Makepeacová z Nymburka

"vyšetřila" podvod při vyznačení právní moci. Očekávatelným způsobem : Nic se nestalo, nikdo nic nespáchal, nikdo mě nechtěl poškodit. Pak - jak to, že poškozen jsem ? 

A jak to, že u toho stáli dva právníci - a nikdo z nich "nevěděl", že bez vyřízení odvolání nemůže dokument nabýt právní moci ???  K čemu ty školy mají ? A zač stojí ?? 

Shrňme to : Za pár mailů, jejichž autor je dodnes nejasný a za pár dopisů - se mnou zabývají dnes už desítky policajtů. Na zhruba pěti místech. Zatímco jasný podvod s vyznačením právní moci, zřejmý na první pohled - nestačí ani na přestupek, protože "nikdo nepochybil, nic se nestalo". A blbost je údajně omluvitelná. 

Pokud tak ovšem někdo jedná i přes výzvu, aby toho rychle zanechal, že porušuje zákon - a stejně pokračuje - tak to už na blbost nelze svést. To už je cílené a vědomé protiprávní jednání, a to je u nás - alespoň oficiálně - trestné. 

Pokud ho někdo cíleně kryje, dopouští se trestné činnosti jakbysmet. 

Kdybych to samé udělal já - tedy že bych si svévolně vyznačil na úředním dokumentu falešnou právní moc a šel s ní něco vyřizovat - tak se vsadím, že budu v base natotata. A nejspíš dost na dlouho. 

Protože to spáchala pizda z MÚ, krytá tajemníkem - tak je najednou justice zcela benevolentní a jindy přísné zákony jdou naráz zcela stranou. 

Z textu možná zaujme ještě pár postřehů : "Krajský úřad samostatně vedl odvolací řízení" - chce asi říci, že si dovolil se nezeptat v Nymburce, kdy a jaké rozhodnutí smí vydat. 

 A pak ještě "úředníci oprávněně považovali předmětná rozhodnutí za pravomocná..." Oprávněně - když si předtím sami vyznačili doložku právní moci, že ? 

Asi jakobych někoho já zastřelil, s tím, že bych si současně na něj sám vydal zatykač - a tvrdil, že se dotyčný snažil uniknout a nerespektoval výstražnou střelbu. Takže byl zastřelen - jak jinak - naprosto "oprávněně". 

 

 

_______________

 

 

________

_______________________

_______________________

 

 

 

_____________

 

___________________________

___________________________

 

 Dement Friendly Area v Nymburce - článek o návštěvě tajemníka MÚ a právníka Malovce, St, 20.3. 2024 

 

MÚ NB : Dement Friendly Area, co (k213.cz)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________

___________________________

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-30 16:02
Na nemocné dítě peníze nebyly. Na ředitele jsou - a jaké !!

medium.seznam.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-30 16:03
Talárníci nemakaj od května
Tito kecalové z internetových diskuzí, s mozky vymytými režimní propagandou, jako je ona Pačesová, by potřebovali alespoň pár let strávit v exekucích a insolvenci a rychle by je ty neopodstatněné kecy přešly.

Prý jednou z novinek v projednávané novele insolvenčního zákona je, že soud bude zkoumat, zda-li byl maximálně využit tzv. vydělační potenciál žadatele (dlužníka) vzhledem k jeho vzdělání. Aneb, že by nám vysokoškolákům úřad práce z popudu soudu obstaral minimálně ředitelská místa, lol?!

Jinak si nenechte ujít Moravcovy otázky 5.5 od 12h, bude hlavní téma insolvence a 2 expertky - Malá (ANO), Richterová (Piráti). Jo, "show must go on".

LN

______________

To je bohužel ta tragedie, že o podstatných věcech diskutují vždycky ti, co o nich nic neví - a jsou jen povinně chytří....
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-30 16:04
Policajtům nevěřte, ani když jsou falešní...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-30 16:05
systém věznice
Vše stále více připomíná systém věznice. Sociální pracovník je již spíše bachař, vlastně se začínáme chránit už jen sami před klienty, kteří každý měsíc jsou více a více zoufalejší a pochopitelně i agresivnější.


blisty.cz/…tml

blisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-30 16:06
seznamzpravy.cz/.../...

