Dvě zajímavosti - dvoje noviny

HN + Reflex.

HN_logoreflex

O případu křivého obvinění z údajného sexuálního zneužívání nezletilé dcery  bude v PÁTEČNÍM vydání HN - v přloze Weekend -  obsáhle referovat Lucie Jánská.

Ve středu (27.10.) vyšel Reflex  -  a v něm se na totéž téma rozepisuje J.X. Doležal. Reportáž o případu naleznete uvnitř časopisu ve výrazné úpravě na dvou dvoustranách.

Je v ní ovšem nepravdivý údaj o zastoupení obviněných, které nezastupuje advokátní kancelář Vlk, jak je mylně uvedeno v textu,  nýbrž mgr. Kutěj ve věcech trestních, ve věcech ostatních pak předseda K 213 Ing. Fiala. Spolupráce obviněných s kanceláří Vlk byla ukončena přede dvěma měsíci bez výraznějších výsledků.

O zpracování tohoto námětu - a případu, zastupovaného K 213 -  dále projevila zájem i Česká televize. Až bude pořad zpracován, o termínu jeho vysílání budeme rovněž informovat.


Vaše redakce stránek

Omlouváme se i za změnu ve vysílání zpráv TV Nova (i když vina nebyla na naší straně), kdy původně plánovaná reportáž o nerespektování štrasburského rozsudku byla odvysílána o den později.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.