Sami se prošetříme, sami se osvobodíme?

Tak by se asi dal nazvat přístup naší policie, jak dokladuje dokument níže. Protože předat vyšetřování podezřelého na malé město, kde tento dlouhodobě působí jako soudce, prokurátor atd. může dobrovolně udělat (odpusťte mi ten výraz) jen naprostý blb, případně někdo, kdo má za úkol celou záležitost výsměšně sabotovat. Každopádně jde o další doklad, že náš současný právní systém v praxi vůbec řádně nefunguje, sám se sebou se nedokáže poctivě vyrovnat a bez razantní pomoci zodpovědných občanů se jen tak neozdraví.

Připomeňme, že v tomto případě jde znovu o kolínského soudce Krumla, evidovaného ve svazcích StB, člena předlistopadové KSČ, který se i v současnosti propůjčil k politicky motivovanému procesu proti našemu předsedovi K 213 Ing. Jiřímu Fialovi. Kruml dokonce odmítl své působení v nechvalně známé komunistické StB popřít a právě jeho případ byl pro kolínskou polici impulsem, aby znovu vyšetřovala otázky typu, kolik vlastně má naše sdružení členů, s kým spolupracuje, kdo jsou jeho příznivci apod., jak činila tajně a bez jakéhokoliv oficiálního důvodu stejná kolínská policie již před cca třemi roky. Vypadá to tedy, že zprávy o utajené estébácké buňce převeléné do Kolína (aby nebyla v Praze na očích, ale stále dost blízko k dispozici) nebudou rozhodně daleko od pravdy.

Dovolíme si nyní předpověď: Trestní oznámení na estébáka Krumla pro podezření z manipulace se soudním řízením a vymyšlení si celého soudního jednání, které neproběhlo, nikdo z oficiálních orgánů nevyšetří. Panu Fialovi bylo nejdříve  zabráněno na Krajském soudě v Praze příslušný spis týkající se tohoto případu ofotit, ač k tomu měl právo a vzápětí na to (druhý den) byl uvězněn. Jaká vážná podezření zakládají již jenom tyto skutečnosti, si jistě každý rychle domyslí.

 

sm

 

Více informací též:

Trestní oznámení na estébáka Krumla

http://k213.cz/JOOMLA/index.php?option=com_content&view=article&id=446:na-mluvi-podl-na-krumla-trestni-oznameni-pro-manipulaci-soudniho-procesu&catid=35:domaci

Mráz přichází z Kolína 

http://k213.cz/JOOMLA/index.php?option=com_content&view=article&id=445:mraz-pichazi-tentokrat-ne-z-moskvy-ale-kolina&catid=35:domaci

 

 

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.