Vědma opět řádí... naplno

A pod hlavičkou státu.

Pavlov

To jen abyste věděli, komu se vydáváte, když se obracíte na státní orgány... A k čemu si je platíte na daních.

... aneb: Svěřte se do rukou odborníků... a nebudete se stačit divit... Smile

A ještě aneb: Proč jsou tyhle stránky a jejich historie tak užitečné...  (O vědmě Pavlové jsme psali již při brněnských blokádách v lednu 2008).

Tímto považujeme za prokázané, že zatímco stát se dostal do rukou organizovaných mafiánů, péče o děti naopak do rukou stejně organizovaných a státem vydržovaných psychopatek a úchylaček nejhoršího ražení, přičemž jejich věštecké schopnosti věděm byly povýšeny na oficiální vládní politiku v oblasti opatrovnictví.

Čili: Zkušenosti jednoho otce... Smile... S mediací... A mediátorkami...

__________________

Dobrý den,

v pátek jsem s Vámi krátce telefonicky hovořil o JUDr. Lence Pavlové, PhD. Domluvili jsme se, že Vám můj zážitek s "mediací", kterou měla vést JUDr. Eva Vaňková, ale nakonec ji vedla Pavlová, popíšu do mailu.

 

Před více než rokem jsem se rozešel s partnerkou, se kterou žijeme ve společném bytě a máme dvě nezletilé děti. Protože se mnou bývalá partnerka vede již několik měsíců „totální válku“ nejen o děti (jak barvitě popisují články odborníků na partnerské rozchody a rozvody), byl jsem nucen obrátit se na místní OSPOD (Pardubický kraj) s žádostí o pomoc.

Po několika bezvýsledných jednáních přišel OSPOD s nápadem, že nám zprostředkuje mediaci s údajnou zkušenou mediátorkou JUDr. Evou Vaňkovou. Jelikož matka všechny pokusy o dohodu o péči o děti úspěšně bojkotuje a sabotuje + ovlivňuje naše děti proti mně soustavným sdělování negativních informací o mně, mělo se jednat o snahu OSPOD přivést matku k jednacímu stolu a pokusit se naši konfliktní situaci řešit a nasměrovat nás k případné dohodě. Vaňkovou jsem si z principu předběžné opatrnosti "progoogloval" a jako otec, který se již přes půl roku snaží s matkou, se kterou se rozešel, neúspěšně dohodnout na způsobu společné péče o nezletilé děti jsem na jednání v dobré víře kývl a zúčastnil se ho.

Vše bylo domluveno tak, že OSPOD má ten den nějaký workshop, kterého se zúčastní i Vaňková a po něm v sídle OSPOD proběhne úvodní mediace a domluví se další postup. K mému překvapení se jednání zúčastnily dvě "mediátorky" Vaňková + jakási JUDr. Lenka Pavlová, PhD. + já s matkou (později jsem se od pracovnic OSPOD dozvěděl, že i pro ně byla účast Pavlové překvapením, prostě jim řekla, jestli by tam nemohla jít také a že je s Vaňkovou domluvena). Bohužel jsem měl důvěru v OSPOD, že jednáme s kompetentními a nestrannými osobami. Hluboce jsem se mýlil!

Celé jednání vedla, usměrňovala (podle mne manipulovala) Pavlová. Vaňková řekla asi čtyři věty na uvítanou a celou dobu nepromluvila ani slovo, až úplně na konci pár větami vlezla, z prominutím, do řiti Pavlové. Již na začátku nám Pavlová oznámila, že jsou v časovém skluzu (mají ještě další mediaci na jiném místě) a mají na jednání pouze hodinu. Potom vše začalo, otázky kladla pouze Pavlová, také mě většinou přerušovala a nenechala domluvit či reagovat na matčina subjektivní a dle mého názoru nepravdivá a překroucená tvrzení.

