Právničtí ubožáci - Kolja Kubíček a spol

Aniž bychom oplývali sympatiemi k lékařům z hnutí Děkujeme, odcházíme, musíme uznat, že to, co vymysleli někteří advokáti - asi aby se zalíbili mocenským strukturám, které jim pak masově budou přidělovat štědré státní zakázky - to už hraničí jednak s komunistickou totalitou (kterou v mnohém ostatně předčí), jednak s idiotismem nejvyššího stupně.

A kdo je v čele ? Ano, správně - Kolja Kubíček, se svou skvělou advokátkou,  nejslavnější koncipientkou, co nikdy nikoho neobhájila - agentkou Slámovou, smutně proslulou z opatrovnického sporu divadelníků na Praze 2. 

Měl bych pro ně jedno urgentní doporučení : Právní analfabeti, starejte se raději sami o sebe, o svou úroveň a úroveň vlastního vzdělání. Viděli jsme ji na nejednom soudě a je nám z ní na zvracení, protože to, co předvádíte, by zvládla lépe každá maturantka.

Svobodná volba povolání či pracovního místa byla i za komunistů vcelku samozřejmostí, a jestliže dneska by za to měl někdo dostat 16 let jako za vydírání, pak autor takové myšlenky sám patří pod zámek. A možná ne jenom pod jeden.

Více hledejte na :

http://zpravy.idnes.cz/pravnici-protestujici-lekari-porusuji-zakon-mohlo-by-jim-hrozit-az-16-let-1qw-/domaci.asp?c=A110113_142759_domaci_taj

____________________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.