - tak, aby za ně nebyl každé ráno Babišem ostře vydušen.

Křupan, co nenapíše jedinou českou větu bez pěti hrubek, za něž by nechali všude propadnout i třeťáka, radí nám - samozřejmě nezištně, jak jinak - jak "psát správně stránky".

Píšeme o tom hlavně ze dvou důvodů : jednak proto, abyste si uvědomili, nakolik tyhle stránky osobně Babišovi vadí - neboť to je vlastně poslední, masově čtené médium, na jehož obsah nemá slovenský estébák sebemenší vliv - a jednak proto, aby bylo zřejmé, že nejen justice, ale ani Babišovci - včetně jejich vůdce osobně -  nešetří ani úsilím, ani prostředky, aby tyto stránky buďto zničili úplně, anebo aspoň "dostali pod kontrolu" jejich tvůrce - a nejlepší a nejjistější kontrola je - kde ? No - hádejte, můžete jen jednou... No - samozřejmě, že v kriminále !! Odtamtud se přece žádné stránky psát nedají ! To jsme si vyzkoušeli naposledy přesně před rokem...

A jestliže Babiš ovládá - skrze Pejsáčka -  justici, není přece nic snazšího. Aspoň tak si to tihle křupani představují.

O tom, jaké neuvěřitelné škody napáchal agent Šinágl ve veřejném mínění, asi se netřeba šířit.

Všude mával americkou vlajkou - asi hlavně proto, aby se pak mohl spojit se slovenským estébákem a trvale poškozovat všechny demokratické a prozápadní síly v této zemi.

Pravda - těm už zbylo jen jediné médium : Tohle.

Proto se, prosím, tak na ně také dívejte. Jako na malý zázrak, ostrůvek, který odolává estébáckému příboji.

A hlavně : Nás NIKDY s tímto křupanem v ničem nespojujte !! Nemáme - a nikdy jsme neměli - a nikdy nebudeme mít -  s ním nic společného.

Jeho veřejné působení chápejte vždy jen jako zaplacenou kampaň estébáckého agenta, který sem byl vyslán, aby diskreditoval všechno prozápadní a prodemokratické.

______________

       

______________

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-13 21:02
Finanční úřad v Pelhřimově zkoumá prodej Čapího hnízda

denik.cz/.../...




Finanční úřad má prozkoumat převod Čapího hnízda

novinky.cz/.../...




Berňák zkoumá Babišovo Čapí hnízdo. Kvůli praní špinavých peněz

tyden.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-14 05:37
Též jsem se kdysi naivně obrátil na tohoto člověka s pokřiveným charakterem, který předstíral pomoc pronásledovaným lidem policejně justiční mafií.

Dnes již vím, že jde o zbabělce. To, že nechápu, z jakého důvodu a před čím emigroval z této pro něj zaslíbené země jsem mu napsal.

Tento křivák a parazit vyrostl po našich zádech.

J.K. :sad:
_______________

Nejenom po našich. Taky se - ještě před námi - ustavičně vnucoval Vláďovi Hučínovi, aby pak o něm šířil jenom pomluvy a lži.

Kupodivu jediný, kdo ho včas a správně odhadnul, byl předseda komunistů Filip, když na té demonstraci, kde je provokoval, řekl : "Je támhle nějaký primitiv, vyveďte ho".
A to je taky jediné správné jednání, které je k této osobě zapotřebí.
Smutné, že nás o tom musí poučit právě komunisté. :sad:
0 # Tom 2016-07-14 13:07
Šinágl, který je členem předsednictva Sudetoněmeckého krajanského sdružení v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, podle policie zpochybňoval nacistické zločiny ve dvou článcích, které zveřejnil. Vinu odmítá. V případě odsouzení mu hrozí až tříleté vězení.

Policisté začali stíhat známého aktivistu Jana Šinágla. Obvinili jej z trestného činu popírání, schvalování a ospravedlňování genocidia. Policisté uvádějí, že obviněný na svých webových stránkách zveřejnil dva články, v nichž „hrubým způsobem zpochybňoval zločiny nacistů, spáchané proti českému národu na území Protektorátu Čechy a Morava v období po nástupu Reinharda Heydricha do funkce zastupujícího říšského protektora v roce 1941 a v době následující po atentátu na Reinharda Heydricha“.

romea.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-14 13:13
Šinágl je neskutečný hovado.

Když bylo výročí heydrichiády a na Karláku stál stan s expozicí k těmto událostem, tak tam chodil provokovat - proč prý to připomínat...

Třeba proto, že to byl největší čin protifašistického odboje v celé Evropě - a že nejsme malí a slabí ... Což Šináglovi pochopitelně vadí.

Když jsme chtěli, jestli by nám nepomohl zablokovat přitroublou komunistickou husičku na MSp Kovářovou, tak řekl, že to by sice nemohl, ale zato že má výborný článek proti husitům. Tak jsem mu řekl, že to je určitě přesně to, co teď potřebujeme :sad: . Protože když nic jinýho, tak husiti se nebáli - těch se naopak bála celá Evropa - a když do něčeho šli, tak to vyhráli.

Neskutečně tupý, škodící hovado a německo-estébácky agent. :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-14 13:15
No - dalo by se říct, svůj k svému. Ti se s Babišem nehledali náhodou...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.