_______________

Co nejdelší - ideálně nekonečná....
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-30 18:40
Nechceme, aby na nás dohlížela justiční vrchnost!“ Nová podoba kárného řízení rozděluje soudce

www.ceska-justice.cz/…ce/

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-30 18:45
Zastupování města advokátem
ÚS konstantně judikuje, že města a jejich úřady nesmí být zastupováni v řízení (včetně insolvenčního) advokátem, na to mají svůj aparát - vymáhací oddělení. Navíc přihlášení údajné pohledávky do insolvence není nijak právně složitý úkon, takže ho zvládne i právní laik. Takže právní outsourcing je zakázán.

Opět se tedy v případě zastupování MěÚ Nymburk advokátem Malovcem jedná o rozkrádání veřejných peněz, což ta fízlovská slepice má povinnost trestně stíhat. Přitom záměrné sabotování trestního oznámení ze strany policistky je rovněž trestné - viz platná právní úprava a konstantní judikatura.

Nakopejte těm kreténům prdele, slušně to v jejich případě říct nelze.

LN

_________________

Dělám, co se dá. A že se s nimi nedá mluvit slušně, o tom jsem se dávno přesvědčil. Tomu nerozumí a nikam to nevede.
Tady si ovšem slušně naběhli. Řekl bych, že Malovec teď proklíná okamžik, kdy tyhle "pohledávky" přejal. Nevymohl nic - a ještě vypadá jako kardinální vůl. A jen nymburské mafii vděčí za to, že ho trestně nestíhají. Ostatně, presentace jeho erudice to je jistě jako kráva, obávám se, že kdo viděl tu reportáž nebo čte tyhle články, asi od něj nebude chtít sepsat ani kupní smlouvu, natož zastoupit u soudu.
Nemá strkat čumák, kam nemá - a spojovat se s grázly. A tihle teda jsou, jak vyšití. A zjevně jim to ještě nikdo tak jasně neřek´. Dosud jim to procházelo a nikde nenarazili.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-30 19:00
Dobrý den,

V úterý 26. března 2024 jsem hovořil se zástupcem vedoucího obvodního oddělení PČR Nymburk npor. Tomášem Kůrkou, OEČ 271 686 , ( youtube.com/…ed) který přiznal že se příslušníci nymburské policie dopouští vůči mě nezákonného jednání. Uvedl, že už ani neví v kolika případech. Pan Kůrka zneužil toho, že se dlouho známe a pokusil se o "přátelské vydírání", když celé jednání vedl směrem, že by byl rád, kdyby se zastavila moje činnost namířená na usvědčení nymburské policie z nezákonných jednání a věnoval jsem se něčemu jinému. Útoky příslušníků nymburské policie označil jako několik ,,nešťastných událostí" a opakovaně řekl, že by byl rád, kdyby se veškeré věci z jejich strany (policie) a z mé strany zastavily, což ale podmiňoval tím, že se budu věnovat něčemu jinému a pak tedy by došlo k zastavení jejich útoků. Řekl, že nymburská policie už nechce řešit neustále pana Nováka "pro něco", tedy když tam není nějaký zákonný důvod. To "pro něco" tedy znamená pro nic a pan Kůrka přiznává, že nymburská policie neustále terorizuje moji osobu a to bez zákonného důvodu! Toto přiznání pana Tomáše Kůrky mám zaznamenané na velice kvalitním audiovizuálním záznamu, kde je vše jasně vidět a slyšet v dostatečné kvalitě. Kromě výše popsaného a doloženého mi pan Tomáš Kůrka nabízel, když jsme se potkali na sídlišti v Nymburce, že je nadřízený některých příslušníků, kteří figurují ve vykonstruovaném řízení KRPS-188174/TČ-2023-010771-MUL proti mě jako poškození, a že jim domluví, aby v zájmu zachování dobrého jména sboru (vědom si stále vršících se důkazů o nezákonných činnostech PČR ÚO Nymburk) stáhli svá trestní oznámení a výpovědi proti mě. Dále mi sdělil, že jej kontaktovala por. Ing. Tereza Mulačová z Mladé Boleslavi a že je to její iniciativa. Buď přistoupím na podmínky dohody, anebo proti mě zvolí nejtvrdší postup. Nevěděl jsem co tím má na mysli, dokud nezačala odmítat převzít nebo vracet dokonce i datové zprávy obsahující věci důležité pro řízení. Za to a další nezákonnosti, kterými zdeformovala a nezvratně zatížila řízení (za což byla zřejmě povýšena o dvě hodnosti z nadpraporčíka přes podporučíka rovnou na poručíka), jsem na ní podal trestní oznámení za trestný čin maření vyšetřování a nyní i spoluúčast na vydírání. Už tedy vím, jak vypadá ona pověstná "válka s fízly" na všech úrovních.

