Recept na lásku, zavřený v ústavu ? Jistě !!

Zavřený v tenatech komunisticko-feministické justice a jí nápomocných médií. Přesto - jedině správný a jinde ve světě dávno osvědčený, vyzkoušený - a hlavně : fungující.

 Vyjděme ze dvou základních psychologických předpokladů zdravého dítěte :

Dítě má své OBA  rodiče přirozeně rádo. 

Pokud tomu tak není, signalizuje to již poruchy ve výchově a je třeba hledat, proč a kde jsou.

Má-li dítě své rodiče rádo, chce se s nimi také stýkat, a to co nejvíce a co nejčastěji.

Opět - není-li tomu tak, je už někde chyba a je nutno ji hledat a odstranit.

Zdá se - podle prvotního popisu - že o to se v článku zmíněná znalkyně právě snaží. A pokud tomu tak je, je u nás stále vzácnou bílou vránou a je třeba jí držet palce a poskytnout všestrannou součinnost a podporu, neboť ve světě ohlupovaném feministickou propagandou (viz níže uvedený článek) je velice vzácnou výjimkou.

To,  o čem hovoří matka dítěte - tedy že má dítě moc (nebo příliš) ráda, není láska, protože láska není sobecká. To, o čem mluví matka, je zjevně opičí láska vedoucí jedině ke škodě dítěte, snažící si dítě výhradně si přisvojit oproti celému okolí - a na úkor práv zejména druhého rodiče - který je z výchovy programově vytěsňován, což se projevuje právě tím, že se s ním pak dítě nechce stýkat (aniž by vědělo, proč vlastně).

Je-li indikován takto škodlivý vliv matky, je jedinou správnou terapií, kterou je nutno v zájmu dalšího rozvoje dítěte neprodleně aplikovat, dítě z tohoto - závadového - prostředí vyjmout, a to alespoň dočasně, aby si od tohoto štvaní, od této tzv. "lásky" matky alespoň na čas vydechlo - což umožní navázání nebo rozvoj kontaktu s druhým rodičem. Bez vytržení z tohoto - závadného - kontextu výchovy není další zdravý psychický rozvoj dítěte možný, což srdceryvné scény, kterých jsou matky divadelně a programově schopny (a na které feministická média žádostivě čekají), na dané skutečnosti nic nemění, ale naopak ji podtrhují.

Dítě, které nemá svého rodiče (kteréhokoliv) bezdůvodně rádo, není již zdravé dítě, a tak je nutno se na ně také dívat. A psychicky nemocné dítě potřebuje lékařský zákrok - adekvátní svému stavu.  

Je s podivem, že putuje-li pacient např. se zápalem slepého střeva na operační lůžko pod skalpel chirurga, nikdo se nad tím nepozastavuje, ba ani mu to nepřipadá zbytečně drastické (že pacientovi bude rozřezáno břicho), protože všichni ví, že je to jediná možnost, jak mu v dané chvíli zachránit život.

Je vizitkou neskutečné zaostalosti naší - feministkami manipulované a ohlupované - společnosti, jestliže - pokud se podobný zákrok (dosud velmi vzácně) chystá u psychického úrazu - zvedne se ječení těchto čarodějnic, rozlezlých po všech médiích a redakcích a obvykle neustane, dokud se vyděšený - a značně ještě nezkušený - lékař svého zákroku raději nevzdá - a nechá dítě postupně duševně odumírat v závadovém prostředí opičí lásky (což je cílový stav ječících čarodějnic).

Říkáme proto otevřeně :

To, co se chystá v Brně, je velmi vzácným projevem pokroku, kterému je nutno zatleskat a všestranně ho podpořit, neboť je dosud velmi výjimečný. Na ječení čarodějnic vůbec nedat, ať si ječí po redakcích dál, případně jim naordinovat diazepam - a přestat je poslouchat.

Přejeme jak znalkyni, tak i soudkyni dostatek sil a teoretických znalostí, aby ve svém netradičním a pokrokovém - a hlavně - jedině správném - postupu vytrvaly a budou-li potřebovat jakoukoliv odbornou radu, nebo mediální podporu, nechť se s důvěrou obrátí na naši redakci.  

Jsme si současně naprosto  jisti, že pokud by se k podobnému zákroku odhodlala feministická justice v případech všech těch, kteří následné vyhráli své pře se státem ve Štrasburku, žádné pře by nebyly a stát by nebyl ostouzen na mezinárodním fóru - a neměl by co prohrávat, ani zač se stydět.

Ty děti by dnes vyrůstaly (nebo už vyrostly) jako psychicky zdravé děti s pevným vztahem k oběma svým rodičům - což je základní předpoklad dalšího životního úspěchu.  