 

Úvodní "mediace" ve zkratce:

Matka dostane prostor pro vyjádření svých emocí, nesmyslů a polopravd - aby mohla být zakrátko velebena za to, že vše bojkotuje a má silné ženské, mateřské a oprávněné emoce. Porodila přece otci dvě krásné a zdravé děti a ten bídák si toho vůbec nevážil a nedal jí najevo, jak ji miluje.

Otec dostane především velký prostor popsat majetkové poměry partnerů (protože i majetkové vypořádání je zdrojem konfliktů) - aby mohl být zakrátko usvědčen z toho, že nemá cit, emoce, všechno má vykalkulováno a řeší pouze peníze a mamon. Otec se k tvrzením matky vůbec nemůže vyjádřit nebo je hned v zárodku přerušen, případně zavalen balastem od Pavlové, která vše umně přehodí na jinou kolej. Vše je urychlováno (máme přece málo času) a řízeno Pavlovou.

Pavlová exceluje a po sotva čtyřiceti minutách začne dle vlastních slov "věštit" o příčinách našeho rozchodu a konfliktů, případně, jestli chceme, nám může "zavěštit" jak vše dopadne. Potom na otce vylije kýbl studené vody s ledem (opět doslovná citace). Otec k matce nemá a neměl žádný vztah, nevytvořil s ní RODINU (nevzal si ji za ženu), nevytvořil jí a jejím dětem DOMOV. Rodina otce je špatná, určitě nemá základní návyky, neměl se to kde naučit, on vůbec neví, o čem tady hovoříme, nerozumí tomu.

Matka je plně v právu, když s otcem o vše bojuje, nespolupracuje a poštvává děti proti otci - vlastně za to nemůže, protože je z toho všeho výše zmíněného plná oprávněných emocí a nikdo se jí nemůže divit. Možná to není úplně správné, ale jako matka, která děti porodila na to má plné právo a je to plně pochopitelné. Pane, dokud si ji jako otec jejích dětí nezačnete vážit a ctít ji, bude s vámi o vše bojovat a rvát se - a to je správné a pochopitelné! Až opět navážete partnerství (alespoň v lidské rovině) může s vámi matka možná spolupracovat na řešení vašich konfliktů.

 

Perličky z úst Pavlové:

- písmo svaté říká, že si sebou neseme křivdy našich životů až šest generací, já (vědma Pavlová) říkám, že určitě čtyři generace - ve vaší (pozn. mojí) rodině se určitě něco muselo stát a vy si to nesete sebou, myslete na vaše děti a nedělejte jim to samé nebo to budou chudáci

- soudy dnes o péči o nezletilé děti rozhodují strašně rovnoprávně, vůbec nevědí co je to zájem dítěte - neberou ho v potaz, nerozhodují v jeho zájmu

- o střídavé péči: děti pořád pendlují mezi rodiči, nemají domov, nejhorší je, když už si otec najde novou ženu - víte, co se stane, když se dítě po týdnu u takového otce vrátí zpět ke své matce, která ho porodila? To dítě vlastní matce SMRDÍ, ZAVRHNE HO! (v tu dobu už jsem na vše rezignoval, hrál submisivního tatínka a poslouchal, co všechno z té vědmy vyleze, ale přece jenom jsem se ozval, že s ní v této věci zásadně nesouhlasím!) Pavlová už byla pěkně rozjetá a říká, to sice nemusíte, ale je to naprosto přirozené, to je jako ve zvířecí říši! S tím nic neuděláte, to jsou instinkty, tak to je a je to tak správné, matka zavrhne vlastní dítě, protože jí SMRDÍ. A víte čím? Tou další ženou!

- maminko, teď ho nechte být, nic s ním neřešte, vůbec to nechápe a nerozumí tomu, musí přemýšlet a vzpamatovat se z toho, je to pro něj hrozné, co tady dneska slyšel, dle našich zkušeností vám doporučujeme nechat ho měsíc být...

 

Zhodnocení Vaňkové:

Výborně paní doktorko, to je snad rekord! Ani ne za hodinku a vše máte vyřešené! To, co by mně trvalo asi pět jednání - než bych došla ke stejnému výsledku - jste Vy zvládla za necelou hodinu. Gratuluji paní kolegyně.

