Exekutoři umírající hladem ...

zachycují další dokumenty, zaslané naší redakci.

 Původně vymáhaná částka : cca 255 tisíc korun

Z té už je - najednou - 330 tisíc (to pochopitelně vše mimo odměny exekutora - to s nimi nemá co dělat) - a jako odměna exekutora - který - krom jediného dopisu - nehnul prstem - 120.700,- Kč !!!!

 

Co k tomu kdo ještě potřebuje dodat ??

Může si tohle - krom exekutora samotného - někdo u nás legálně naúčtovat ?? 

Jenom pro představu - s jakým prasetem máme tentokrát tu čest : Jedná se o novou, jistě skvělou náhradu za vyhlášené exekutorské prase Vránu z Přerova, jehož "nová firma"  je Lukáš Jícha.

Takže - shrňme působení Pejsáčka, resp. hnutí ANO, v oblasti exekucí :

Neskutečnou lidskou zrůdu - Vránu - po desítkách kárných řízení, jež samozřejmě nikam nevedla, protože neměla žádný vliv na stamilionové zisky z krádeží, kterým nikdo nezabránil - nahradila zrůda ještě horší - jistý Jícha - která má zřejmě za to, že to, co si Vrána nahrabal za 20 let, musí on, Jícha, stihnout za půl roku, aby se mu mohl rovnat.

Pejsáčkovy bláboly a fantazie o "omezení exekutorských odměn" byly rychle opuštěny, jen co exekutoři vyjeli ze svých kanceláří na sněm a Pejsáčkovi pohrozili - nevíme čím, protože ti by měli být všichni rádi, že nesedí ve vazbě, natož vyhrožovat ministrovi - a ten zalezl, zacouval do boudy, jako štěnátko, které se na chvíli utrhlo z řetízku -  zkrátka - zmlkl - a sliby o omezení řádění exekutorů s ním.

To jen pro představu, jaké má hnutí ANO "odborníky" a k čemu asi jsou dobří...

Naivnějšího ňoumu, zbabělejšího nekňubu a vozemboucha nežli je Pejsáček ( též známý jako estébácké nedochůdče Pelikán) byste těžko kde hledali, i kdybyste obrátili všechny AK naruby a v nich všechny koncipienty, co jich u nás AK mají.

____________________________

 

 

 Udělám to - pro Tebe -  za hubičku:  Dáš mi 120 táců, k tomu trojnásobek původně vymáhané částky - a jsme si kvit !!   No, řekněte - kdo by to nebral, takový kšeftík - navíc jeden ze stovek dalších, stejně "nevýhodných".   Z něčeho přece musím "utáhnout" tu prázdnou kancelář na Václaváku, co mě přijde na nekřesťanských 50 táců měsíčně...   Ovšem - kam bych si jinak účtoval cesťáky, že ??

 

"Známá" a "dobře zavedená" firma zjevně nehodlá z letitých vyděračských tradic nic slevovat ... Natož kvůli nějakému Pejsáčkovi ...  

________________

              

________________

________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-07-29 18:34
Exekuce na mzdy zatěžují firmy

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.