Civilizace státu je možná jen proti jeho degangsterizaci

A ani u nás tomu nebude jinak. A dokud se tak nestane, nemá tahle země v civilizovaném společenství co pohledávat.

 

 Slovenský parlament si nejprve odhlasoval, a poté i vydal ve sbírce zákonů zákon, rušící Mečiarovu amnestii - pro gangstery. Ta byla účelově vymyšlena a vyhlášena právě a jenom proto, aby pachatelé únosu presidentova syna zůstali nepotrestáni.

Proč ? Protože samozřejmě jen plnili "něčí" rozkazy - a vyšetřování by nesporně ukázalo, čí...

Právní stát nemůže za sebou nechávat gangsterskou minulost.

Chce-li být za právní stát považován, nebo chce-li se aspoň vydat touto - řekněme - civilizovanou - cestou, musí se bezesporu vypořádat nejprve se svou vlastní minulostí - a zvláště, je-li to minulost tak nedávná jako byl únos syna slovenského prezidenta do Rakouska.

Zbývá jen dodat, že ani ČR samozřejmě nečeká jiná cesta a čím dříve ji nastoupí, tím lépe.

Přičemž v případě ČR se nejedná o žádnou minulost, ale současnost, a velice žhavou...

 

_________________

Únos Michala Kováče mladšího je možné hned vyšetřovat ...

_________________

_________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-10 13:51
Vypadá to, že se vyšetřování úspěšně rozbíhá ... :-)

Po celom Slovensku sú nahlásené bomby na úradoch a súdoch

hnonline.sk/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-10 14:05
V souvislosti se žalobou prince Sáního o náhradu škody za nezákonnou vazbu odvysílala ČT v Událostech zpravodajství o tom, jak prý není jednoduché dostat odškodnění od státu, a to ani tehdy, když je protiprávní trestní stíhání zcela evidentní.
Jsme rádi, že jste si toho všimli - a věříme, že smyslem reportáže nebylo odradit potenciální zájemce z řad poškozených justicí, aby se domáhali svých práv.
Je hezké, že si i ČT konečně všimla, že OS pro Prahu 2, kde se tyto žaloby skoro výhradně odehrávají, všechny un bloc bezdůvodně zamítá, jen to fičí...
Současně ale reportáž přiznala, že poškození z řad poslanců ani k soudu nemuseli - a dostali rovnou každý po půl milionu, třetí z nich dokonce milionu tři čtvrtě - za nějaké tři týdny vazby !!!
Vezmeme-li tyto údaje jako bernou minci, musel bych já za více jak desetileté pronásledování a více než roční věznění dostat odškodné v řádu desítek milionů...
Není nad rovnost před zákonem, i v praxi !!

A TOHLE je právě přesně to, co činí stát státem gangsterským. Naprosto nejasná - a zcela neprůhledná - pravidla - někomu ano, někomu víc, jinému vůbec nic - za jinak těchže okolností - to je naprostý právní rozvrat, kolaps a džungle.
A za tohle všechno nese dnes už jen Pejsáček plnou odpovědnost a jeho retardované hnutí ANO jakbysmet.
Je na voličích, aby mu to spočítali při volbách.
Protože ne-li, pak to po volbách bude vypadat už jenom tak, že si do vazby, případně do vězení strčí kterýkoliv soudce naprosto kohokoliv na libovolně dlouhou dobu, pak - až se mu zamane, resp. až usoudí, že ho dostatečně vydusil - tak ho zase pustí - a stát se oběti vysměje do obličeje, jak se slušněji říká...
Takový stát nemá s civilizací nic společného, s právem rovněž ne, s právním státem už vůbec.
Jo - a symbolická poznámka na závěr : Mezi Headlines Událostí tuhle - jedinou - událost už vůbec nenajdete !! To tak, aby z ní ještě někdo vyvozoval závěry - když už to cenzuře ulítlo a nevyškrtla to včas !!! :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-10 14:56
Podnikatelům pomůže PES. Rodí se systém, který je provede nepřehlednými zákony

zpravy.aktualne.cz/.../...
________________

Věřím, že příručka bude doprovozena také patřičným počtem vycvičených body-guardů, kteří podnikatele ochrání a provedou nástrahami vykonstruovaných trestních řízení - se kterými se dozajista setká... :-)

O to jistěji, oč bude úspěšnější a bohatší... :-?
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-10 16:07
Chces byt prezident gangsterskeho statu?
Musis byt Rasista!
Z.

blesk.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.