Upřímné blahopřání k procitnutí

Exprimátoři Hudeček a Svoboda jsou v šoku při setkání s justiční realitou. 

 Prý se ničím neprovinili, přesto dostali podmínky, a to ne zrovna zanedbatelné, zejména, pokud si uvědomíme, že by mohly být jednou skutečně proměněny v tresty natvrdo a bez pardonu.

Pan exprimátor Svoboda se v šoku diví, nemohouc pochopit logiku soudce, který jedním dechem říká, že věří, že chtěli problémy řešit a vědomě se ničeho nedopustili, současně je ale stejně odsoudí .

Pan exprimátor s naivitou prvňáčka recituje, že za selhání v politice trestá volič nezvolením v příštích volbách, a ne trestní soud.  

Pane exprimátore, gratuluji k procitnutí !!

Sice jste nic neudělal - ale podmínku jste stejně dostal - a po pravdě - naprosto správně. Ne sice za to, že jste nic neudělal, ale za to, že jste léta v politice a o justici zjevně nemáte ani tu nejzákladnější představu, kterou jste - jako politik - povinen mít.

Tak  ZA TO  Vás naprosto správně potrestali, protože i blbost je trestná, je-li přesažena určitá tolerovatelná mez.  

Když pronásledovali, trestali - a také zavírali - jiné, bylo Vám to srdečně jedno, ještě jste k tomu přispěl vyčpělými bláboly o "nezávislé justici" a o tom, že se každý může před soudem obhájit.

Tak - že jste se teda obhájil !!

Berte to jako školení na státní útraty - o tom, kde žijete. A co je tady - nemalou zásluhou strany, jejímž jste členem - realitou a běžnou praxí - viz Váš buzerantík Pospíšil, kterému za stav justice můžete poděkovat především.  

Soudí se u nás lidi, kteří někomu něčím vadí nebo na které má někdo pro něco pifku. To Vám už doufám konečně došlo.

Takže pohádky o tom, že odsouzení znamená konec v politice, si nechte pro vnoučata do postýlky - a raději začněte šířit pravdivou zprávu o tom, že jednotlivá odsouzení - jsou jako zářezy na pažbě lovce.

A brzy bude počet těchto zářezů zcela prestižní záležitostí, naopak nutnou ke vstupu do politiky. Protože kdo žádné nemá, znamená to, že je natolik bezvýznamným a neškodným, že nikomu mocnému dosud nedokázal zkřížit cestu, jeho názory nemohou nic podstatného nikdy přinést, natož změnit - tak ať si je klidně plácá beztrestně dál, hlavně, že nedělá nic horšího - a neplete se skutečně mocným do cesty.  

Kdo si na Vás ten proces objednal, to sice nevím, ale berte to jako jistý druh dodatečné pocty a ocenění Vaší práce.

A zdůvodnění rozsudku, že jste nic neudělal, ani udělat nechtěl - a přesto dostáváte podmínku ? No, tak to je typický výraz zbabělce, který - když už se mu někdo dostane pod sekyru - tak přeci musí seknout, neboť dav si žádá krev, a proto se přece celé to představení konalo.

A pak - ještě pro něco.

Přece proto, aby justice ukázala, kdo tady má  VE VŠEM  poslední slovo a současně i nejvyšší pravdu, kdo může rozhodovat i o tom, co je a co není obchodní riziko, jaké posouzení a pojetí smlouvy je správné a jaké už trestné, ač sám nemá o ekonomice ani základní ponětí, o obchodních jednáních a zvyklostech teprve ne -  a než se stal neomylným bohem přes všechno, tak sotva s bídou prolízal základní školu s odřenýma nejen ušima, ale i zadnicí.

Páni primátoři, vítejte v Praze !!

V té Praze, kterou jste po léta vedli a přitvářeli k obrazu svému.

Asi jste zapomněli, že v ní je i nějakých 15 soudů. O tom, co se tam děje, jste neměli dodneška ani potuchy, bylo vám to fuk a obětem soudní zvůle jste se připošklebovali.

Konečně vás někdo probudil !!!

Přijměte proto naše nejhlubší a nejupřímnější blahopřání.  

