Kájínkův rejstřík - a troglodyt z Hradu

Kdo si přečte následující článek

 

http://www.novinky.cz/krimi/394986-nikomu-jsem-ruce-a-nohy-nelamal-popira-kajinek-zemanova-slova.html

a zná navíc české policajty a justici, je mu jasné daleko víc, než by se na první pohled mohlo zdát.

 

Především je mu jasné, že policajti museli mít na Kájínka dlouhodobě neskutečný vztek. Komu jinému se kdy povedlo sebrat jim při zatýkání pistoli a ještě i odjet jejich autem ?

Škoda, že ve filmu o Kájínkovi nezrekonstruovali právě tuhle scénu, ta by rozhodně stála za to. Rozhodně víc než oslavné tirády na jinak bezcennou právničku Slámovou.

Je skoro s podivem, že - ač se o Kájínkovi mluví skoro denně - ještě nikdo nikdy neukázal jeho tolik diskutovaný trestní rejstřík, až on sám. Proč asi ?

Znáte-li policajty - a podobné složky státního aparátu, včetně justice, samozřejmě - dobře víte jednak co je to převážně za burany, s čímž je spojena i další typicky buranská vlastnost - totiž mstivost až za hrob, zejména pokud jde o jejich zesměšnění či znemožnění.

A že zrovna já bych o tom mohl něco napsat !

Vzpomeňme, když jsem justiční stráži na Praze 1 sebral obušek. Ani jsem s ním nikoho nepřetáhnul, ale mohli se vzteknout - a původně posuzovaný přestupek byl - po odvysílání v TV a množství nadšených ohlasů - najednou třemi trestnými činy.

Zlomený prst - to nám také něco říká, že ?!!

Ten zase údajně měl justiční strážce Jeřábek z Míčánek. Sice na něj přišel až 3 dny po událostech, policajtům po konfliktu nic nehlásil, ač se na to výslovně ptali, ale protože bylo třeba mě udržet ve vazbě - tak najednou z běžné strkanice, nezakládající ani podstatu přestupku, bylo napadení veřejného činitele s ublížením na zdraví.

Ještě že znalec u soudu pravdivě popsal, jak takové zranění probíhá : Totiž že je hrozně bolestivé a že je zcela vyloučeno, aby někdo, kdo ho právě utrpěl, stál se založenými rukama a vesele se usmíval.

Když jsme se ptali, jak lze dokázat, že rentgenové snímky, které měly zranění dokazovat, jsou vůbec poškozeného - tak následovalo hluboké mlčení - protože to dokázat nijak nešlo.

Když se ukázalo, že bude lze -a snadno - prokázat, že se jedná o typické křivé obvinění, že Jeřábek buďto dané zranění neutrpěl vůbec, anebo rozhodně někde jinde, ale ne v souvislosti s konfliktem na Mičánkách, tak - jak je u naší justice obvyklé, když je přistižena při činu - přestalo se o tom jednoduše mluvit.

Obvinění z ublížení na zdraví bylo v tichosti staženo (no, tak se to holt nepovedlo, no - a co, že ?!!) a byl jsem následně odsouzen "jen" za napadení veřejného činitele.

Dlužno dodat, že TA SAMÁ SITUACE se jenom u mých konfliktů s justiční  stráží STALA UŽ PODRUHÉ, poprvé to bylo v r. 2006 - úplně totéž. Údajné zranění justičního strážce - které poté, co mě z vazby propustil prezident Klaus - najednou záhadně přestalo existovat a přestalo se řešit.

Napadení si ti hajzlové - přímo přede mnou - domlouvali i když naposledy přepadli oni mě, totiž u mě doma, 31. března 2015, kdy jsem to slyšel na vlastní uši.

Jinými slovy - to ty svině to DĚLAJÍ NAPROSTO BĚŽNĚ a VE 100% PŘÍPADŮ, zejména pokud mají vztek.

Tedy to, že si vymýšlí neexistující zranění a napadení.

A vztek, ten mají po prohraném konfliktu nebo po veřejné ostudě vždycky. A časem nijak neupadá na intenzitě, naopak se posiluje, jako u pravých buranů.

Dodnes není jasné - a justice se tím prostě odmítla zabývat - co se s těmi dvěma "zraněními" stalo a proč mě za ně tedy taky neodsoudili, když jsem je údajně spáchal - a když nespáchal, tak proč nebyli oznamovatelé obviněni z křivého obvinění.

Ale - to poslední vlastně jasné je, že ?

Kdo si přičte Kájínkův trestní rejstřík, má o setsakra důvod víc být přesvědčen, že ty dvě vraždy nespáchal a že je na něho hodili proto, že se jim k tomu nesmírně hodil. Prostě - ze msty. Která se ještě spojila s výjimečně vhodnou účelovostí, kdy potřebovali zakrýt skutečné pachatele, kterými nejspíš byli sami policajti.

To tedy pokud jde o Kajínkův trestní rejstřík a jeho vypovídací hodnotu.

A pokud jde o toho blba z Hradu ?

Každý aspoň vidí, co za vypovídací hodnotu asi mají jeho "informace" a jak je schopen si byť i jen přečíst tak jednoduchý dokument jakým je trestní rejstřík, nota bene se čtyřmi (!!!) záznamy.

Připomeňme, že jich vězňové mívají nad pět, i nad deset zcela běžně - ten "smrtelně nemocný", co ho Zeman pustil, spáchal osmatřicet podvodů za 3 roky - což asi podle téhož burana "hustě popsaný rejstřík" není.