Závěr a cíl manipulace:

Matku tímhle představením plně uspokojit, aby věděla, že to, co dělá (bojkot, ovlivňování dětí proti otci, chce svěření dětí do své výhradní péče) je správné, přirozené a že emocemi a porodem našich dětí může ospravedlnit všechno co dělá a dělat bude.

Otci snížit sebevědomí, vzbudit v něm pocit viny, že může za vše. Hlavně by se neměl snažit získat děti do střídavé péče, je to nepřirozené a stejně půjdou s jejich matkou. Měl by se vrátit k matce, odprosit ji, omluvit se nebo odejít, zanechat matce její děti (ty přece zásadně patří matce, která je porodila) a nejspíš celý majetek. Nedej bože, aby si našel novou partnerku.

Při rozloučení nám byly samozřejmě rozdány vizitky obou ředitelek a byla nabídnuta další spolupráce, ovšem již sólo, každý zvlášť - za těch dvanáct let je mezi vámi tolik hnoje a hnusu, že to ten druhý nemusí poslouchat a být u toho (povídá Pavlová) = prostě "mediace" po křtinsku... hezky vymývat mozečky, manipulovat a plnit pokladničku téhle povedené partičky. S nadsázkou říkám, že jsem se zúčastnil „manipulativní rychlobrainstormingové workshopové psychoanalýzy“.

Chtěl bych ostatní otce v podobné situaci varovat před podobnými manipulačními rádoby mediacemi a následnými návštěvami akcí pořádanými pod hlavičkou Evropského institutu pro smír, mediaci a rozhodčí řízení, o.p.s. nebo vedenými dvojicí Pavlová, Vaňková! Smutné je, že tato jednání s kmotrou Pavlovou zprostředkovávají pracovnice OSPOD, přičemž nejsou schopné nebo ochotné si o téhle osobě zjistit základní informace dostupné na netu. Myslím, že slabší jedinci, vystresovaní každodenním bojem s matkou o péči o jejich nezletilé děti, se můžou lehce stát objetí manipulací ze strany téhle povedené skupiny vedené kmotrou Pavlovou. V lepším případě vyhazovat zbytečně peníze za seance ve Křtinách, případně na jiných místech. Nebo si nechat vnutit názor, že všechno je jejich vina a dítě patří automaticky jejich matce, protože střídavá výchova je zlo a nesmysl. Nechci ani domýšlet, co se stane, když se na tuhle skupinu nakontaktuje matka, která otci, který dosud řádně pečoval o výchovu svého dítěte, po rozchodu a před soudním řízením úmyslně upírá širší a samostatné kontakty s dítětem nebo dítě "unese" do nové domácnosti.

Zároveň bych se, pane Fialo, rád zeptal, jestli jste při činnosti v rámci Vašeho sdružení v poslední době nenarazili na obdobné případy manipulace a zdánlivé mediace ze strany kmotry Pavlové, JUDr. Vaňkové a lidí z okruhu Evropského institutu pro smír, mediaci a rozhodčí řízení, o.p.s.

Jelikož mě v nejbližší době čeká soudní řízení o svěření našich nezletilých dětí do péče matky vs. střídavé péče, musím se připravit i na variantu, že se matka nechá zastupovat nebo si "radit" lidmi z okolí kmotry Pavlové. Vzhledem k veřejně dostupným materiálům, které jsem si o nich zatím prostudoval na netu i vzhledem k osobní zkušenosti s touto paní a s přihlédnutím ke zkušenostem s mojí bývalou partnerkou z toho mám docela obavu...

Jestli jste dočetl až sem, jistě pochopíte, že jsem si účastí na téhle šaškárně za aktivní spoluúčasti OSPOD udělal medvědí službu.

Děkuji za Váš čas a přeji Vám i Vašemu sdružení trpělivost a sílu při boji s lidskou blbostí a demagogií.

Poněkud zoufalý otec M.

 

__________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.