Šílená psycholožka?

Podle feministického plátku jistá psycholožka prý zcela zešílela, když radí matkám: Vraťte syny otcům!! Nemáte na to!!

A za vzor jim dává starořeckou Spartu, kde syny matkám povinně odebírali.

Staří Řekové zjevně věděli, proč. Pokřivená, zdrogovaná a ve dvaceti životem unavená generace synů, vychovaných rozvedenými matkami, je toho jednoznačným důkazem - a současně i důrazným varováním, jak se nevyplácí přehlížet starověké a tisíciletími vyzkoušené evropské zvyklosti.


Více už na :

http://zena.centrum.cz/sex-vztahy/laska-a-vztahy/2009/7/14/clanky/vratte-syny-otcum/

_______________________________

Psychologie trochu jinak

Vraťte syny otcům!

Původně to byla hodná, laskavá a chápající terapeutka. Mužům radila, jak lépe porozumět něžnému pohlaví. Ženám, jak se obrnit trpělivostí. Všem, jak objímat stromy a zdravit svět ráno svěžím úsměvem.

Pak se něco stalo. Záření z kosmu? Kopačky od milovaného? Nebo prostě prozřela? Nikdo neví. Jedno je však jisté: PhDr. Vlasta S. zešílela. A teď radí postupy netolerantní, plné jedu a nenávistné. Ale fungující. Jste zoufalá matka, kterou čeká soud o syna s exmanželem? Porodila jste dítě, tvrdla s ním doma na mateřské, vařila mu pitomé zeleninové blafy, přebalovala pokaděné plínky? Vzdala jste kvůli mateřství rozjetou kariéru? Raději nečtěte dál!

Láska nestačí

Muži totiž nemohou za to, že nerodí! Kdyby měli volbu, určitě by se do těhotenství nehrnuli, leč nemají. To ovšem nesnižuje jejich nárok na výchovu vlastních dětí ani jejich nepostradatelnost při ní. Dítě je závislé převážně na matce jen do puberty. Ať se vám to líbí, nebo ne, v případě synů pak přebírá hlavní roli otec. Dvanáctiletému klukovi dokáže dát táta prostě daleko víc.

Nic na tom nemění fakt, že váš „nebožtík“ cítí před pračkou stejnou pověrečnou hrůzu jako pohané před křesťanským křížem! Že naprosto netuší, kde má kluk ponožky. Že by se ztratil ve vašem společném bytě rychleji než v katakombách pod Paříží, kdyby měl najít synův očkovací průkaz. Tyhle vaše „znalosti“ jsou prostě málo! Dospívající kluk potřebuje zkušeného parťáka svého pohlaví, který mu bude vzorem. Chlapa, co ho naučí fandit na fotbale. Koukat po holkách. Poprat se za svou věc. Nebrečet na rozbitým nosem. Ne nadarmo syny ve Spartě matkám odebírali!

_______________________________________

p { margin-bottom: 0.21cm; }

Žena.centrum.cz a článek „Vraťte syny otcum“ je evidentne reakce na množstvi odborných prispevku ÚMS – HPR a Klubu zien a matiek. Naše pŕispevky do zena.cz kritizují psychopatologicke články v žene.cz a žene.sk. Byli jsme zvědaví, která stránka konečne napíše i pravdu. Podle očekávání – byla to žena.c. Pani psycholožka tedy nezešílela, ale vymanila se ze šíleného bludu, že „děti patří mamince, protože i tele patří kravičce“. Děkujeme ženě.cz za alespoň částečný obrat směrem k pravdě a k zdraví dětí.

 

Ing. Lubomír Balvín

Únia mužov Slovenska – Hnutie pre rodiny

_____________________________________

V prílohe Vám posielame reakciu na článok v žena.cz, v ktorom sú zverejnené šokujúco pravdivé poznatky psychologičky. Ale aby sme sa neradovali predčasne! Máme 20 ročné skúsenosti s mienkotvornými médiami. Máme poznatky o ich manipulácii s vedomím ľudí.

Súčasné mozog vyplachujúce média často používajú taktiku, že zverejnia pravdu na nalákanie cieľovej skupiny k čítaniu, pozeraniu či počúvaniu. Po tom, keď si cieľová skupina navykne na ich médium, začnú postupné vyplachovanie pravdy a vplachovanie demagógie. Taká je pravda!

S pozdravom

Marcela Vetráková

Predsedníčka Klubu žien a matiek pri ÚMS

Ing. Lubomír Balvín

_______________________________


Dalo by se také doplnit, že dítě není vždy závislé více na matce, jak na otci. Je to individuální, protože každá matka není stejná. Řada matek si neskrývaně děti pořídí pro sociální dávky ( skrývaně jen před sociálkou , atp.) a výživné, které pak končí na bezpracný komfort matek, děti si to užijí jen z malé části.

Sugestivní budování závislosti matky využívají nejen na děti, ale i na partnera. Myslí si, že v tom budování závislosti uspěly a pak to tak nepravdivě prezentují sociálkám a psychologům, kteří si to zaznamenají do svých zmatečných průzkumů. Jedná se vesměs o hysterické pochody v jejich mysli a somatických stavech.

Od dvanácti let s tátou ? Trochu zastaralé průzkumy, ne? Oddělte malé děti od úplně všech tátů i v rodinách , kde rodiče žijí spolu - a uvidíte tu katastrofu, kde dojde k takovým nenapravitelným škodám v celé společnosti , že se z toho už nevyhrabe nikdo. Dítě má přirozeně oba rodiče od narození, ne až v pubertě. To je třeba státem zajistit.

Muži mají přece chromozom X a Y. Ženy jen dvakrát X. Takže muž je podle genetiky celospektrální  - a žena má dvě stejné půlky, a jedna jí stále chybí.

Muž tak snadněji může jít ženě příkladem a ženu v ledasčem nahradit, ale žena bez konzultace s mužem nezvládá tolik věcí a nikdy ho nemůže plně nahradit.

Ženy očekávají od mužů pro sebe cit , proto je také vyhledávají. Na druhou stranu ale tvrdí , že cit k dětem , ani k jejich matkám nemají. Popírají tyhle  ženy samy sebe, když si protiřečí slovem i skutky. Jirka Š.
______________________________

Vážená K 213

Článek „Vraťte syny otcum“ je evidentne reakce na množstvi prispevku ÚMS – HPR a Klubu zien a matiek. Naše pŕispevky do zena.cz kritizovali psychopatologicke články v žene.cz a žene.sk. Byli jsme zvědaví, která stránka z nich konečne napíše i pravdu. Podle očekávání – byla to žena.cz.

Ing. Lubomír Balvín

Únia mužov Slovenska – Hnutie pre rodiny

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.