Úspěchy při vedení justiční války nezůstalo bez povšimnutí

Dramatického průběhu jusitční bitvy svedené v Plzni si tentokráte povšimnul i internetový server První zprávy, kde se redaktor Adam Bartoš obsáhle rozepsal o pronikavém úspěchu partyzánské války vedené proti feministické justici ze strany slabšího protivníka.
 
Čtenáři ještě nevědí, co u zrodu tohoto článku stálo a jak mu náhoda pomohla na světlo světa : Čistě omylem byl totiž panu redaktorovi přeposlán i první mail, ve kterém předseda K 213 informoval své nejbližší spolupracovníky neformálním chlapským žargonem o tom, co se právě v Plzni odehrálo. A tento mail nadchnul pana redaktora natolik, že se na dané téma obsáhleji rozepsal ...
________________________

Více už na :

________________________

K 213 ponížila soudkyni: Musela slintat do zkumavky

Nezvyklou podívanou zažili ti, kteří se ve čtvrtek dostavili k soudnímu jednání u soudu pro Plzeň-město ve věci opatrovnického řízení.

 

________________________

 

Otce, domáhajícího se zde svých práv, zastupoval Jiří Fiala ze známého sdružení K 213, které se věnuje případům justiční zvůle především ve věci péče o dítě.

Fiala popsal průběh jednání na webu sdružení i s mnoha zajímavými detaily. Soudkyni, která měla případ na starosti, kritikou vůbec nešetřil.

Označil ji za "hloupou", když si od počátku pletla opatrovnické řízení s řízením trestním, o jednání mluvila jako o hlavním líčení a otce si prý pletla s obžalovaným. Fialovi také vadilo, že advokát matky proces režíroval a soudkyni radil, co má dělat, načež ta ho prý poslouchala.

Když Fiala pronesl výrok "na tu krávu se už déle nebudu dívat", advokát to iniciativně vztáhnul na soudkyni, třebaže žen bylo v místnosti více a vyzval ji, aby Fialovi dala pokutu, což ta ihned učinila.

"Protože co je moc, to je příliš, vypravil jsem se za předsedou soudu, ať se na tu šaškárnu jde podívat osobně, přičemž rozhodně stojí za zjištění, zda je soudkyně zfetovaná," napsal Fiala.

Podezření na to, že soudkyně je pod vlivem alkoholu nebo psychotropních látek, dokládal tím, že soudkyně v průběhu jednání střídala šeptání s velmi hlasitým projevem, celou dobu se usmívala, ačkoli přitom zvyšovala hlas bez souvislosti s děním v síni, "nebyla schopná posoudit logičnost otázek zástupce a znalce", byla pod vlivem zástupce matky a akceptovala jeho rušivé jednání, zatímco otce okřikovala, jak vyplývá ze zápisu, který Fiala, předseda soudu a další přítomní posléze sepsali.

Předseda soudu se nejprve choval posměšně, Fialu, který ho vyzýval, aby soudkyni provedl test na přítomnost omamných látek, odmítal. Načež Fiala zavolal policisty, aby přišli do kanceláře předsedy soudu s příslušným zařízením.

V doprovodu policistů se pak vrátil do soudní síně, kde se soudkyně připravovala na vynesení rozsudku. "Když pochopila, proč jsme přišli, zrudla vzteky i ponížením, a prohlásila ´Co všechno si tady ještě budeme muset nechat líbit´, na což jsem jí odpověděl, že já už jsem si musel nechat líbit tři nezákonné vazby, tak jen ať si, holka, zvyká - a trvala na tom, že tedy test postoupí, ale rozhodně beze mě."

"Pan předseda soudu se na mě tázavě podíval, zda jsem ochoten odejít, na což jsem mu sdělil, že to ani náhodou, protože přece nenechám dělat testy dva spolupracovníky z téhož soudu plus policii, která je pouze jejich prodlouženou rukou. Museli to uznat a dali se do testování, které spočívalo v naplnění trubiček slinami paní soudkyně, takže ta musela poměrně dosti dlouho slintat do zkumavky, než se jí podařilo ji naplnit tak, aby šel test provést."

Test trval přes deset minut a tři mladí policisté se při něm podle Fialy rozpačitě usmívali. Nakonec přítomnost omamných látek nepotvrdil.

"Pan předseda soudu si zjevně vydechl - a šel se usadit do lavice na vyslechnutí rozsudku. Řekl jsem mu, že v tom případě na něj počkám v jeho kanceláři, protože rozsudek zfetované soudkyně, případně soudkyně, která je zjevně mimo, nemůže žádného normálního člověka zajímat - což pana předsedu soudu nefalšovaně udivilo - a šel za mnou. V kanceláři jsme pak dopsali již předtím rozepsaný protokol," ukončil Fiala svůj nejnovější zážitek.

"Kdo dnes nebyl na mém jednání u okresního soudu v Plzni, přišel o mnohonásobnou podívanou justiční soudcovské neschopnosti a nejen neschopnosti," komentoval pak průběh soudu otec Štefan Sedlák.

Sdružení K 213 se dlouhodobě angažuje na podporu otců, které česká justice ve sporu o přidělení potomka po rozvodu diskriminuje.

Sám Fiala byl třikrát nezákonně držen ve vazbě, údajně proto, že se nedostavoval k soudním jednáním vedeným kvůli předloňské blokádě státního zastupitelství v Nymburce, kde pokojně protestoval proti údajné zvůli a porušování zákonnosti tamními státními orgány.

_________________________________________



Pripojuji se ke gratulaci... proti tem Plzenskym mafianum.

Jinak muj soud je 11.11.2010 v 11:15 v Plzni na okrese, Soudkyne Zizkova.... o
snizeni vyzivneho. Kdo bude kolem, tak se zastavte.
Martin
________________________________________



tak to tedy velká gratulace!!  ph
________________________________________


JŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ:-)))

Tak to je Božííííííííí-GRATULUJU JIRKO!!!
B.
_______________________________________

soudkyně slintala, ledvinky nebyly.  JŠ
______________________________________

Těžce mi ta soudkyně připomíná soudkyni Hudcovou, ta je taky velmi podobně  zvláštní.
_____________________________________

Že se soudy, respektive soudci, vymkly jakékoliv kontrole, je již všeobecně známo. Zapoměli, že soudy jsou povolány k tomu, aby zákonem stanoveným způsobem poskytovaly ochranu právům.
Co si bude muset nechat líbit od občanů ? Otázka soudkyně ? Bude muset patrně sestoupit z nebeských výšin svévolného polobožstva, uvědomit si, že je především člověk, poté až soudce a pokřivovat osudy lidí svévolnou náladou, bude muset přestat !
A jediným orgánem kontroly tohoto neutěšeného stavu české justice, zdá se býti již pouze neohrožené občanské sdružení K 213.

JB

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.