Kdo chce ještě jaký důkaz o tom, jaký bezbřehý demagog, lhář a stupidní manipulátor na Hradě sedí ?

Stupidní hlavně proto, že opravdu jen stupidní dav se jím může nechat ovlivnit.

Po přečtení Kájínkova trestního rejstříku bych - i bez revize procesu - považoval jeho nevinu ve věci dvou vražd, za něž dostal doživotí, za prakticky jistou.

A jestliže soudy mohou posílat své oběti do kriminálů i za vraždy "na základě uzavřeného okruhu nepřímých důkazů", proč bychom my - na základě téhož uzavřeného kruhu nepřímých důkazů - nemohli prohlásit, že Kájínek vraždy nespáchal ?!!

Nevina se totiž prokazuje vždycky hůř, než vina.

____________________

 Vybíráme :

 

Podle kopie ze zmíněného výpisu vyžádaného samotným Kajínkem se tento rodák z Chrudimi sice dopustil v minulosti kromě krádeží, porušování domovní svobody či nedovoleného ozbrojování i loupeže. Ale v dané věci šlo o to, že během útěku sebral policejní hlídce pistoli a s ní v ruce následně odcizil s dalším mužem příslušníkům i jejich služební auto. Za to pak v roce 1991 dostal už jako recidivista jedenáctiletý trest

 

Jeden zlomený malíček

 

V dokumentu jsou přitom uvedeny celkem čtyři tresty, které vězeň z Mírova v minulosti dostal. Už v roce 1982 ho soud v Chrudimi potrestal ročním vězením za rozkrádání socialistického majetku a krádeže.

 

O tři roky později si Kajínek vysloužil u soudu v Praze 10 už sedmiletý trest, a to opět za krádeže, navíc i porušování domovní svobody, nedovolené ozbrojování, útok na veřejného činitele a podplácení.

 

„Utíkal tehdy z bytu, kam se sjížděli policisté, jeden z nich mu pak někde v tom domě držel pistoli u hlavy, tak se pokoušel dál utéct. Jenže dole se ho další policista snažil zadržet a nasadit mu pouta. Tomu se Jirka bránil a během toho zatýkání si ten policista vlastní nešikovností zlomil malíček,“ přiblížila Kajínkův úterní popis události jeho přítelkyně.

____________________

 

____________________

Detail z budoucí tiskové konference :

 

http://ateo.cz/i/7378/

_____________________

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-17 11:19
Slon v porcelánu, kozel zahradníkem a buran z buranova - to všechno je náš rusofilní troglodyt :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-17 11:44
kájínek :

Je z blízkého okolí, Práchovice, Třemošnice. Je zajímavé, jak lidi z této lokality dopadají, viz. Jan Šafránek z Hlinska. V úterý jsme byli na pivu spartou z práce v opět otevřené restauraci u Guláška v Chrudimi / u kruhového objezdu na Slatiňany směr Žďár nad Sázavou. Když jsem odcházel, všimnul jsem si osamoceného štamgasta u jednoho stolu, bývalého advokáta, který kdysi zastupoval Jana Šafránka a dopustil jeho odsouzení. Dnes je to soudce KS Hradec Králové v Pardubicích, JUDr. Pavel Pelák. Něco jako Kytner, sám a lemtá pivo.
Ke článku jsem dal pochopilně příspěvek s odkazem na K213 Příběhy. Je to sledovaností vidět.
Právě kdysi jsem byl na Václaváku na manifestaci za Jiřího Kajínka, dozvěděl jsem se to ten den z novin, vzal si propustku a jel do Práchovic, odkud byl vypraven autobus, mluvil jsem osobně s jeho sestrou.
Jsou to hovada, nepřiznají si chybu, jsou kryti MSp, vnitrem, prostě všemi.
V mém případě úplně změnili po mých stížnostech i místo ohledání činu, které provedli k mému vykonstruovanému obvinění až za týden.
Mimo jiné moje bývalá dělá správce městské zeleně, takže to nebyl problém.
J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-17 12:38
Soud pravomocně osvobodil majitele growshopů, ti teď chtějí po policii omluvu i peníze

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Tom 2016-02-17 14:51
Státní zástupce odmítl poslat do vazby osmačtyřicetiletého Zdeňka Pfeifera z Mostu, který vědomě šířil HIV a nakazil jím mimo jiné i nezletilého chlapce. Ačkoli se podle nadřízených nerozhodl „zcela správně“ a případ si raději převzali do vlastních rukou, trestu unikne. Podmínky pro podání kárné žaloby prý nebyly splněny. Kauza ale poslouží jako „varování“ pro jiné žalobce.
Zdroj: lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-17 16:30
Vůbec nejlepším varováním pro jiné žalobce je viditelně rozbitá huba. To si pamatují všichni rozhodně nejlíp.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-18 11:15
Kajinek je "zlodej gentleman", ale zadny (na dozivoti odsouzeny) vrah!
On by ovcakovi mozna ukradl ovci, ale pak by mel problem ji zabit.
Toto by si mel Zeman s Ovcackem uvedomit a okamzite ho nechat propustit!!!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-18 15:29
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-19 18:52
Když dva dělají totéž. Někdo za balík, druhý za hubičku.

tn.nova.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-19 21:07
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-19 21:08
Kájínek bude propuštěn až v roce 2018, kdy bude vyhlášená amina u příležitosti vzniknutí ČSR. Snad se do tý doby v tom kapitalistickým žaláři nezblázní. O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-02-19 21:16
novinky.cz/.../...

Hlavně pomohlo to, že je přestal někdo vykrádat.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.