KS v Praze, plný "vysoce kvalifikovaných profesionálů"

 - asi jako všude jinde...   Pravda, v Praze to bývalo o něco málo lepší - ty časy jsou nenávratně pryč. Ne že by se ty ostatní soudy přiblížily na původní úroveň toho pražského - to pražský klesl na úroveň jinde obvyklou, pro slušného člověka naprosto nepřijatelnou...

 

 Je zcela děsivé zjištění, jací diletanti v justici obecně pracují - a rozhodují o životech ostatních. Ti, co to nepoznali, si to nedokáží ani přibližně představit - až to vyzkouší na vlastní kůži, jsou v šoku a nemohou tomu věřit - ale to už je samozřejmě pozdě...

 Do toho zapadá i čerstvá zpráva o tom, jak rozhodl NS ve věci Lukáše Nečesaného.

Člověk by čekal, že když už na NS sedí natolik inteligentní člověk (i když té inteligence není zapotřebí příliš, to - krom zainteresovaných soudců - vidí už i běžní novináři, že to Nečesaný nemohl udělat), že křivé rozsudky zrušil a prohlásil je za křivé - že bude natolik inteligentní i v tom, že pochopí, že když už 2x (!!) tytéž soudy nebyly schopny vyprodukovat nic lepšího než zcestné bláboly o Nečesaného vině, přičemž na podruhé se ještě tvářily velmi dotčeně, jak si někdo může dovolit jejich geniální rozhodnutí rušit, tak že nemá smysl jim to vracet potřetí - a že - může-li, jako že může - zprostí obžaloby Nečesaného Nejvyšší soud sám...

Současný stav, kdy to NS vrátil těmže soudům zase zpátky, svědčí o tom, že ekonomika celého řízení vůbec nikoho nezajímá - daňový poplatník tyhle "úlety" jistě rád zaplatí... a že soudci začali válčit mezi sebou, jiné vysvětlení to mít prostě nemůže.

Dotčený na NS to bude vracet dotčeným na KS a VS tak dlouho - až se obžalovaný buďto zblázní, nebo padne na infarkt, což teprve bude konec řízení... A stát, za tohle odpovědný (viz Pejsáčkovo ministerstvo) pak pokrčí rameny - a řekne, že nárok na náhradu škody nikdo samozřejmě nemá, protože se zase tolik nestalo - jsme přeci smrtelní lidé, každý musí umřít, někdo dřív, někdo později, někdo v kriminále, někdo na jachtě v Karibiku za ničím nezasloužené peníze - tak co kolem toho obsáhle diskutovat, že ?!!

První je potřeba si uvědomit, že jestliže 2x po sobě zrušil těmže soudcům Nejvyšší soud rozsudek v tak závažné kauze, JE TO DŮVOD  nejen PRO KÁRNÉ ŘÍZENÍ, ale už samozřejmě i  TRESTNÍ STÍHÁNÍ - soudců, pochopitelně !! Koho jiného, že ??

A jestliže prokazatelně nerespektovali závazné pokyny Nejvyššího soudu, ergo zneužili svého postavení k organizování zločinného spolčení vůči nevinné a hlavně zcela bezbranné oběti (neboť jaké má prostý občan šance se bránit téhle státní chásce, pokud se na něho domluví ??!!), tak je to zneužití pravomocí za těch nejvíce přitěžujících okolností - s tresty dozajista přes deset let.

A teprve až Lněnička, Vacek a spol. těch deset let také skutečně dostanou, tak od toho okamžiku se začne odvíjet zrod právního státu u nás.

V současnosti je to organizovaný teror několika málo, zjevně zavrženíhodných, jedinců vůči zbytku společnosti, ve srovnání se kterým jsou islamisté hotoví žabaři a břídilové a měli by se k nám na soudy jezdit denně učit.

 https://www.novinky.cz/krimi/435307-nejvyssi-soud-zrusil-rozsudek-nad-necesanym.html

A teď už pohled na KS v Praze, kde to není o nic lepší než ve vykřičeném Hradci :

 

 

___________

 

______________________

______________________

Usnesení NS o vrácení věci obž. Lukáše Nečesaného soudu do Hradce má 61 stran. Čtení na dlouhé zimní večery... Kolik muselo stát jen jeho vypracování, při platech soudců NS ??

