Mráz přichází z Kolína

 

Po zinscenovaném politickém procesu s předsedou občanského sdružení K 213 Ing. Fialou, o kterém jsme na těchto stránkách již rozsáhle referovali, se kolínská post - estébácká mafie zaměřila na likvidaci dalších občanských aktivistů, vystupujících proti katastrofálním poměrům v současné justici.

 

Br

Smrtící polibek komunismu - nechceme ho nyní již dále v podobě naší justice!

Jako další na řadu přišel nyní první mluvčí K 213, Ing. Jiří Štefek. Zdálo by se na první pohled, že jde snad o obyčejnou mstu za odhalení současných praktik i minulosti kolínského soudce Krumla, kterého Ing. Štefek pro jeho pochybnou komunistickou minulost i pro vedení zinscenovaných politických procesů v současnosti, v prosinci minulého roku vyzval otevřeným dopisem k rezignaci. Ale chyba lávky (jak se tak říká):

Kolínská policie, která začala vyšetřovat tzv. „šíření lživých informací“ o místním soudci Krumlovi, který mj. odmítl nedávno před veřejností popřít své působení v komunistické StB, se zajímá o celé K 213. Ale po pravdě řečeno, dělá to vlastně již několik let.

Připomeňme v této souvislosti, že již cca před třemi roky právě kriminálka z Kolína oslovila tehdejšího provozovatele a správce internetového serveru K 213 pana Herinka a nutila ho, aby jí vydal informace o všech autorech článků, přispěvatelů a dokonce i čtenářů. Výslovně např. žádala IP adresy lidí, kteří píší do diskuzí.

Tehdejší náš provozovatel serveru se policii vymluvil na nehodu systému a citlivé údaje raději zničil. Po čase provoz stránek stejně musel být kvůli tlaku kolínské policie na čas přerušen a provoz přesunut do zahraničí.

Není jistě bez zajímavosti, že nyní znovu právě policejní složky z Kolína, kde působí  - zdá se v klidu a bez řádných prověrek i estébák Kruml coby soudce, si předvolaly Ing. Štefka pod záminkou výše označeného vyšetřování a pokládaly mu v podstatě stejné otázky, jako kdysi Herinkovi.

Policajty nejvíce zajímaly informace typu kolik má K 213 členů, kde jsou jejich seznamy. Kolik lidí má redakční rada informačního serveru K 213, s kým spolupracuje, kdo vydává ve sdružení rozhodnutí apod.

Jak náš mluvčí na tyto pokusy, které nejsou bohužel ničím jiným, než Boha pustým útokem na svobodu slova v údajně svodné a demokratické ČR, odpověděl, dokladují připojené dokumenty:

stefek_kontra_kruml_01_i

stefek_kontra_kruml_02_i

Prostě a jasně: Co je vám do toho! Žijeme stále vůbec ještě ve skutečně svobodné zemi?!

 

Nicméně ukazuje se stále zřetelněji, že procesy proti našemu předsedovi v Kolíně nejsou náhodné a že rozhodně nejde o to umlčet jen našeho předsedu, ale v podstatě kohokoliv, kdo nepořádky a zločiny v našich současných státních institucích začne úspěšně odhalovat a veřejně dokumentovat.

Že nedávné účelové odsouzení předsedy K 213 Ing. Fialy má za cíl zastrašit všechny zodpovědné a nezávislé občanské aktivisty a skutečně nezávislé novináře, přiznal nakonec neopatrně i bolševický soudce Kruml ve svém zmanipulovaném rozsudku, který naše redakce připravuje ke zveřejnění.

______________________________

Zdravím,
je už vskutku nehorázné,co se v tomto komunisty a estébáky ovládaném ABSURDISTÁNU děje.Havel je zločinec a pevně věřím,že ho tak budou nazývat i učebnice dějepisu.Není jistě náhodné,že mu jeho neoprávněné restituce estébáci spravovali,a čile s nimi obchodoval.
A důsledky?Politické procesy proti všem oponentům současné zlovůle (post)komunistické,zločinné státní správy a justice ČR,jako v 50.letech.Systematické a soustavné útoky ohrožených na lidskou důstojnost obětí,jejich ekonomická,psychická a fyzická likvidace!!!
Z protokolu při výslechu Ing.Štefka mě zaujala pasáž o poučení a důsledcích z toho plynoucích.Já čelím trestným činům pomluvy,poškození cizích práv,podvodů,nadržování,

vydírání,pozměňování a falšování dokumentů zaměstnavatelem ONTEX,resortem MPSV a justicí ČR od října 2007!!!Přestože tyto trestné činy potvrdili i oba Veřejní ochránci práv a vyzvali kompetentní státní orgány k nápravě,komunistické a estébácké rodinné gangy a klany - doplněné o "absolventy" Západočeské "univerzity"- pokračují v teroru!!!
Tahle podvodnická a zlodějská pakáž po dobrém nepůjde,je nejvyšší čas se současné totalitě postavit,nebo může být opět na několik desetiletí temno a vše rozkradeno!!!
Josef Langhammer
__________________________________
Jiří,
je to výstižné.
Kdysi přicházel mráz z Kremlu, dnes od Krumla.
J.K.
__________________________________
V Kolíně je zjevně utajená estébácká buňka, stažená asi z Prahy. Aby nebyla daleko, a přitom nebyla v Praze na očích. Kolínský soud vypadá podle toho - větší idioty nenajdete snad ani v Nymburce.
__________________________________
Ten soud v Kolíně s jeho obsazením působí jak skanzen komunistického teroru. Bohužel ovšem stále aktivní a ne jako historická výstava pro návštěvníky. Děláte velmi potřebnou práci, že zveřejňujete poznaná soudní zvěrstva, pranýřujete jejich pachatele a když nekoná "státní moc", tak je odvoláváte.  Jsem moc zvědav, jak to nyní bude "státu" trvat dlouho u Krumla, než se alibisticky a se spožděním  připojí k vašemu rozhodnutí.  Buď stále obezřetný, tihle soudní zločinci jsou schopni  opravdu nevídané aktivity a podrazů, když jde o jejich postavení,  beztrestnost a peníze. Zde jim také rozhodnutí zpravidla netrvá až do 18-ti let dítěte, aby jim tak problém samovolně vyhasnul.

A
___________________________________
 

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.