Krást - past

Nepokradeš.  Sedmé z přikázání. A jeho stav v praxi. 

 

Aneb : Když pokradeš - tak budeš rychle a efektivně potrestán. Bez soudů, bez vyšetřování, bez spisů... 

Rychle - a tedy i levně. 

Z nahraného videa bych rád upozornil na dva důležité body

  • Narafičená taška vytrestá zloděje AŽ PŘI OTEVŘENÍ, čímž je předejíto tomu, aby náhodou nepotrestala i poctivého nálezce, který by ji chtěl v pořádku vrátit... 
  • Všimněte si dobře, KDO  krade. A hned budete mít poloviční vysvětlení podtextu rasové nenávisti, o níž je nám z USA často referováno (podobnost se zbarvenými občany v ČR čistě náhodná). 

 

 

_________________

_________________

Comments  

0 # nesoustredeny 2019-05-03 00:21
A určitě by bylo dobré přidat ještě třetí důležitý bod - a sice, že všechny tyto situace jsou nahrané. Viz komentáře k původnímu videu na YT: www.youtube.com/watch?v=MtIn5h_Azv4
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-05-03 06:45
Všimli jsme si. Kdyby nebyly nahrávány, asi by nevznikl tento záznam.
0 # nesoustredeny 2019-05-04 23:05
Aha, to jsme se zřejmě nepochopili. Tvůrci videa tyto lidi najali, aby hráli role zlodějů. A proč nechat hrát zloděje zejména afroameričany? Protože si toho lidé všimnou a upozorní na to v komentářích. Na to se nabalí další lidé a budou o tom diskutovat. Více komentářů = více zhlédnutí = více peněž z YT.
Nebo mi opravdu chcete tvrdit, že opravdový zloděj se chová tak, jak je zachyceno na záznamu? Nevšimne si minimálně dvou lidí co ho natáčí (zejména v čase 00:20), tašku zásadně otevírá na veřejném prostranství před zraky co nejvíce lidí a čeká na to, až se majitel vrátí?
Nikdo asi nebude popírat fakta ohledně podílu na páchané kriminalitě s ohledem na rasu (ostatně stačí se podívat na en.wikipedia.org/.../... ). Ale asi by bylo dobré na to upozornit jinak, že fake videem.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.