Přitom podstata věci je tak jasná a jednoduchá, že je zřejmé, že v daném případě nemělo být trestní stíhání vůči tomuto "pachateli" vůbec zahajováno a nejpozději to měl zastavit hned napoprvé soud 1.stupně, když tu obžalobu dostal na stůl... Všechno ostatní byla šikana navíc.

Nevíte, proč by ji měli platit daňoví poplatníci ??

 

 

______________________

______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-18 13:13
Nečesaný, kdyby byl v Polsku.....

novinky.cz/.../...

Podle toho, co v reformě justice připravuje Polsko a vstoupí-li to toho 1. července v platnost,  by  ti, co zavřeli Nečesaného, minimálně svlékli talár.

Nicméně v zemích Západní Evropy jsou existující zákony nastaveny tak, že v případě zrušení špatných rozsudků vyššími soudními instancemi svlékají vinní soudci talár běžně...

Pokud ovšem nejsou ještě jiné trestné činy ...
 
Freeeurope :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-18 13:15
Nejvyšší soud zrušil rozsudek nad Lukášem Nečesaným

echo24.cz/.../...

Nečesaného zatím vězení nečeká. Případ se vrací ke krajskému soudu

denik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-18 13:17
Z diskuse :

Do té doby, než se člověk dostane do problému s Policií ČR a soudy, byť civilními, například kvůli tzv. "domácímu násilí", tak vůbec nemá tušení, v jakých doslova a do písmenech výkalech se obě výše jmenované instituce nachází.

Co za "lidi" tam vůbec pracuje.

To je doslova a do písmene neuvěřitelné.

hradec.idnes.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-18 13:18
Tzv. Protekční tarif... :-)

Neomezený tarif u T-Mobile za 54 korun? Jde to, když jste ministerstvo financí

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-18 18:02
novinky.cz/.../...
 
Všichni občané jsou si před zákonem rovni!  Bojkot T-Mobile! Určitě se ozvou i konkrenční operátoři.
Dnes už  i to internetové  v nejzapadlejším koutě země, pokud má minimální konektivitu,   je pořád ještě  schopno zajistit tok alespoňm 64 kbit/s, což umožní už velmi kvalitní hlasovou službu – takže nějaký firmware internetového telefonu na notebook, na smartphone, a voláme vesele i bez T-Mobilu....Z internetových telefonu dnes  např. Odorik.cz přijde na 59 haléřů minuta při volání na české mobily, 49 haléřů na pevné linky mezi  07.00 a 19.00 hod., mimo tuto špičku jen 25 haléřů. A pochopitelně noťák či smartphon si na  internet lze připojit třeba na Ohňové Zemi nebo na Aljašce... Podobně český mobil může volat na české číslo  internetového telefonu – na noťáku  připojeném i kdekoliv v zahraničí – za místní český tarif.  I u těch internetových operátorů v ČR je silná konkurence, takže dnes Odorik, zítra třeba Fayn, pozítří jiný...
 
Freeeurope    :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-18 13:20
Chudáci malí, ubozí ... Všechno sociální případy : :sad:

V městských bytech pro lidi v nouzi bydlí i soudci a žalobci

denikreferendum.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-18 14:08
Ping pong s Necesanym pokracuje!
NS rozhodl tak, ze nerozhodl:
NS dospěl k závěru, že důkazy jsou v rozporu se skutkovými zjištěními soudů. NS navíc rozhodl, aby krajský soud změnil senát, který o případu bude znovu rozhodovat, a to s ohledem na pochybení soudu.
(Novy senat bude zrejme muset rozhodovat v "plynove masce", aby vyloucil podvod statniho zastupce, zvany Pachova stopa).
Komunisticky justicni bordel tak dostava nove dejstvi.
Z.
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-18 14:10
Přísný dohled nad úředníky? Zatím jen na papíře, praxe kulhá

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-18 15:02
Cim vic se spolecnost vzdaluje od spravedlnosti, tim vic nenavidi ty, kteri ji pozaduji. :sad:
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-19 20:23
Před služebnou v pražských Holešovicích se zastřelil strážník

praha.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-19 20:23
Za předražené jezírko soudí úřednice z plzeňské radnice. Plnily jsme jen pokyny, hájí se

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.