____________

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1900787-byvali-primatori-svoboda-a-hudecek-dostali-za-opencard-podmínky

 

http://www.denik.cz/z_domova/soud-uznal-svobodu-a-hudecka-vinnymi-v-kauze-opencard-20160908.html

__________________

           

________________

________________

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-08 18:29
Podmíněné tresty jsou velice mírné vůči škodě, měly by být nepodmíněné s náhradou škody. Chybí mi tam primární padouch Praha olympijská a bezdrátová. O. :sad:
______________

Pak ale pan soudce skutečně nic nepochopil - když odůvodnil rozhodnutí tím, že nic nespáchali a ani spáchat nechtěli.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-08 21:04
Pan soudce se ve zdůvodnění rozsudku motal jak Maďar v kukuřici. Bylo vidět že musí někomu vyhovět, ač sám nesouhlasíc. Uvidíme co vyšpekuluje nadřízený soud. Patrně do toho promluví i nastávající volby. Divná doba plna špinavostí. O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-08 21:06
Jen vzpomínka, pravda jej dohnala.

Pamatuješ toho panáka Nečase, který prohlásil že si s muži od K 213 neotře ani boty? O. :roll:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-08 21:10
ODSOUZENÝ HUDEČEK: KAUZA OPENCARD UŽ MĚ STÁLA STOVKY TISÍC

neovlivni.cz/.../
___________

Pravda vítězí? Ale vůbec ne! Blbost vítězí! A v našem státě opravdu na celé čáře!

www.instory.cz/.../
____________

My jsme předvedli politickou odvahu, rozohnil se v ČT exprimátor Hudeček

parlamentnilisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-09 07:11
Tresty pro Svobodu a Hudečka? Bém: Dělali špatná rozhodnutí

tyden.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-09 07:22
Z Polska : Také v Polsku zůstala justice nevyčištěná, což nyní naplno pociťuje nová pravicová vláda.
_____________

Vystoupení na mimořádném kongresu soudců ukázala, že tito především stojí někde daleko od reality, jinak by z úst těžko mohlo vyjít, že jsou zvláštní kastou...

A především různé ultimativní požadavky prezidentovi a vládě za účasti představitelů obou stran "totální" opozice. Je to i poučení pro nás...

Babišův kurs může vést jen k pomoci silám, které si zřejmě stále více myslí, že s Putinem a nikdy jinak se jim - nebo dnes jejich dětem - dostane mnoho let privilegií, jakým se soudruzi těšili za dob Husáka a Jakeše.

A justice, nevyčištěná od lidské spodiny, by jim mohla sloužit jako účinný "revoluční nástroj".

Nakonec na příkladu Polska můžeme vidět, jak vystupuje justice proti každé pozitivní změně, směřující k zjednání spravedlnosti, a tedy proti všemu, co podporuje také přirozený morální rozměr. :sad:


Není pochyb, že za prokazatelné porušování zákonů svlékne řada jeho aktérů talár. Obavy o tuto eventualitu neskrývají, takže jednání některých již svou účastí na "Mimořádném kongresu soudců" potvrzují svou hru vabank... :-?

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-09 07:28
To se to platí, když jsme si nakradli 100x víc :-) :

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-09 08:42
Vykladovy preklad k oduvodneni soudce:

V rozsudku stoji:
Nic neudelal, ani udelat nechtel - dostal podminku!
Vykladovy preklad takovehoto slovniho oduvodneni soudce znamena nasledujici:
Byl to lempl v politice - kradl do vlastni kapsy!
Z.

_________________

No, to právě soudce řekl, že ne, že se obohatit nechtěli. Tak pak jedině že by lhal.
0 # Kalan 2016-09-09 21:49
Pokud jde o mně jako laika a musím přiznat, že v tomto případě bez dostatečných informací, tak si myslím, že pravda je opět někde mezi. Pan docent se nemůže domnívat, že "politická" rozhodnutí, které přinášejí ztrátu mohou být trestána jen tím, že ho nezvolí v dalším období. Nejsem právník, ale při správě obecního majetku, je i pan docent (primátor) postupovat co nejlépe a pokud ne, je možné ho potrestat soudně za škodu, která vznikla. Podle mého udělal(i) kardinální chybu v tom, že pokud věděli, že ta smlouva je špatná a (rozkrývali ji, jak tvrdí a pak je těžké věřit, že neví, kdo pod tím byl podepsaný), měli podat trestní oznámení na autory té smlouvy mezi magistrátem a firmou. Pokud to neudělali, tak nejednali jako dobrý hospodář a pak se nemůžou divit, že trestaný je konec a ne začátek řetězce, byť to mysleli sebelíp. Pan docent musí taky pochopit, že politická rozhodnutí s ekonomickým dopadem nejsou beztrestná. To by byla oficiální legalizace všech "tunelů" - dříve rozkrádání.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.