Veřejnosti pak doporučujeme jediné : Podobné feministické úlety, jaké přináší níže uvedený blábol z Novinek (a tedy Rudého práva), ignorovat jako somatický výron odumírajícího feminismu a nepřikládat mu žádnou pozornost.  

_____________________

                  

_____________________

https://www.novinky.cz/domaci/410809-recept-uradu-na-rodicovskou-lasku-zavrit-dite-do-ustavu.html

 

 

___________________

Comments  

0 # Tomáš Jadlovský 2016-08-02 08:20
Neuvěřitelně prolhaná manipulátorka. Otci jsem nikdy nebránila, aby syna vídal, tak proč to musel dávat k soudu? A proč se odvolávala, když ho měl mít polovinu prázdnin? A proč ten humbuk, že si otec drze dovolil zajít do školy? Další z řady psychopatek - jestli řekne, že syna zasáhlo, že za ním přišel táta, tak je na ústavní péči nejvyšší čas, pro dítě i matku. Tato by otci nebránila leda v tom, aby se podíval na fotku svého dítěte a vysolil výživné. Novinky nezklamaly, novinářská žumpa.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-02 08:36
Zjevná psychopatka, která si myslela, že si bude s dítětem dělat, co se jí zlíbí - hlavně ho v tichosti štvát proti otci - a pak ho vydírat o výživné. A - kupodivu - narazila. Což je teda u nás ne malý, ale velký zázrak. :eek:

Na znalkyni, která nejen že znala SZR, ale taky věděla, co v takových případech dělat - a nebála se to dokonce i napsat a požadovat. :-)

Zázrak nad zázrak !!

Že se ovšem ozvaly nejrůznější feministické krávy, rozstrkané po všech redakcích, to už zázrak není, to je běžný rozvodový kolorit České republiky. :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-02 08:41
ANO, potřebujeme více žen v politice ... Asi takových, jako v ANO :
_____________

"Jenže co můžete chtít od ženských, které se nemají rády, že ano? Jinými slovy: co to ty ženy v hnutí ANO svému šéfovi proboha dělají? Jakmile se dvě sejdou na stejném mocenském teritoriu, zřejmě si hned vjedou do vlasů a málem si jako kočky vyškrábou oči!"

____________

novinky.cz/.../...
____________

Vyškrábaných očí jsme tady zatím měli málo ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-02 13:41
Střídavá péče není vždy ideálním řešením, konstatoval Ústavní soud

novinky.cz/.../...
___________

Pravda, vždy ne. Ale těch případů je jako šafránu a pak je třeba pečlivě indikovat, z čí viny se střídavá péče nedaří, a dítě svěřit tomu druhému, a ne naopak. Tedy tomu, kdo schválně zmařil, co mohl.
JF :roll:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-02 13:43
Mimochodem, ÚS (dement Zemánek) vypotil další sajrajt ohledně střídavky, se sexy názvem: "Ne vždy je střídavá péče v nejlepším zájmu dítěte".

Takové frky, že je v zájmu dítěte, aby prožilo šťastné a spokojené dětství, to už jsem dlouho nečetl.

Jistě i ostatní děti (dospělí) mají právo na šťastné a spokojené...

Tak kdypak nám ho pakáž z justice konečně zajistí, zatím produkuje jen sračku za sračkou.

A Zemanová z toho kriminálního spolku Soudcovská unie, který jen parazituje na státu, je zralá na okamžitou kuratelu, když tvrdí, že justiční systém funguje. Jakpak zafungoval v případě sousedského sporu z Jižní Moravy, který justice už řeší 25 let - viz Novinky.cz z minulého týdne?

PR :sad:

__________

A jak zafungovala v případě Nečesaného, McCraee a stovek dalších ?? :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-02 13:44
Dokažte, že jste zákazem přišla o peníze, řekl soud porodní asistentce, která chce od státu miliony

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-02 20:56
Klasická finta krávy z OS P - 2. Namísto odškodnění a omluvy se bude vysmívat obětem.
Mimochodem, obecně známé skutečnosti se před soudem nedokazují.
Soudkyně neví, že zákazem činnosti může někdo přijít o peníze, resp. zcela jistě přišel ?
Pak je to blbá kráva a nemá na místě soudkyně co dělat. :P
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-03 06:35
Další banda lemplů oddaných policejně justiční mafii na obzoru, drahých za nakopnutí bez odpuštění do prdele.

Od včerejška to melou na radiu Impuls každou hodinu, na internetu jsem to musel hledat.

