PF 2011

Do nového roku 2011 přejeme celé zemi, aby se probudila ze svého těžkého, posttotalitního snu a snažila se o návrat ke kořenům a rodinným - funkčním - tradicím předchozích generací.

Přejeme jí, aby se občané snažili zbavit současné postkomunistické opatrovnické mafie, která jako chobotnice rdousí zdravý vývoj příštích generací, nemajíce žádné ospravedlnění ani v zákonech, ani v morálce, natož pak v tradicích této země.

Je to jen lidská spodina a zdeformovaná amorální pakáž, komu v tomto státě byla svěřena péče o rodinu, navíc pakáž, která nabyla pocitu nekontrolované absolutní moci a doživotní beztrestnosti za cokoliv.

Pomozte nám se této jedovaté chobotnice jednou provždy zbavit, aby už nemohla otravovat vzduch, ani životy příštích generací.

Nepatří do této země, její kultury,  ani do jejích tradic - a je zapotřebí jí to také nahlas a nekompromisně sdělit.

A trvat na tom.

Abychom takovéto snímky už v příštích letech vídat nemuseli.

 

Pf_navrh_4_int_verze

________________________________

Z ohlasů :

Propuštění pana Romana Sněhoty z vazby, kriminalizovaného policejně justiční mafií za to, že je otec,  mne potěšilo a přeji mu pevné zdraví, hodně sil do dalšího boje s policejně justiční opatrovnickou mafií v novém, doufám lepším roce.
Toto přeji Jiří i Tobě, Ing Jiřímu Štefkovi a všem členům  a sympatizantům  našeho sdružení K 213.
Případ pana Sněhoty sleduji na K 213 od počátku a nedávno jsem měl možnost si jej přečíst i na stránkách nezávislého aktivisty a publicisty Jana Šinágla, viz. příloha.


Kdy se konečně začne psát o zločinech policejně justiční mafie v oficiálních sdělovacích prostředcích?
/ Marně čekám, sobotní Mf Dnes jsem ještě neodhlásil/.

Chtěl bych upozornit čtenáře našich stránek na hlasovací anketu k dosavadnímu "kursu" K213.
O důstojný život své dcery jsem bojoval cca 15 let, nakonec mi policejně justiční mafie zabránila i v účasti na posledním rozloučení s ní po té, co žila dle mínění policejně justiční mafie za přisluhování tzv. soudních znalců v tom nejlepším možném výchovném prostředí, izolována od rušivého elementu, tedy otce.
Se státními orgány jsem jednal vždy slušně, tak jak jsem byl vychován rodiči a školou.
Dnes bohužel nevychová rodina a škola už vůbec ne!
S odstupem času  a výsledku vidím, k čemu mé slušné jednání bylo!

Soudní znalce mé kauzy si můžete najít na webových stránkách, jedná se o komunistického soudního znalce Doc.PhDr. Jana Laška CSc. údajně vedeného na seznamu stb pod krycím názvem Košťál / údajně vegeterián/ z Pedagogické fakulty Hradec Králové / po roce 198 mezi absolventy zvaná Rudá Fakulta/.
Zda má webové stránky soudní znalkyně s gestapáckým výrazem  PhDr. Jitka Tempírová nevím, taktéž nevím,zda mají své stránky soudní znalec MUDr. Vladimír Zdražil a jeho věrná přisluhovačka PhDr. Lenka Čermáková.
Ve fungujícím právním státě by všichni tito tzv. soudní znalci skončili právem v kriminále.
Ke komunistickému soudnímu znalci Laškovi bych ještě uvedl, že byl před cca 6 lety zbit svým studentem basseballovou pálkou v prostorách PF v Hradci Králové.
Student dle sdělovacích prostředků vykřikoval, že jde o pomstu za celou jeho rodinu.
Tento , tituly ověnčený"odborník", jak o něm píši dodnes s úctou ve všech sdělovacích prostředcích dodnes neví, z jakého popudu student jednal.
Nic se nevyšetřovalo, student skončil na psychiatrii, byl vyloučen ze studia na výše uvedené fakultě, později dostudoval VŠ jinde.
Případ se stal za působení JUDr. Renáty Vesecké na KSZ v Hradci Králové, o níž se nedávno objektivně vyjádřil současný senátor za okr. Rychnov nad Kněžnou JUDr. Miroslav Antl.


Za dobu 15 let jsem oslovil snad veškeré instituce a vysoce postavené a odpovědné osobnosti této země.
Výsledek všichni známe.

Jediný komu jsem snad nepsal byl ministr vnitra za ČSSD František Bublan s teologickým vzděláním.
Nepsal jsem mu proto, že odmítl v rozhovoru Mf Dnes těsně po svém nástupu do funkce odpovědět na položenou otázku k  zájemnému domlouvání policistů a státních zástupců.
Policista Pavlišta a státní zástupce Kytner je toho důkazem./ A nejen tito dva/.

Dalším věřícím, který na sebe upozornil v roce 1989 byl sametem nastrčený kněz Václav Malý.
Když hodnotil politickou situaci cca před pěti lety / sobotní Mf Dnes/, vyzvedával z politiků v čestnosti předsedu Senátu ČR Přemysla Sobotku, dnes člověka s ambicemi na prezidenta ČR!

Ač jsem byl pokřtěn, mám k duchovním výhrady, zvláště po křivém svědectví faráře Heblta v mé kauze.


Zdravím všechny aktivní členy K 213 a naše sympatizanty a vyzývám k hlasování pro další směr naší činnosti dle nejlepšího
svědomí.
Já osobně jsem poznal, že jednat  v této zemi slušně a fér je považováno za slabost!!

S pozdravem
nic nepřijde samo od sebe
Jiří Komárek

________________________________

K 213 a vsem jeho clenum preji nadejeplny Novy rok:-)

S pozdravem
Jan Šinágl
________________________________
Kdyz jsem si precetl dnesni a vcerejsi prispevky na webu, uvedomil jsem si, že se me to dotyka osobne - darky jsem dceram predat nemohl (Predani darku diteti), v byvalem bydlisti mi bydli s byvalkou ex-policajt (Otec spal ve sve bedne...), OSPOD na me vola policisty a snazi se zincenovat napadeni uredni osoby na urade, reditelka skoly lze a sprada se socialkou a dalsimi plany jak bojovat proti otci, soudkyne akceptovala navrh OSPODu na zakaz meho styku s detmi podany pred cca. 5 mesici, ktery drive tato soudkyne zamitla... je to nejake divne, protoze o dcery nikomu z vyse uvedenych prakticky nejde, ale vsichni se tim slovne a pisemne ohaneji. Ale dost reci, v pristim roce me ceka hodne mravenci prace, dalsiho sebevzdelavani, cteni i psani...

Takze verim, ze pristi rok bude lepsi, a kdyz ne ten pristi tak snad ten dalsi :-) . Jeste jednou vse nejlepsi do roku 2011.

S pozdravem,

PN
________________________________
Vidím, jak jsou Ti kluci, a tím myslím jak Tvé, tak mého, poškození. Co mě štve, že ti, co to způsobili, jsou zatím stále u moci. Včetně Bořka a Sváčka. Všimnul sis toho, jak východočeské soudy nechtějí informovat o členství v partaji? Já to odhaduji na 80 procent - a všichni předsedové soudů, včetně Bořka. Jeho otec byl snad velkým rudým na okrese Rychnov n.K.. Ovšem jak to ověřit?
Jirko, užij si poslební zbytky roku a přeji Ti v roce 2011 opravdu vše nejlepší a Sváčka v Bohnicích. Patří tam za svůj příspěvek právnímu státu :-))))
JK
________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.