Přesně po roce další vládní skandál, a zase VV

Pokud někomu nesahá paměť tak daleko jako do loňského jara, dovolíme si připomenout, že právě v těchto skorých dubnových dnech se vláda Petra Nečase zatřásla velmi vážně poprvé, a to díky nejmenší vládní straně - Věci veřejné.

VV

Logo Věcí veřejných

 

Letos se to tedy - s pravidelností vracejících se vlaštovek - opakuje znovu.

Už před rokem si většina lidí myslela, že vláda skončí a budou volby. Vydržela to ještě další rok. Za jakou cenu? Za cenu další polarizace společnosti, dalšího narůstání chaosu, zmatku a vystupňování společenského napětí.

Když nic jiného, před rokem se ještě masově nedemonstrovalo. Letos už ano.

Pokud jde o VV - před těmi jsme varovali veřejnost, občany - voliče již při volbách v r. 2010. Zase - bohužel - tak zoufale správně. A to jsme znali jen Radka Johna, co to je za křiváka, a netušili, že pokud jde o podlost a křiváctví, budou mnohé rekordy překonány a mnohé laťky posunuty zjevně zvrácenou a mravně narušenou 27-letou slečnou, která plní bulvár už taky skoro rok. A nejen ten.

Co to asi je za stranu, která strpí takové lidi jako je Radek John, Kristýna Kočí či Vít Bárta ve svém čele?

Co to asi je za naivní ubožáky, kteří se na nikoho lepšího nevzmohou a unavují už přes rok veřejnost tím, jak nechutně válčí sami mezi sebou, i s ostatními stranami navzájem. Míra vnitrostranické řevnivosti ale u nich překonala i jinak značně vysoké laťky české politiky, které stanovily v minulosti jiné strany.

Stručně a jasně řečeno: Věci veřejné = mravní a morální pakáž.

A to chtěly tuhle zemi zachraňovat! Prý od korupce! Teď budeme rádi, když zemi zachráníme především od nich samých. Protože takovouhle skvadru byste neposbírali ani v kontejneru mezi bezdomovci.

Pokud jde o vládu jako takovou - ať táhne do háje, včera bylo pozdě, resp. neměla vůbec vzniknout, ani začínat, natož pak v tom ničem pokračovat.

Co také čekat od vlády, vzešlé z volebního podvodu, vládnoucí proti vůli naprosté většiny voličů a vedené takovým zakomplexovaným ubožákem a bezcharakterním přeběhlíkem jako je Petr Nečas?!

______________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.