A tak jsem si vzpomněl na výrok holuba z vojny jistého Lamprechta z Brna.¨

"Sedm kurev, každá jiná! Tisíc bolševiků, všichni stejní".

Proč si ten privilegionovaný společenský odpad, neschopný se uživit poctivou prací nevezme estébák Babiš do svých firem?

ceska-justice.cz/.../...

Jinak v následujících dnech předpokládáme pro Českou republiku klid, suché počasí nás souží, ale nevíme, co schumelí se za velkou louží.

globe24.cz/.../...

Předchůdce současného prezidenta se proslavil kradeným perem.

Milouš má velkou šancí tento poklesek přebít opicí.




J.K. :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-03 06:37
Pelikán - tabulkový idiot, neschopný vůbec porozumět chodu justice, natož ji úspěšně reformovat. Navíc zbabělec, jakého by pohledal. Co taky hledat v komunistické rodině, že ? A v estébákově ANO ? :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-03 06:40
Jak si kolaborantská chátra

může za své problémy - viz dnešní článek na Lidovky.cz, "Jste lemplové a svoloč, napsal podnikatel. Celní úřad mu za to dal pokutu 30 tisíc.".

Přitroublý podnikatel, místo toho, aby dokázal, že o žádné dopravní přestupky nešlo, tak posléze nejenže uhradí pokuty za přestupky, ale když mu dají nepřiměřenou pokutu za údajné urážky úřadu, což ve skutečnosti byl jen výkon oprávněné kritiky orgánu veřejné moci (v souladu s Úmluvou a Listinou), tak se neodvolá, ale se omluví a chce snížit pokutu.

Tím ten kretén podnikatel jen souhlasil s tím, že celníky urazil. Samozřejmě, že mu pokutu nesnížili, neb ta státní pakáž krade, kde může.

Zajímavé, že když to samé - že jsou lemplové, neschopní, k ničemu, vydržování státem z mých daní, apod. jsem psal a nadále píší soudům a úřadům s odkazem na výkon oprávněné kritiky veřejné moci a že jim pokutu stejně nezaplatím, tak mi nikdy pokutu nedali.

Takže chátra (zde onen přitroublý podnikatel) jen tu státní svoloč podporuje v jejím protiprávním, zločinném konání.

Dobrý den, PR :-)
______________________

Kdyby ten trouba poslal jenom půlku z toho na naše volební konto, tak jsme ho z toho vysekali a ještě by si na zbytek života celníci rozmysleli mu dávat pokuty. :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-03 08:48
Jste lemplové a svoloč, napsal podnikatel. Celní úřad mu dal pokutu 30 tisíc
lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-03 08:49
Diskuse - zajímavá.

www.lidovky.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-03 06:42
Povinnost soudů

rozhodovat v souladu s paragrafem 13 NOZ, jak jsem již v minulosti tvrdil - viz nález I. ÚS 3324/15 - Porušení práva na spravedlivý proces.

Takže můžete dávat žádosti o odškodnění u MSP, poté u soudu, pokud soudy nekonaly v souladu s paragrafem 13 NOZ, t.j. za nesprávný úřední postup.

Už jich mám pár u soudu od loňska, další budou následovat.

Třeba tu chátru v talárech pořád kopat do prdele. PR :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-03 07:00
Ti dva si nemají moc co vyčítat.
Obama - ztělesnění levicové neschopnosti a pohodlnosti,
Trump - pravicový populista a žvanil, se skutečným pravicovým politikem typu Reagana neporovnatelný ...

novinky.cz/.../...

Obama mě naposledy naprosto dostal, když na SUMMITU NATO začne blábolit o tom, kdo kde zastřelil v Americe policajta a proč. Člověk, který vůbec nepochopil svou roli a nikdy do ní nedorostl. :sad:

Trump, jak začne couvat z pozic NATO a jeho soudržnosti, tak to je začátek konce - a - mimochodem - typicky levicová zbabělost. Izolacionismus, na který USA už 2x těžce doplatily - v obou posledních válkách. :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-03 08:50
Babišovcům nosí lidé hotovost, někdy i anonymně

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-03 12:17
Prý volíme hezkou melodii ... :eek:

Jak kdo. Ten autor se plete ve tvaru činném a trpném - ne že volíme, ale máme volit, nebo je očekáváno, že budeme volit ... :D

Má ale pravdu v tom, že jím uvádění kandidáti jsou naprosto o ničem a než volit je, to už je lepší si urazit obě ruce.

Voliči na Jičínsku a Nymbursku mají naštěstí i jinou možnost. :-)

video.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-08-03 13:00
Jičín bude pohádkovou zemí...

www.pohadka.cz/

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.