V Kolíně dne 30.04.2024

S pozdravem Daniel Novák

www.youtube.com/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-05-01 13:06
Klidně zveřejněte můj případ (prosím bez mého jména).

Přišel příkaz, proti kterému jsem podal odpor, i tak obratem došla výzva k úhradě, nebo, že bude exekuce. Podal jsem stížnost, že jaksi exekuovat nepravomocně přiznanou pohledávku nelze (dokonce ještě v částce vyšší, než bylo v příkazu).

I tak jsem se dozvěděl, že stížnost je nedůvodná a nikdo za nic nemůže.

Prý se nejdříve ihned po vydání rozhodnutí vyznačuje doložka právní moci (to by mě zajímalo, jak odhadnou datum doručení) a až když někdo podá odpor / odvolání, tak se prý doložka právní moci zpětně vymazává.

Pane inženýre, kdybych Vám toto vykládal bez podkladů, tak byste mi asi obtížně věřil, že?

KP
______________

To má jediné vysvětlení : Právo tady vykonává neskutečný hnůj, navíc naprosto bez dozoru.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-05-01 13:10
Také můžete zveřejnit :

Velké Meziříčí se vymýšlelo stovky, možná tisíce přestupků. Po mnoha měsících od údajného spáchání přestupku začalo posílat provozovatelům výzvy k úhradě, že překročili rychlost na části dálnice, kde byly stavební práce.

Avšak stavební práce tam již dávno nebyly, ale kdo by se třeba po roce bránil, a kdo by si na to vůbec vzpomněl, že?

Maximálně tak já. Správní orgán 1. stupně mé námitky ignoroval a rozhodl v můj neprospěch, odvolačka potvrdila, Ministerstvo dopravy odmítlo zahájit přezkum, že tomu nerozumím.

Soud jim to vysvětlil za 10 min - naštěstí (jen jsem si na těch 10 min počkal 2 roky).

KP

__________________

To chce si vést pořádně deník jízd. Kde jsem kdy byl. Jenže - kdo si ho vede, že ? A většina, pokud to není nějaká drastická čátka, tak to radši rychle zaplatí, aby měla klid. No - a když to jsou stovky plateb, i kdyby po tisícovce, tak to může být i pro město docela zajímavý příjem...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-05-01 13:17
Kterýkoliv případ otevře novinář, snadno shledá, že je i bez příslušného vzdělání a praxe daleko lepším vyšetřovatelem, než ti, co za to pobrali statisíce.
Už jenom proto, že novináře zajímá pravda, jak to skutečně bylo, ne odměny a povýšení - doslova za nic.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-05-01 13:19
Soudy stále vydávají rozsudky ve sporech kvůli epidemii Covid-19, většinu zamítají

(Jaké to překvapení, když žalovanými jsou výhradně státní orgány, že ?)


ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-05-01 13:21
Kolega Kul. bude mít soudný den :

3 moje soudy v jeden den

Moje soudy v jeden den, zrušení vyž. nedoručení rozsudku, a 2x šikanózní exe

16.05.2024 Městský soud Brno 22 P 118/2005 62/5.posch 08:30

16.05.2024 Okresní soud Brno-venkov 19 EXE 3391/2017 16, 2. patro 10:00

16.05.2024 Okresní soud Brno-venkov 19 EXE 3384/2017 16, 2. patro 13:00
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-05-01 13:25
Mr. Bates vs. Post Office :

www.csfd.cz/.../prehled

To musíte vidět.
_______________

Jeden z největších justičních omylů v britské právní historii, kdy byly stovky nevinných poštovních úřednic a úředníků neprávem obviněny z krádeží, podvodů a falešného účetnictví kvůli chybnému IT systému.

_____________________

Že to bylo v Británii, tak se všem omluvili a ještě o tom natočili film...

U nás by to skončilo takhle : Nikdo nepochybil, nic se nestalo. A - neotravujte. A jestli jo, však už se na každýho něco najde...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-05-08 12:23
O co se mají starat, to neumí vůbec :

Vrah byl v budově fakulty už hodinu před střelbou. Policistům to řekli studenti


www.echo24.cz/…san

echo24.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.